TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.031
Ξεκούραση και ραντεβουδακι.Διαθέσιμη δηλαδη μετά το μεσημέρι?η θα έχει ξεκούραση??
Ξεκούραση και ραντεβουδακι.Διαθέσιμη δηλαδη μετά το μεσημέρι?η θα έχει ξεκούραση??
Καμία Πάτρα θα παίξει; Ένα μικρό, τόσο δα, σύντομο τουρ, να ανέβει το ηθικό της μιναρούπολης.Εννοείται με ψάχνουν χιλιάδες!
Τέλη οκτωμβριου εως και 3 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα...
Να μαστε καλά μέχρι τότε...
Και όλα θα γίνουν!
.....
Μανάρι τόσα χρόνια που κάνω την δουλειά δεν έχω πάει πουθενά μόνο Θεσσαλονίκη σταθερά......Καμία Πάτρα θα παίξει; Ένα μικρό, τόσο δα, σύντομο τουρ, να ανέβει το ηθικό της μιναρούπολης.
Έλα να με βρεις Αθήνα όταν κατέβω!Καμία Πάτρα θα παίξει; Ένα μικρό, τόσο δα, σύντομο τουρ, να ανέβει το ηθικό της μιναρούπολης.
Αμ τι θα κάνω, ερωτική επιδρομή στην πρωτεύουσα για τα μάτια σου και μόνο!Έλα να με βρεις Αθήνα όταν κατέβω!
Αχ να ξερες τι τραβάνε αυτά τα μάτια!Αμ τι θα κάνω, ερωτική επιδρομή στην πρωτεύουσα για τα μάτια σου και μόνο!
Στείλε τι βλέπεις ρε καβλα να χύσουμε και εμείς
Τσοντουλες και άραγμα σήμερα!
Και πολύ καλά έκανες.Στις διακοπές στην θάλασσα που πας ήταν η πολύ πουτσα; Που τους βρίσκεις τόσους πολλους; Ήταν τις παρέας ή μο η σου κάθεσαι και έρχονται και σου την πέφτουν στη θάλασσα ή στο μπαρ;Επιστροφή στην καυτή Θεσσαλονίκη!
Είπα να φύγω για ένα 3ημερακη και τελικά το έκανα εβδομάδα!
Πολύ φαγητό!
Πολύ ξενύχτι!
Πολυ ποτό!
Και πολύ πουτσα !
(Μερικές αρρώστιες δεν κόβονται)
Στείλε τι βλέπεις ρε καβλα να χύσουμε και εμείς
Έχω χύσει άπειρες φορές μαζί σου ειδικά όταν σε έχω δει στην θάλασσα
Για μασαζακι με λαδι ο δικό σου.
Σε ποια ;.Νομός ; Δήμος ;Έχω χύσει άπειρες φορές μαζί σου ειδικά όταν σε έχω δει στην θάλασσα
ΕπανωμήΣε ποια ;.Νομός ; Δήμος ;
μιλας για παλιά τωρα ! εχω να παω κατα εκει χρονια !!! παλιά οταν λεω 4ετιαΕπανωμή
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Επανωμή
Ναι από τότε …. Για πολύ σπερμα …. Και οποίος ήταν εκεί γύρω έριχνε πολύ σπερμαμιλας για παλιά τωρα ! εχω να παω κατα εκει χρονια !!! παλιά οταν λεω 4ετια
θα φυγω παρασκευη βραδυ αργα και θα γυρισω δεύτερα μεσημέρι ξανα!Χθες είχε πανσέληνο ,συνήθως πηγαίνεις παραλία,βράδυ..