TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.171
με καλυψες!!!Έχει απαντήσει 100 φορές η κοπέλα. Εγχειρισμένη είναι. Έχει βγάλει τις αμυγδαλές.
με καλυψες!!!Έχει απαντήσει 100 φορές η κοπέλα. Εγχειρισμένη είναι. Έχει βγάλει τις αμυγδαλές.
ξεπερασμενες η φωτο ..πλεον μονο βιντεακια !παλυ καλα που βλεπουμε κ καμια φωτο που κ που ......αστερι
ξεπερασμενες η φωτο ..πλεον μονο βιντεακια !
για αυτο υπαρχο !!!καβλωνε κοσμο εσυ κ μετα να δουμε τ θ γυνει!!!
αυτο παει ν πει μ χυσαν..super
χυσαν καρα χυσαν !αυτο παει ν πει μ χυσαν..super
κανονικα μεχρι 5:30 το πρωι εχει δεν εχει δουλεια - κινηση .... φιλαρες τσιμπουκοτες !Καυλιαρα σημερα κανονικα θα εισαι κατω ετσι;
υγ ( sorry σε εναν απ ολους ! για την πιπιλια στην χοντρη σου πουτσα μωρο μου !!! ξεχνιεμαι οταν κανω αγρια τσιμπουκια )
Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους ολους ολους ολους ολους Ολους ολους ολους ολους περασα γαματα σημερα :2on1 : ( ξερετε εσεις !!! )
ΠΙΠΙΛΙΑ ΣΕ ΠΟΥΤΣΑΑΑ ,επρεπε οταν ημουν στο αεροδρομιο να κανω αλλαγη πτησης για σαλονικα ΚΑΥΛΙΑΡΑΑΑ θα μας αδειασες αλλα για ενα buκkake παλι εχουμε χρονουγ ( sorry σε εναν απ ολους ! για την πιπιλια στην χοντρη σου πουτσα μωρο μου !!! ξεχνιεμαι οταν κανω αγρια τσιμπουκια )
καυλιαρη !! ναι μωρο μου πιπιλιες ! αφηνω την υπογραφη μου στα καυλια !!ΠΙΠΙΛΙΑ ΣΕ ΠΟΥΤΣΑΑΑ ,επρεπε οταν ημουν στο αεροδρομιο να κανω αλλαγη πτησης για σαλονικα ΚΑΥΛΙΑΡΑΑΑ θα μας αδειασες αλλα για ενα buκkake παλι εχουμε χρονο