Νέα

Nina Deepthroat Queen Thessaloniki-Athens

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Nina Deepthroat Queen Thessaloniki-Athens

• Η ΠΙΟ ΚΑΥΛΟΦΑΤΣΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ !!!!

Ψήφοι: 39 4,9%
  • ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!!

Ψήφοι: 107 13,5%
  • ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΛΟ ΜΕΣΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟ!!!

Ψήφοι: 63 8,0%
  • ΜΟΥΝΑΡΑ ΝΙΝΑΡΑ!!!!!!!

Ψήφοι: 38 4,8%
  • ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!

Ψήφοι: 77 9,7%
  • ΜΑΤΑΡΕΣ !!

Ψήφοι: 22 2,8%
  • ΚΑΥΛΑ !!!

Ψήφοι: 36 4,6%
  • ΤΟΥΜΠΑΝΟ !!

Ψήφοι: 32 4,0%
  • ΓΑΜΙΟΛΑ ΜΕΓΑΛΗ !!!

Ψήφοι: 62 7,8%
  • ΚΑΥΛΟΤΟΥΜΠΑΝΟ !!!!

Ψήφοι: 28 3,5%
  • ΠΕΤΑΜΕΝΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΕΞΩ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!

Ψήφοι: 29 3,7%
  • ΒΥΖΑΡΕΣ ΓΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟ! !

Ψήφοι: 32 4,0%
  • ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ !!!! ΠΑΛΙΟ ΓΑΜΙΟΛΑ !!

Ψήφοι: 288 36,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    791
OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.167
Γεια σου νιναρα!! πολυ κρυο...και σημερα να ντυσεις τις βυζαρες σου καλα!! τι κανεις?
πολυ υγρασια σε συνδιασμο με το κρυο .... !
καλα ειμαι .... σπιτι ρελαξ χαζευω στον νετ ... κατσε να κανω και ενα δευτερο καφεδακι

pboy178

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
πολυ υγρασια σε συνδιασμο με το κρυο .... !
καλα ειμαι .... σπιτι ρελαξ χαζευω στον νετ ... κατσε να κανω και ενα δευτερο καφεδακι

Kai εγω νομιζα αλλου ειδους "υγρασια" αχαχχαχα...λογω της καψας σου....καλο καφε και καλη δουλεια!!φιλια

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.167
Καλησπερα τι κανεις ???ξυπνησες ?? χαχα  αχχχ αυτο το κοκκινο κραγιον σου ....
καλησπερα !! καλα εσυ??? !!! πριν μιση ωρα ! ...σπιτι εχω 2-3 ραντβουδακια νωρις σημερα
και ειπα να σηκωθο νωρις !

pboy178

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα !! καλα εσυ??? !!! πριν μιση ωρα ! ...σπιτι εχω 2-3 ραντβουδακια νωρις σημερα
και ειπα να σηκωθο νωρις !

Μια χαρα και εγω δν βλεπω μπροστα μου απο την νυστα!! εε μια χαρα σε βρισκω παλι καλα που εχει δουλεια το απογευμα χαχαχ...γιατι το βραδυ με το κρυο...δυσκολεψαν τα πραγματα!!!  :tits: :tits: :tits:

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.167
Μια χαρα και εγω δν βλεπω μπροστα μου απο την νυστα!! εε μια χαρα σε βρισκω παλι καλα που εχει δουλεια το απογευμα χαχαχ...γιατι το βραδυ με το κρυο...δυσκολεψαν τα πραγματα!!!   :tits: :tits: :tits:
βρε για ραντεβου περνουν πολυ εγω δεν μπορω καθε μερα γιατι κανω κιαλη δουλεια ...πρωινα απογευματα

pboy178

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
βρε για ραντεβου περνουν πολυ εγω δεν μπορω καθε μερα γιατι κανω κιαλη δουλεια ...πρωινα απογευματα

Nαι σωστα ξεχασα που το εχεις αναφερει για την πρωινη δουλεια σου!...ε ισα ισα να ξεκαυλωσεις λιγο για το απογευμα και να γεμισεις μπαταριες για το βραδυ τοτε !! αν και σημερα εχει πολυ τσουχτερο κρυο :)

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.167
Nαι σωστα ξεχασα που το εχεις αναφερει για την πρωινη δουλεια σου!...ε ισα ισα να ξεκαυλωσεις λιγο για το απογευμα και να γεμισεις μπαταριες για το βραδυ τοτε !! αν και σημερα εχει πολυ τσουχτερο κρυο :)
ναι βγηκα λιγο εξω στην βερανατα να μαζεψω κατι πετσετες  και να απλωσω τις κουβερτες να αεριστουν και παγωσα φυσαει κιολας!

pboy178

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ναι βγηκα λιγο εξω στην βερανατα να μαζεψω κατι πετσετες  και να απλωσω τις κουβερτες να αεριστουν και παγωσα φυσαει κιολας!

ναι ναι αστα να πανε!! τσιτωσαν οι ρογες σου απο το κρυο ?? χαχα

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.167
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

καλησπερουδια σε ολα τα καυλωμενα αγορια !!!!  :-* :-* :-* :-* :-*

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.167
:woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:

Συνημμένα

• νιναρα647569 (640x380).jpg
    νιναρα647569 (640x380).jpg
    149,2 KB · Εμφανίσεις: 33

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom