TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.171
κολλητες για τσιμπουκια μπορει !αν δν εβλεπα ονομα πρωταγονιστριας θα λεγα οτι μοιαζετε ,τοσο μουναρα η ηθοποιος θα ησασταν κολλητες
δεν μοιαζουμε με την καμια χαχα
κολλητες για τσιμπουκια μπορει !αν δν εβλεπα ονομα πρωταγονιστριας θα λεγα οτι μοιαζετε ,τοσο μουναρα η ηθοποιος θα ησασταν κολλητες
Νινα,εσυ σαν ποια μοιαζεις?Λιγο που σε εχω δει στα χειλη,μου θυμιζεις την amy anderssen,δεν είμαι σίγουρος όμως..κολλητες για τσιμπουκια μπορει !
δεν μοιαζουμε με την καμια χαχα
ΣτικουδηΝινα,εσυ σαν ποια μοιαζεις?Λιγο που σε εχω δει στα χειλη,μου θυμιζεις την amy anderssen,δεν είμαι σίγουρος όμως..
Δεν ειναι του γουστου μου,η στικουδη,πιστεύω ότι είσαι καλύτερη απο εκείνη.Στικουδη
τζενη καρεζη - νινα λοτσαρη - Μίλα Γιόβοβιτς !!!!Δεν ειναι του γουστου μου,η στικουδη,πιστεύω ότι είσαι καλύτερη απο εκείνη.
με Νίνα Λοτσαρη συμφωνώ απόλυτατζενη καρεζη - νινα λοτσαρη - Μίλα Γιόβοβιτς !!!!
βλεμα Τζένη Καρέζη !!!!με Νίνα Λοτσαρη συμφωνώ απόλυτα
Μμμ..γαλαζοματα δηλαδή.. Οι δυο πρωτες κατι λενε...Γλυκουλα και σεξυ ταυτόχρονα, δηλαδη??πως τα συνδυαζεις..??τζενη καρεζη - νινα λοτσαρη - Μίλα Γιόβοβιτς !!!!
γαλαζοπρασινα ! ολα συνδυάζονται αναλογως την κατασταση - περισταση - και τον ανθρωπο που εχει απεναντι σουΜμμ..γαλαζοματα δηλαδή.. Οι δυο πρωτες κατι λενε...Γλυκουλα και σεξυ ταυτόχρονα, δηλαδη??πως τα συνδυαζεις..??
Ενδιαφέρον... ωραιο λεγειν...γαλαζοπρασινα ! ολα συνδυάζονται αναλογως την κατασταση - περισταση - και τον ανθρωπο που εχει απεναντι σου
Ενδιαφέρον... ωραιο λεγειν...
Για αλλη μια φορά με εκπλησσεις ευχαριστα... Είμαι περιεργος να δω τι αλλα προσόντα διαθετεις,εκτός από τα σωματικά..
τουμπανο εισαι!!!
θα μου πεις απο κοντα!Για αλλη μια φορά με εκπλησσεις ευχαριστα... Είμαι περιεργος να δω τι αλλα προσόντα διαθετεις,εκτός από τα σωματικά..
σμερα οχι .... αλλα επομενες μερες κανονιζεται!!!θα ανοιξεις καμια καμερουλα σμρ που ειμαστε πετρα
ενημερωσε μας καυλα μου να χυσουμε για παρτη σου εμεις που ειμασε μακρυα σουσμερα οχι .... αλλα επομενες μερες κανονιζεται!!!