TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
Μέσα στο μυαλό μου είσαι....σε καυλωνει να τους ξεπαρθενιαζεις και να τους ανοιγεις μαλλον
Έτσι παρθένο Κωλαράκι τριχωτο στημένο στα τέσσερα με την ψωλαρα να κρέμεται στα τέσσερα...
Μέσα στο μυαλό μου είσαι....σε καυλωνει να τους ξεπαρθενιαζεις και να τους ανοιγεις μαλλον
και να τρελενεσαι στα βογγητα που θα βγαζουν απο τον πονοΜέσα στο μυαλό μου είσαι....
Έτσι παρθένο Κωλαράκι τριχωτο στημένο στα τέσσερα με την ψωλαρα να κρέμεται στα τέσσερα...
Ετσι ......και να τρελενεσαι στα βογγητα που θα βγαζουν απο τον πονο
και πολυ καλα τον κανεις..φανταζομαι σε παρακαλανε σιγα σιγα να το βαζεις μην πονεσουνΕτσι ......
.......
.......
....... έχω έναν ποδοσφαιριστ αργότερα.... που αποφάσισε να πειραματιστη στα 50 ... σαν πουτανα αδειάζει στο 5 λεπτό...
Χλακ μια μέσα χλακ δεύτερη μέσα και αδειάζει....
Άμα σου πω ότι με καυλονη να τους πονάω..και πολυ καλα τον κανεις..φανταζομαι σε παρακαλανε σιγα σιγα να το βαζεις μην πονεσουν
αρα οτι και να σου λενε εσυ κανεις τα δικα σου και αντιλαμβανομαι οτι βαζεις δυναμη επιτηδες για την καυλα σουΆμα σου πω ότι με καυλονη να τους πονάω..
Έχω όλα αυτά που λες..Μέσα στο μυαλό μου είσαι....
Και επειδή είμαι και ειλικρινής μερικές φορές και επίτηδες...αρα οτι και να σου λενε εσυ κανεις τα δικα σου και αντιλαμβανομαι οτι βαζεις δυναμη επιτηδες για την καυλα σου
παλι αυνανα????φανταζομαι τους πρωταρηδες τους βαζεις να σε τσιμπουκωνουν σε σημειο να πνιγονται και να δακρυζουν
γιατι το λες??υποθετω ετσι κανειςπαλι αυνανα????
Αγαπημένη στάση 69 ...γιατι το λες??υποθετω ετσι κανεις
Ποπό τι καύλα είναι αυτό;;;;Αγαπημένη στάση 69 ...
Και η επόμενη ξάπλα με ανοιχτά πόδια....
στα τέσσερα ο άλλος να μου γλείφει την μεγάλη κλειτοριδα και να έχει την ψωλη του στα πατουσακια μου και να μου τα γαμαει..
που σε καυλωνει να χυνεις εσυ??Αγαπημένη στάση 69 ...
στα τέσσερα ο άλλος να μου γλείφει την μεγάλη κλειτοριδα και να έχει την ψωλη του στα πατουσακια μου και να μου τα γαμαει..
Να τον νιωθο σκληρό στις πατούσες και να τον κλείνω σαν τοστιέρα....Ποπό τι καύλα είναι αυτό;;;;
Εμεινε κανενα κομματι παστιτσιο?Να τον νιωθο σκληρό στις πατούσες και να τον κλείνω σαν τοστιέρα....
που σε καυλωνει να χυνεις εσυ??
Το έβαλα κατάψυξη.....Εμεινε κανενα κομματι παστιτσιο?
Με τέτοια περιγραφή θα γίνουμε όλοι αυνάνες!!Αγαπημένη στάση 69 ...