TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.167
καλημέρα !! να φανταστω τα τσεκάρες ένα προς ένα ??Γεια σου Νιναρα ολα τα βιντεο σου σουπερ!!!!
ετσι !!!εννοειτε και οχι μονο μια φορα χαχαχα
ειχα έναν πελατη από αθηνα ...στο ΜΕΤ για ένα 2.30 ωρο ... οποτε μετα από αυτόν δεν χρειαστηκε να ξανα κατεβω ....σπιτι μολις εκανα μια χωριατη full extra ενισχυμενη ... και βαζω ταινια να δωσχολασες η ακομα κατω εισαι ?
ε ναι !!! φαε να παρεις δυναμεις χαχαχαα.....ταινιουλα "τσοντουλα" χαχαχαα
Ωραια ταινια οτι πρεπει να χαλαρωσεις!
καλήμερα αστέρι κούκλα του βορρά φαντάζομαι με πολύ αγγούρι έτσι εεε αστέρι μου χε χε...ειχα έναν πελατη από αθηνα ...στο ΜΕΤ για ένα 2.30 ωρο ... οποτε μετα από αυτόν δεν χρειαστηκε να ξανα κατεβω ....σπιτι μολις εκανα μια χωριατη full extra ενισχυμενη ... και βαζω ταινια να δω
εννοειτε !!! αγγουρι δεν θα βαλω !! η μαλακια ηταν ότι εβαλα πολύ κρεμμυδικαλήμερα αστέρι κούκλα του βορρά φαντάζομαι με πολύ αγγούρι έτσι εεε αστέρι μου χε χε...
9 κοιμηθηκα 9 σηκωθηκα !! πινω το καφεδακι μου .....!!! και 12:30-1:00 θα με δουλεια εσυ ??που εισαι ρε κουκλαρα ολη μερα???αραχτη? :-* :-* :-* :-* :-* :-*
9 σηκωθηκα ηπια τον βοσπορο και στις 9 εχω παλι δουλεια!!!γαμησε τα!9 κοιμηθηκα 9 σηκωθηκα !! πινω το καφεδακι μου .....!!! και 12:30-1:00 θα με δουλεια εσυ ??
και εγω δουλευω βραδυ δουλευω και πρωι στα καπακια !!!9 σηκωθηκα ηπια τον βοσπορο και στις 9 εχω παλι δουλεια!!!γαμησε τα!