TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.011
τι προγραμμα κανεις σμρ?στηθος?GYM7 ;) ;) ;) ;) ;)
ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΑΩ ! ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΙΝΑΙ 6ΑΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ !!τι προγραμμα κανεις σμρ?στηθος?
ποση ωρα κανεις αεροβιο αν επιτρεπεται?6αρι ναι αλλα πρεπει να το δουμε κ εμεις εδω αθηνα αυτο το 6αρι γτ ομοιο του δεν υπαρχειΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΑΩ ! ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΙΝΑΙ 6ΑΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ !!
οπλοπολυβολο λεμε
τελεια επιδερμιδα..θα προχωρησεις και σε γυμνες φωτογραφιες ? please..20 ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΕΝΤΟΝΟ ΒΗΜΑ 10 ΣΤΕΠ ΜΗΧΑΝΗ ... ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ .. ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ
ΟΧΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ! ΛΙΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΦΩΤΟ !!τελεια επιδερμιδα..θα προχωρησεις και σε γυμνες φωτογραφιες ? please..
ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ !!!!Μας τρελανες παλι
:-* :-* :-* :-*20 ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΕΝΤΟΝΟ ΒΗΜΑ 10 ΣΤΕΠ ΜΗΧΑΝΗ ... ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ .. ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ
Το ξερω κουκλι,ακριβως ετσι ομως!!!ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ !!!!
και πολλες να βαλεις παλι καλες θα ειναι!! υπογραφω!! αιωνιος μπεμπης σκανδαλιαρης πειραχτηρι.. θα τους χαλασω το στημενο μπανηστηρι..θα ανατιναξω τα μαλλια μου στις κολωνες,, και θα γκρεμισω τις ΑΧΟΡΤΑΓΕΣ ΟΘΟΝΕΣΟΧΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ! ΛΙΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΦΩΤΟ !!
και πολλες να βαλεις παλι καλες θα ειναι!! υπογραφω!! αιωνιος μπεμπης σκανδαλιαρης πειραχτηρι.. θα τους χαλασω το στημενο μπανηστηρι..θα ανατιναξω τα μαλλια μου στις κολωνες,, και θα γκρεμισω τις ΑΧΟΡΤΑΓΕΣ ΟΘΟΝΕΣ
τζιμης πανουσης φιλε μου!! εχει γραψει για ολες τισ περιπτωσεις μ'αρεσει να παραδειγματιζω μεσα απο τραγουδια και νινα.. δεξου το και εσυ σαν χιουμορ γιατι το επομενο κουπλε θα σου κανω ερωτικη εξομολογησηεισαι καλος για στυχουργος
τζιμης πανουσης φιλε μου!! εχει γραψει για ολες τισ περιπτωσεις μ'αρεσει να παραδειγματιζω μεσα απο τραγουδια και νινα.. δεξου το και εσυ σαν χιουμορ γιατι το επομενο κουπλε θα σου κανω ερωτικη εξομολογηση