You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nina Deepthroat Queen Thessaloniki-Athens
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TRANS_NINA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 2M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
πρωτα θα σε ικανοποιησω εγώ, και μετά εσύ, τους υπολοιπους.ασε τα εστιατορια !!! θα ερθω στην κρητη και θα τρεχω στα εστιατορια ??!!
ψαροταβερνα μωρο και πολλα ουζαααααα !! και αμα γινω και ντιρλα μπορει να παρω και ολο το μαγαζι και καμια παρτουζα !!!!
koproskulo21
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.214
- Πόντοι
- 2.300
Αρε μωρο ατελειωτο εισαι!!!!
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.171
καλημερα μωρο μου !!!Να τετοια λες στον κοσμο και τον κρατας στην τσιτα....και οχι μονο!
Καλημερα Νινα μας!
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.171
ετσι κανει ενας σωστο κυριος!!πρωτα θα σε ικανοποιησω εγώ, και μετά εσύ, τους υπολοιπους.
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.171
Αρε μωρο ατελειωτο εισαι!!!!
Στην ψαροταβερνα που θα παμε,πάνω στο τραπέζι μας.Θα φωναξουμε να αδειασει το τραπεζακι μας το προσωπικό, θα πληρωσω.. και έπειτα θα ξεκινήσει το παρτι..ή μπορώ να νοικιασω μια βαρκα..να παμε βαρκαδα και να ψαρευω ωστόσο εγώ (ξέρω να ψαρευω),και αφού βγαλω κάποια ψάρια, να ταραξουμε λίγο τα νερά, με τα ντακα ντουκου στην βαρκουλα,και έπειτα βρίσκουμε ενα μαγαζί να μας τηγανισει τα ψαρακια ή εντέλει τα τρωμε σπίτι μου...Τι λες..;;ετσι κανει ενας σωστο κυριος!!
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.171
με την βαρκα!! με την βαρκα!!!! και ελπιζω να μην μεινουμε νηστικη !Στην ψαροταβερνα που θα παμε,πάνω στο τραπέζι μας.Θα φωναξουμε να αδειασει το τραπεζακι μας το προσωπικό, θα πληρωσω.. και έπειτα θα ξεκινήσει το παρτι..ή μπορώ να νοικιασω μια βαρκα..να παμε βαρκαδα και να ψαρευω ωστόσο εγώ (ξέρω να ψαρευω),και αφού βγαλω κάποια ψάρια, να ταραξουμε λίγο τα νερά, με τα ντακα ντουκου στην βαρκουλα,και έπειτα βρίσκουμε ενα μαγαζί να μας τηγανισει τα ψαρακια ή εντέλει τα τρωμε σπίτι μου...Τι λες..;;
θα εχω ρίξει δυο παραγαδια και παράλληλα θα ψαρευω με το καλαμακι μου,δεν πρόκειται να αφησω νηστικο το μωρό μου..με την βαρκα!! με την βαρκα!!!! και ελπιζω να μην μεινουμε νηστικη !
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.362
- Πόντοι
- 606
Κάνε κ ένα ψαροντούφεκο μούτρο
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.171
το μωροακι δεν μενει ποτε νηστικο !!!θα εχω ρίξει δυο παραγαδια και παράλληλα θα ψαρευω με το καλαμακι μου,δεν πρόκειται να αφησω νηστικο το μωρό μου..
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.171
Κάνε κ ένα ψαροντούφεκο μούτρο
εχω τρελα με τις καταδυσεις βατραχε ..... τρελααααααααααααααα ομως !!!
κ γω γουσταρω μακροβουτια , να μπαινω οσο πιο βαθεια μπορω !!εχω τρελα με τις καταδυσεις βατραχε ..... τρελααααααααααααααα ομως !!!
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.171
σε ολους αρεσει μωρο μου !!!!κ γω γουσταρω μακροβουτια , να μπαινω οσο πιο βαθεια μπορω !!
(οσον αφορα για καταδυσης εχω μεγαλη τρελα τελευταια καταδυση εκανα σαμοθρακη και φετος λεω και ζακυνθο )
ελα κρητη να τα κανουμε ολα ,μακροβουτια στο σεξ μακροβουτια στην παραλια !!σε ολους αρεσει μωρο μου !!!!
(οσον αφορα για καταδυσης εχω μεγαλη τρελα τελευταια καταδυση εκανα σαμοθρακη και φετος λεω και ζακυνθο )
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.362
- Πόντοι
- 606
κατάδυση σε εριμικο ξερονήσι και ότι βγει..σε ολους αρεσει μωρο μου !!!!
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.171
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.171
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ ΧΩΡΙΟ !! λες να μην εχω κανει ???Νίνα, έχεις κάνει σεξ σε βάρκα?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
εγω εχω κανει σεξ φοροντας τσαρουχια, νομιζω είναι μια καλτ εμπειρια που δεν εχουν ζησει πολλοι και αξιζει να αναφερθεί χοχοχο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 161
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 13K