TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 8.955
Ευχαριστώ πολύ! !Το κορμί. Γενικά όλο το πακέτο το μωρό.Θα τα ξαναπούμε σύντομα και να ξέρεις αρκετές σε ζηλεύουν και λένε πολλά πίσω από την πλάτη σου
Ας λένε ότι θέλουν.....
Ευχαριστώ πολύ! !Το κορμί. Γενικά όλο το πακέτο το μωρό.Θα τα ξαναπούμε σύντομα και να ξέρεις αρκετές σε ζηλεύουν και λένε πολλά πίσω από την πλάτη σου
Θα αργήσω 1 ώρα από την ώρα που έχω αναφέρει για σήμερα 23:30 έως 2:30 σήμερα..
Από νωρίς μόνο ραντεβού....
και στα καπάκια στο γνωστό(σελιδα690)
Τρίτη 22:30 έως 2:00
Τετάρτη 22:30 έως 2:00
Πέμπτη 22:30 έως 2:00
Παρασκευή 23:30 έως 4:00
Αν έχει κίνηση κάθομαι ...
Αν όχι την κάνω με ελαφρά....
Υγ για οποιαδήποτε αλλαγή ενημερώνω για έχουμε κάποιες εκπλήξεις τις τελευταίες στιγμής
Άκυρο το σημερινό
Υγ για οποιαδήποτε αλλαγή ενημερώνω για έχουμε κάποιες εκπλήξεις τις τελευταίες στιγμής από γνωστούς........
Αγαπη μου τις εχω δει ολες τις φωτοε σου αλλα καυλι πουθενα.Αν θελεις στειλε ινμποξ
Φυσικά......συνέχεια....!Από εξετάσεις παίζει τίποτα και συγνώμη κιόλας αλλά πρέπει να φυλαγομαστε
Δεν πρόκειται να δεις πουθενά και πότε κάτι τέτοιο εμένα...Αγαπη μου τις εχω δει ολες τις φωτοε σου αλλα καυλι πουθενα.Αν θελεις στειλε ινμποξ
Πάντα!Πρόσφατα να υποθέσω
καταλαβα μικροτσουτσουνη και συ.καλο πσκΔεν πρόκειται να δεις πουθενά και πότε κάτι τέτοιο εμένα...
και ούτε inbox ......
Ούτε αγαπη μου
Ούτε μωρό μου
Ούτε μωρό έλα πάμε.....
...
Καλή συνέχεια στην έρευνα!!
Και δεν θέλω συνέχεια στην συζήτηση...
Καλό Πσκ!
Καλο πσκ..!καταλαβα μικροτσουτσουνη και συ.καλο πσκ
Απ το να θίγεσαι βάλε να φαίνεται και ημερομηνίαΦυσικά......συνέχεια....!
Και όλες αναρτημένες και στις προηγούμενες σελίδες!!
Όταν κάποια στιγμή έρθεις για κάποιο ραντεβού να μου φέρεις και τις δικές σου ...!
Δεν θιγομαι ... !Απ το να θίγεσαι βάλε να φαίνεται και ημερομηνία
γι αυτο ολοι προτειμανε τις ξενες και πληρωνουνε λεφτα σε αυτες ενω σε σας οχι γιατι ειστε ξινες οι περισσοτερες και το παιζετε και ντιβες καποιες με 13 εκατοστα λουκανικακι.Εγω ξερω οτι οποια εχει εργαλειο καλο το δειχνει για να τρεχουν οι πελατες με τα χιλια δε το κρυβει.Αυτα δε θελω να συνεχισουμε την κουβεντα αλλο.καλη συνεχειαΔεν πρόκειται να δεις πουθενά και πότε κάτι τέτοιο εμένα...
και ούτε inbox ......
Ούτε αγαπη μου
Ούτε μωρό μου
Ούτε μωρό έλα πάμε.....
...
Καλή συνέχεια στην έρευνα!!
Και δεν θέλω συνέχεια στην συζήτηση...
Καλό Πσκ!
ακυρο και το σημερινό εχω να πάω σε ενα παρτάκι μετα τς 23:00
Υγ για οποιαδήποτε αλλαγή ενημερώνω για έχουμε κάποιες εκπλήξεις τις τελευταίες στιγμής από γνωστούς........
Φίλε μου κάνεις λάθος. Έχω φίλη τρανς ξεκινισα πελάτης της που δεν το δειχνη και έχει μια χαρά πουτσα. Δεν θέλω να το παίξω συνήγορος αλλά να σεβόμαστε τα θέλω του αλλουγι αυτο ολοι προτειμανε τις ξενες και πληρωνουνε λεφτα σε αυτες ενω σε σας οχι γιατι ειστε ξινες οι περισσοτερες και το παιζετε και ντιβες καποιες με 13 εκατοστα λουκανικακι.Εγω ξερω οτι οποια εχει εργαλειο καλο το δειχνει για να τρεχουν οι πελατες με τα χιλια δε το κρυβει.Αυτα δε θελω να συνεχισουμε την κουβεντα αλλο.καλη συνεχεια
Συνηγορε μην το συνεχίσουμε το θέμα κουράζει..!Φίλε μου κάνεις λάθος. Έχω φίλη τρανς ξεκινισα πελάτης της που δεν το δειχνη και έχει μια χαρά πουτσα. Δεν θέλω να το παίξω συνήγορος αλλά να σεβόμαστε τα θέλω του αλλου
Δεν είμαι συνήγορος απλά τρελενομε αν δεν σέβεται κάποιος τα θέλω κάποιου άλλου.συγνωμη αν ενωχλησα που παρεμβηκα. ΤελοςΣυνηγορε μην το συνεχίσουμε το θέμα κουράζει..!
ολα καλα ...καλο απογευμα!Δεν είμαι συνήγορος απλά τρελενομε αν δεν σέβεται κάποιος τα θέλω κάποιου άλλου.συγνωμη αν ενωχλησα που παρεμβηκα. Τελος