TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
Σήμερα θα με σπίτι μόνο....καλησπερα σημερα θα ειναι?
Σήμερα θα με σπίτι μόνο....καλησπερα σημερα θα ειναι?
Σαν τα σπιτικα τσιμπουκια δεν εχει!Σήμερα θα με σπίτι μόνο....
Εννοείται ... Αφου είμαι απλά και το ξέρετε..Σαν τα σπιτικα τσιμπουκια δεν εχει!
Οτιδηποτε αλλο, θεωρειται μαλακια...Εννοείται ... Αφου είμαι απλά και το ξέρετε..
Κάθε σκηνικό όπου και να γίνεται έχει την καυλα του ..Οτιδηποτε αλλο, θεωρειται μαλακια...
Τι λε ρε μάστορα έτσι πάει. Να κάνω πόσα χιλιόμετρα τζάμπα και αν δεν έχει πρόσφατα αποτελέσματα να το παίξω κορόνα γράμματα καλός μαλακας είσαι.Κοίτα μάστορα, αν γουστάρεις κανόνισε να βρεθείς με την κοπέλα και αν δεν σου δείξει πρόσφατες τότε να βγεις εδώ και να την κράξεις. Όλα τα υπόλοιπα που κάνεις είναι ύποπτα.
Εγώ δεν σε είπα μαλάκα, εσύ το είπες γιατί μάλλον κοιταχτηκες στον καθρέπτη. Σε κάθε περίπτωση, αν θες πάρε τηλέφωνο την κοπέλα να ζητά αυτά που θες. Δεν είναι σωστό να αφήνεις σκιές εδώ χωρις λόγο.Τι λε ρε μάστορα έτσι πάει. Να κάνω πόσα χιλιόμετρα τζάμπα και αν δεν έχει πρόσφατα αποτελέσματα να το παίξω κορόνα γράμματα καλός μαλακας είσαι.
Φίλε μου ... Καλησπέρα καλό μήνα σε όλους..Εγώ δεν σε είπα μαλάκα, εσύ το είπες γιατί μάλλον κοιταχτηκες στον καθρέπτη. Σε κάθε περίπτωση, αν θες πάρε τηλέφωνο την κοπέλα να ζητά αυτά που θες. Δεν είναι σωστό να αφήνεις σκιές εδώ χωρις λόγο.
Μωρο αυτος ο μηνας ελπιζω να σου μπηκε και να σου βγει καλα <3καλο μηνα !!!!
..καλό μήνα μαναρακι...καλο μηνα !!!!
Καλό μήνα! Με υγεία και πολύ καυλα ..!..καλό μήνα μαναρακι...
..ναι γιαβρι μου ...και από τα 2 να έχουμε...Καλό μήνα! Με υγεία και πολύ καυλα ..!
Ναι ναι ναι και ξανά ναι ....ναι γιαβρι μου ...και από τα 2 να έχουμε...
Και πολλά τσιμπουκια στις παραλίες....ναι γιαβρι μου ...και από τα 2 να έχουμε...
Αγάπες άκυρο το σημερινό...!
Από νωρίς μόνο ραντεβού....
και στα καπάκια στο γνωστό(σελιδα690)
Τρίτη 22:30 έως 2:30
Τετάρτη 22:30 έως 2:30
Πέμπτη 22:30 έως 2:30
Αν έχει κίνηση κάθομαι
Αν όχι την κάνω νωρίτερα!
Υγ για οποιαδήποτε αλλαγή ενημερώνω για έχουμε κάποιες εκπλήξεις τις τελευταίες στιγμής από γνωστούς........