TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.013
ΠΩ ΠΩ ΝΙΩΘΩ ΕΝΑ ΡΙΓΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΑΩ ΤΩΡΑ !!τον πηγε σπουρα τον ατομα και εσυ δεν το ξερες οτι ειναι μερεντιαρης?
ΛΕΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΟΝΗΤΕΣ ???
ΠΩ ΠΩ ΝΙΩΘΩ ΕΝΑ ΡΙΓΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΑΩ ΤΩΡΑ !!τον πηγε σπουρα τον ατομα και εσυ δεν το ξερες οτι ειναι μερεντιαρης?
ανδρική κωλότρυπα με σκατό?
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΜΙΑ ΣΚΑΤΟΜΕΝΗ ΤΡΥΠΑ !!! ΘΑ ΤΗΝ ΓΑΜΟΥΣΑΤΕ >???>????
εγω θα τον επεταγα οξω απο το σπιτι....
ΠΩ ΠΩ ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΜΥΡΊΣΕΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ !!! !!! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΓΛΕΊΨΩ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΞΕΠΕΤΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ !!
τουλαχιστον σου εδωσε πουρμπουαρ?ΠΩ ΠΩ ΝΙΩΘΩ ΕΝΑ ΡΙΓΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΑΩ ΤΩΡΑ !!
ανδρική κωλότρυπα με σκατό?
οχι βεβαια
ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ !εγω θα τον επεταγα οξω απο το σπιτι....
100 ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΧΥΣΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΩ ΜΕ ΤΑ 100τουλαχιστον σου εδωσε πουρμπουαρ?
επρεπε να του πεις οτι ουτε εσυ περιμενες να χεστει μαζι με τον δονητη παρεα.ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ !
ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΩ
ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ... !!! ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΩΣΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ROCCO SIFREDI !καταλαβα..... του ´σκισες την σουφρα!!!
εγω λεω να τους πεταξεις καλυτερα μην γινεσαι σιχαμενη100 ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΧΥΣΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΩ ΜΕ ΤΑ 100
ΠΑΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΓΑΝΤΙΑ ΝΑ ΠΛΥΝΩ ΤΟΥΣ ΔΟΝΗΤΕΣ !!
και να σκεφτεις πριν δυο μερες σε ρωτησα αν το κανεις χωρις προφυλαξη μου απαντησες αλλα τωρα καταλαβα το μεγεθος της αηδιας..ταπεινα συγνωμη! και εγω θα τον πεταγα εξω παντωςΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ !
πες ποια για να προσεχουμεοντωσ βρε παιδια.εγω γαμησα ένα ωραιο τραβεστακι στη λαρισα κ μολισ εβγαλα τον πουτσο μου η καποτα φουλ στη μερεντα.τι ν σας πω αντιλαμβανεσται πωσ αισθανθηκα παιδεσ επαθα σοκ.
μα δεν ανεφερα ονομα .... απλως μιλαω γενικα για την καθαριοτητα ... το οτι πρεπει να προσεχουμε ολοι και πελατες και ιεροδουλες ....εντάξει πέρα από την πλάκα...
αυτό που κάνεις τώρα, να τον κάνεις έτσι ρεζίλι δεν δείχνει επαγγελματισμό...
ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ !
μα δεν ανεφερα ονομα .... απλως μιλαω γενικα για την καθαριοτητα ... το οτι πρεπει να προσεχουμε ολοι και πελατες και ιεροδουλες ....εντάξει πέρα από την πλάκα...
αυτό που κάνεις τώρα, να τον κάνεις έτσι ρεζίλι δεν δείχνει επαγγελματισμό...
κράξτε με όλοι μαζί
στα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ
καλα οκεεεεε δεν κανει.
το πρασινο γλυκια μου θελει ιδρωτα για να το βγαλεις την σημερον ημεραμα δεν ανεφερα ονομα .... απλως μιλαω γενικα για την καθαριοτητα ... το οτι πρεπει να προσεχουμε ολοι και πελατες και ιεροδουλες ....
ξερεις τι μου την εδωσε το οτι δεν ειμαι ευχαριστημενος κιολας και οτι δεν το περιμενε ετσι ! καταλαβες μου εχεσε ολο το σπιτι
μου εχει τυχη και με αλλους πελατες κατι παρομοιο αλλα δεν εχω αναφερει ποτε γιατι ηταν σωστη στην συμπεριφορα ... και δεν αρχιζαν το οτι δεν το περιμενα ετσι και παμε και δευτερο γυρω