TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.327
Καύλα...εσύ ...
Καύλα...εσύ ...
Τις επόμενες θα ειναι καθημερινές εως και Παρασκευή εκτός ΣΚ ...(και μονο τις ημέρες που θα αναφέρω εδώ κάθε εβδομάδα)Ένα πσκ δουλεύω βράδυ αυτό κανονισες να κατέβεις δεν πειράζει ελπίζω την επόμενη φορά να σε πετύχω
Όλο το καλοκαίρι Θεσσαλονίκη θα σε έχω ? ..Τις επόμενες θα ειναι καθημερινές εως και Παρασκευή εκτός ΣΚ ...(και μονο τις ημέρες που θα αναφέρω εδώ κάθε εβδομάδα)
Από νωρίς με ραντεβού σε χώρο μου και στα καπάκια κάτω...
και ετσι θα το πάω όλο το καλοκαίρι...
μεχρι μεσα οκτωβριου θεσσαλονικη ...Όλο το καλοκαίρι Θεσσαλονίκη θα σε έχω ? ..
Τι θα κσνω με εσένα
Καλό μήνα μωράκι...
Με το σουτιέν ήμουν που κρυμμένη την είδεςΚαλό μήνα μωράκι...
Που τηνεκχες κρυμμένη αυτή την μέση το Σάββατο?
Γυμνή ήταν απλά καθόμουν μέσα στο αμάξι και δεν την πρόσεξες.....!Όταν πέρασα κοιλιά δεν ήταν γυμνή...
Καλά άσε που φορούσες κολάν αντί για φούστα
Υ.γ όντως το σουτιέν χανόταν
Το αποφεύγω γιατί πετάγονται πολύ πακιδες κτλπ ...από θάμνους κτλπ και είναι πολύ ενοχλητική και δεν θέλω πολλά πολλά...... δεν είμαστε για μαλακιες ...Ναι σωστά δεν έχεις κοιλιά...
Έχει κάτι γλυκό για φιλιά
Εμ πάλι καλά που δεν βγήκες να ξέρεις
έχει και παράδρομο απ μέσα !!! ασε που μπορεί να παρκαρι ο αλλος και να έρθει και με το δικό μου (να ξερες πόσους ενοχλητικούς ! με έχει γλυτώσει εκείνο το σημείο )Σωστά έχεις δίκαιο..
Να πω την αλήθεια και εγώ δυσκολεύτηκα να αφήσω το αμάξι να έρθω
Στον παράδρομο πηγα να το αφήσω και είχε σεξακιέχει και παράδρομο απ μέσα !!! ασε που μπορεί να παρκαρι ο αλλος και να έρθει και με το δικό μου (να ξερες πόσους ενοχλητικούς ! με έχει γλυτώσει εκείνο το σημείο )
.. ωραία νυχακια
.. ωραία νυχακια
Έπρεπε να καταπιώ κάτι πουτσες γιαυτό δεν με βρήκες..Στον παράδρομο πηγα να το αφήσω και είχε σεξακι
...μετά μαζεύτηκαν κάτι μαύρη όποτε φοβήθηκα..
Ήθελα να κάτσω λίγο να σε δω
Είχα έρθει ποιο νωρίς είδες φύγει
καυλα καυλα καυλα.. θα ηθελες να στα φιλισω ?
Γλείψιμο και γαμηση ποδιών καυλα ....καυλα καυλα καυλα.. θα ηθελες να στα φιλισω ?