machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
Καλως την καβλα...
καλησπερα !!! :-* :-* :-*Καλως την καβλα...
καλησπερα !!! :-* :-* :-*
παντα ειναι τσιτα !!! !!! χειμωνα καλοκαιρι και το ξερεις !!!! ....... μολις τελειωσα απο ενα πελατη και μου τις εκανα ακομη πιο τσιταΜε τέτοιο κρύο ούτε θέλω να σκέφτομαι πως θα γίνουν οι ρόγες σου !!!!!
Παλι μας καυλωσες με το βιντεο απο το γκυμ!! τι κανεις??
με την συγκεκριμενη αλυσιδα μπορουμε να κανουμε και κατι αναλογο με τις δικες σου ρωγες ~~~!!!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΡΩΓΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΟΥΝΟΧΕΙΛΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ .... ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΠΟΝΟΥ ΚΤΛ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΛΑ !Αυτο παει απο την μια ρωγα στην αλλη??
Βαζεις και ρευμα??
ΒΑΦΟΜΑΙ ΝΤΥΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΩ ΔΟΥΛΕΙΑΠαλι μας καυλωσες με το βιντεο απο το γκυμ!! τι κανεις??
Που είναι αυτο το βιντεο;Παλι μας καυλωσες με το βιντεο απο το γκυμ!! τι κανεις??
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΡΩΓΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΟΥΝΟΧΕΙΛΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ .... ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΠΟΝΟΥ ΚΤΛ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΛΑ !
Που είναι αυτο το βιντεο;
Οκ.ενα άλλο βίντεο που είναι μια σελίδα πίσω που δεν παίζει τι ειναι;Πηγαινε μερικες σελιδες πισω και θα το βρεις!!
καλα ειμαι μωρο μου !!! μολις μπηκα σπιτι ! καλημερα ;) ;) ;) ;) ;) !αγαπη τι κανεις?
μου το ξεχειλοσανε το στομα !
Καλη δουλεια!!!!