pareas__78
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φυσιολογικο ειναι ρε μωρο ...τελη αυτο τον μηνα χαρατσια ολα μαζεμενα ...
καλησπέρα κουκλα...
δες μηνυμα
φιλια
Δεν σε πιάνει η κρίση εσένα μανάρι !!!!φυσιολογικο ειναι ρε μωρο ...τελη αυτο τον μηνα χαρατσια ολα μαζεμενα ...
Δεν σε πιάνει η κρίση εσένα μανάρι !!!! Δεν σε πιάνει η κρίση εσένα μανάρι !!!!
αστα πικραΤα τελη τα χα ξεχασει εντελως.
Και ασφαλεια αυτοκινητου!
πολυ υγρασια σε συνδιασμο με το κρυο .... !Γεια σου νιναρα!! πολυ κρυο...και σημερα να ντυσεις τις βυζαρες σου καλα!! τι κανεις?
πολυ υγρασια σε συνδιασμο με το κρυο .... !
καλα ειμαι .... σπιτι ρελαξ χαζευω στον νετ ... κατσε να κανω και ενα δευτερο καφεδακι
να σε καλα μωρο μου !Kai εγω νομιζα αλλου ειδους "υγρασια" αχαχχαχα...λογω της καψας σου....καλο καφε και καλη δουλεια!!φιλια
να σε καλα μωρο μου !
καλησπερα !! καλα εσυ??? !!! πριν μιση ωρα ! ...σπιτι εχω 2-3 ραντβουδακια νωρις σημεραΚαλησπερα τι κανεις ???ξυπνησες ?? χαχα αχχχ αυτο το κοκκινο κραγιον σου ....
καλησπερα !! καλα εσυ??? !!! πριν μιση ωρα ! ...σπιτι εχω 2-3 ραντβουδακια νωρις σημερα
και ειπα να σηκωθο νωρις !
βρε για ραντεβου περνουν πολυ εγω δεν μπορω καθε μερα γιατι κανω κιαλη δουλεια ...πρωινα απογευματαΜια χαρα και εγω δν βλεπω μπροστα μου απο την νυστα!! εε μια χαρα σε βρισκω παλι καλα που εχει δουλεια το απογευμα χαχαχ...γιατι το βραδυ με το κρυο...δυσκολεψαν τα πραγματα!!!
βρε για ραντεβου περνουν πολυ εγω δεν μπορω καθε μερα γιατι κανω κιαλη δουλεια ...πρωινα απογευματα
ναι βγηκα λιγο εξω στην βερανατα να μαζεψω κατι πετσετες και να απλωσω τις κουβερτες να αεριστουν και παγωσα φυσαει κιολας!Nαι σωστα ξεχασα που το εχεις αναφερει για την πρωινη δουλεια σου!...ε ισα ισα να ξεκαυλωσεις λιγο για το απογευμα και να γεμισεις μπαταριες για το βραδυ τοτε !! αν και σημερα εχει πολυ τσουχτερο κρυο
ναι βγηκα λιγο εξω στην βερανατα να μαζεψω κατι πετσετες και να απλωσω τις κουβερτες να αεριστουν και παγωσα φυσαει κιολας!
ναι ναι αστα να πανε!! τσιτωσαν οι ρογες σου απο το κρυο ?? χαχα
αφου ξερεις 24 ωρες το 24ωρο ειναι τσιτωμενες .... μισο δαχτυλο!!!