kostakis_sexy
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Στα 4 και να σε γαμάει αυτή με το μουνάκι της..δεκαοχτώ να γυρίζει να σε κοιτάει μέσα στα μάτια... Κρίμα που δεν ξερουυμε τι μάτια έχεις εμείς οι μακρινοί
ψαξε όλα τα ποστ μου εδω μέσα κ αν βρεις ένα που να λεω εγω οτι μου αρέσει να με βάζουν στα 4 εγω τον κοβο άιντε νεοπα που έβαλες κ γλώσσα πολύ πιδουλες το παίζετε εκεί στην σαλλονικα αλλά οταν έρχεστε Αθήνα κότες όπως πάντα ουστ.Στα 4 και να σε γαμάει αυτή με το μουνάκι της..δεκαοχτώ να γυρίζει να σε κοιτάει μέσα στα μάτια... Κρίμα που δεν ξερουυμε τι μάτια έχεις εμείς οι μακρινοί
χαχα αλλο εννοουσε το παιδι !!! το πηρες απο τα μουτρα !!!!ψαξε όλα τα ποστ μου εδω μέσα κ αν βρεις ένα που να λεω εγω οτι μου αρέσει να με βάζουν στα 4 εγω τον κοβο άιντε νεοπα που έβαλες κ γλώσσα πολύ πιδουλες το παίζετε εκεί στην σαλλονικα αλλά οταν έρχεστε Αθήνα κότες όπως πάντα ουστ.
χε χε Καλημέρα θεα μου λες να έπεσα τόσο εξω εε άμα είναι έτσι σορυ. Αθήνα θα έρθεις να σε φάμε κ εμείς εεε φιλουδια ..χαχα αλλο εννοουσε το παιδι !!! το πηρες απο τα μουτρα !!!!
καλημερα !! τα παμε αυτα !! προς το παρον τον τρωο αγρια εδω !! καποια στιγμη και αθηνα ! ! ! θα το παω εναλξ μια εδω μια αθηνα μια αθηνα μια θεσσαλονικη να αλλαζω ποικολια στα χωριατικα λουκανικα !!χε χε Καλημέρα θεα μου λες να έπεσα τόσο εξω εε άμα είναι έτσι σορυ. Αθήνα θα έρθεις να σε φάμε κ εμείς εεε φιλουδια ..
οχι λεμε δεν θα ρθειχε χε Καλημέρα θεα μου λες να έπεσα τόσο εξω εε άμα είναι έτσι σορυ. Αθήνα θα έρθεις να σε φάμε κ εμείς εεε φιλουδια ..
αντε να καλοκαιριασει να ξεσκιζομαστε με ανεσηκαλημερα !! τα παμε αυτα !! προς το τρωο αγρια εδω !! καποια στιγμη και αθηνα ! ! ! θα το παω εναλξ μια εδω μια αθηνα μια αθηνα μια θεσσαλονικη να αλλαζω ποικολια στα χωριατικα λουκανικα !!
ναι ρε γαμωτο !!!!! αντε !!! παω για ουζα μαναρια μου μιλαμε !!!αντε να καλοκαιριασει να ξεσκιζομαστε με ανεση
Είναι βλάκας γι αυτό δεν καταλαβαίνει μόνο να βρίζει ξέρει...χαχα αλλο εννοουσε το παιδι !!! το πηρες απο τα μουτρα !!!!
χαχα αλλο εννοουσε το παιδι !!! το πηρες απο τα μουτρα !!!!
Ετσι μωρο μουαυτό που εννοείς και εσύ Νινάρα εννοούσα φυσικά... εσυ στα 4 και κινήσε ρυθμικά πάνω στον πούτσο μου...
τωρα μαζευτηκα !! :o :o
καλησπερα νιναρα
πως πηγαν τα ουζα....???
ολα μα ολα !!! ;) ;) ;)ετσι ολα μεχρι σταγονα
ΦΥΣΙΚΑ !!! :-* :-* :-* ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΚΙΖΩ ΟΛΕΣΠάλι θα στραγγίξεις πούτσους γκαυλιάρα!