TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.345
εμεις θελουμε και τα αρχιδια σου να γεμιζουν σπερμα μπολικο
Κρεμα ....εμεις θελουμε και τα αρχιδια σου να γεμιζουν σπερμα μπολικο
κρεμα ασπρη να την ριχνεις στα μουτρα μας....βεβαια εσυ καθημερινα τα στραγγιζεις για τα καλαΚρεμα ....
Καθημερινά..κρεμα ασπρη να την ριχνεις στα μουτρα μας....βεβαια εσυ καθημερινα τα στραγγιζεις για τα καλα
τωρα που ακουσα την καυλοφωνη σου καυλωσαΚαθημερινά..
3 χυσιματα την ημέρα...
Είμαι σίγουρη ότι τον παίζεις τώρα σαν πουτανιτσα ...!
Το ξέρω.....τωρα που ακουσα την καυλοφωνη σου καυλωσα
θα με κανεις να τα αδειασω....πιστευω και εσυ ισως πας για τεταρτο χυσιμοΤο ξέρω.....
Καλά θα κάνεις....!θα με κανεις να τα αδειασω....πιστευω και εσυ ισως πας για τεταρτο χυσιμο
το εχω αντιληφθει οτι για την καυλα και το χυσιμο τρελαινεσαι απιστευτα...καλη ξεκουραση να εχειςΚαλά θα κάνεις....!
Μπα δεν παίζει...! Άλλο χυσιμο σήμερα....
Ρελαξ μετά από 2 ωρο γυμναστήριο ....
.......
Χαλαρό ποτάκι.....!
Μόλις έκλεισα και το φούρνο το φαγητό έτοιμο....! ( κότα)
Σαλάτα μαμ ταινία μπάνιο και νανάκια...... ενα 8 -10 ωρο ...
Και απ αύριο βλέπουμε... !
Ζω για χυσιμο! ...
Εκτός και εντος δουλειάς !
( το δουλειάς σε εισαγωγικά γιατί πλέον την βλέπω σαν διασκέδαση και καλοπέραση)
το εχω αντιληφθει οτι για την καυλα και το χυσιμο τρελαινεσαι απιστευτα...καλη ξεκουραση να εχεις
θυμαμαι που μου ειχες πει οτι λατρευεις να βαρας μαλακια...φιλακια
Μέχρι να πεθάνω... φιλακια !θυμαμαι που μου ειχες πει οτι λατρευεις να βαρας μαλακια...φιλακια
οτι ομορφαινει δεν το ξερα....παντως κανει καλοΜέχρι να πεθάνω... φιλακια !
( η μαλάκια ομορφαίνει)
Καλό βράδυ.......(ομορφαίνει ομορφαίνει)οτι ομορφαινει δεν το ξερα....παντως κανει καλο
Θα ενημερώσω εδώ όταν ξανά κατέβω....Νίνα καυλιαρα μου πότε ξανά στο γνωστό;;;
Θα περιμένω με το πουλί στο χέρι καυλιαρα μου πως και πωςΘα ενημερώσω εδώ όταν ξανά κατέβω....
.....
Σίγουρα Ιούνιο θα κατεβαίνω τακτικά...Θα περιμένω με το πουλί στο χέρι καυλιαρα μου πως και πως
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΙΝΑ ΚΑΥΛΑ ...ΘΕΑ ΤΗΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ!Σίγουρα Ιούνιο θα κατεβαίνω τακτικά...