block0
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ποδαρες θα δουμε?σε καποιες πιο πισω εχω !
ποδαρες θα δουμε?σε καποιες πιο πισω εχω !
σε καποιες πιο πισω εχω !
καλησπερα !!!! πινω ελληνικο !!! και ετοιμαζομαι για μπανιο και το βραδυ δουλεια ! εσυ ?
απο 44 και μετα !θα ανατρεξω αλλα μπορεις να μας διευκολυνεις!!
αστα ! !!! ολη μερα τις εχω ελευθερες !!!! στην δουλεια και στο gym τις μαζευω !!!καλησπερα!!! και εγω καφεδακι και πινω και απολαμβανω τις σεξυ φωτο μες τα κοκκινα που εβαλες..μας εβγαλες τα ματια ρε μωρο παλι!!
πωπω....οι βυζαρες νιωθουν δυσφορια εκει μεσα !!! χαχαα
αστα ! !!! ολη μερα τις εχω ελευθερες !!!! στην δουλεια και στο gym τις μαζευω !!!
το εγω το αμανικο γουνακι καθε βραδυ αλλα επειδη ειμαι μεσα στο αμαξι δεν χρειαζεται !!!Παλι καλα...γιατι μετα θα υπηρχε προβλημα ειδικα στο gym!! ....σημερα βαλτες και κανενα γουνακι πανω...γιατι εβγαλε πολυ κρυο...
το εγω το αμανικο γουνακι καθε βραδυ αλλα επειδη ειμαι μεσα στο αμαξι δεν χρειαζεται !!!
τωρα που ειπαμε για γουνακι ειδα ενα σετ εσορουχα κοκκινα χριστουγενιατικα .... το σουτιεν ειναι γουνινο κατακοκκινο και απο 6 νουμερο με την γουνα extra παω στο 8 ! θα παω να το χτυπησο αυριο !!!
[move] να ζεστανω τα βυζακια μου μωρε [/move]
Περιμένουμε πορνοφότοτο εγω το αμανικο γουνακι καθε βραδυ αλλα επειδη ειμαι μεσα στο αμαξι δεν χρειαζεται !!!
τωρα που ειπαμε για γουνακι ειδα ενα σετ εσορουχα κοκκινα χριστουγενιατικα .... το σουτιεν ειναι γουνινο κατακοκκινο και απο 6 νουμερο με την γουνα extra παω στο 8 ! θα παω να το χτυπησο αυριο !!!
[move] να ζεστανω τα βυζακια μου μωρε [/move]
Prendo il mio bambino !!!
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)Etsi και το ιταλικο!!
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΤΑ ;) ;) ;)An προλαβεις τσεκαρε και το μαιλ σου λιγο!!
ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΤΑ ;) ;) ;)
απο 44 και μετα !
ΑΑΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ !!!ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑν χτες περνουσε 1 στο 15λεπτο βλεπω με το κρυο που εχει σημερα...να γινετε στο 30λεπτο...
τι χρωμα εχει σημερα το προγραμμα για εσωρουχο??