Νέα

Nina Deepthroat Queen Thessaloniki-Athens

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Nina Deepthroat Queen Thessaloniki-Athens

• Η ΠΙΟ ΚΑΥΛΟΦΑΤΣΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ !!!!

Ψήφοι: 40 5,0%
  • ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!!

Ψήφοι: 109 13,7%
  • ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΛΟ ΜΕΣΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟ!!!

Ψήφοι: 66 8,3%
  • ΜΟΥΝΑΡΑ ΝΙΝΑΡΑ!!!!!!!

Ψήφοι: 39 4,9%
  • ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!

Ψήφοι: 78 9,8%
  • ΜΑΤΑΡΕΣ !!

Ψήφοι: 23 2,9%
  • ΚΑΥΛΑ !!!

Ψήφοι: 37 4,6%
  • ΤΟΥΜΠΑΝΟ !!

Ψήφοι: 33 4,1%
  • ΓΑΜΙΟΛΑ ΜΕΓΑΛΗ !!!

Ψήφοι: 63 7,9%
  • ΚΑΥΛΟΤΟΥΜΠΑΝΟ !!!!

Ψήφοι: 28 3,5%
  • ΠΕΤΑΜΕΝΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΕΞΩ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!

Ψήφοι: 29 3,6%
  • ΒΥΖΑΡΕΣ ΓΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟ! !

Ψήφοι: 34 4,3%
  • ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ !!!! ΠΑΛΙΟ ΓΑΜΙΟΛΑ !!

Ψήφοι: 289 36,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    797
OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.321
:smitten::smitten::smitten::smitten:
IMG_20230416_002702_812.jpg

Semisonic

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2021
Like
6
Πόντοι
0
Νινα Χρόνια Πολλά, με υγεία! Βρεθήκαμε πριν χρόνια στο διαμέρισμα που νοικιαζες στη Μοναστηριου, ήσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία! Θα είσαι Θεσσαλονίκη αυτές τις μέρες και πως μπορουμε να σε βρουμε πλέον;

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.321
Νινα Χρόνια Πολλά, με υγεία! Βρεθήκαμε πριν χρόνια στο διαμέρισμα που νοικιαζες στη Μοναστηριου, ήσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία! Θα είσαι Θεσσαλονίκη αυτές τις μέρες και πως μπορουμε να σε βρουμε πλέον;
Καλησπέρα χρόνια πολλά με υγεία .....
Επιστρέφω Παρασκευή .......
Στείλε μου μήνυμα στο βιπερ ...

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.321

Back to base....:kiss-mark::kiss-mark:
Από αύριο απόγευμα Θεσσαλονίκη ....
Δεκτά ραντεβου 13:00 μεσημέρι έως 12:00 βράδυ
:sunglasses::sunglasses:

BHX21

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
24
Πόντοι
0
Λοιπόν μύστες, ερώτηση, που την έκανα στην υπέρτατη Νιναρα, σε dm) αλλά δεν έλαβα απάντηση:

Η Νινα είναι τρανς γυναίκα (με το εργαλείο), γυναίκα ή εγχειρισμένη τρανς;

Ρωτάω, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί, αφενος γράφει ότι είναι τρανς, αφετέρου, σε (καυλωτικο) βίντεο που ανέβασε στο τουιτερ, εμφανίζεται ένας μύστης να την εμβολίζει από το μουνακι. Οπότε να υποθέσω ότι είναι εγχειρισμένη;

ΥΓ. Ρωτάω από γνήσια και ειλικρινή απορία και χωρίς ίχνος ειρωνίας, προσβολής ή κάτι άλλο παρεμφερές. Προσωπικά με καυλωνει όσο δεν πάει, ανεξαρτήτως του τι παίζει και ανυπομονώ να κατέβει Αθήνα και να περάσουμε αξέχαστες στιγμές, οκως διαβάζω ότι έχουν λοιποί συναγωνιστές, που έχουν πάει μαζί της πριν από χρόνια και ακόμα έχουν να το λένε.
Απλώς έχω την απορία, γιατί καλό είναι να ξέρουμε και 2-3 πράγματα. Λογικό νομίζω…

ΥΓ 1. Δεν με έχει καταφέρει καμία να χύσω με πίπα ρε συμμυστες… Λετε η Νιναρα να είναι η πρώτη; Μ’ αυτά που διαβάζω να λέτε για πάρτη της, έχω τρομερά expectations

ΥΓ. 2 Νιναρα κατέβα Αθήνα… χθες!

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.321
Λοιπόν μύστες, ερώτηση, που την έκανα στην υπέρτατη Νιναρα, σε dm) αλλά δεν έλαβα απάντηση:

Η Νινα είναι τρανς γυναίκα (με το εργαλείο), γυναίκα ή εγχειρισμένη τρανς;

Ρωτάω, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί, αφενος γράφει ότι είναι τρανς, αφετέρου, σε (καυλωτικο) βίντεο που ανέβασε στο τουιτερ, εμφανίζεται ένας μύστης να την εμβολίζει από το μουνακι. Οπότε να υποθέσω ότι είναι εγχειρισμένη;

ΥΓ. Ρωτάω από γνήσια και ειλικρινή απορία και χωρίς ίχνος ειρωνίας, προσβολής ή κάτι άλλο παρεμφερές. Προσωπικά με καυλωνει όσο δεν πάει, ανεξαρτήτως του τι παίζει και ανυπομονώ να κατέβει Αθήνα και να περάσουμε αξέχαστες στιγμές, οκως διαβάζω ότι έχουν λοιποί συναγωνιστές, που έχουν πάει μαζί της πριν από χρόνια και ακόμα έχουν να το λένε.
Απλώς έχω την απορία, γιατί καλό είναι να ξέρουμε και 2-3 πράγματα. Λογικό νομίζω…

ΥΓ 1. Δεν με έχει καταφέρει καμία να χύσω με πίπα ρε συμμυστες… Λετε η Νιναρα να είναι η πρώτη; Μ’ αυτά που διαβάζω να λέτε για πάρτη της, έχω τρομερά expectations

ΥΓ. 2 Νιναρα κατέβα Αθήνα… χθες!
Καλύτερα να σου μείνει kinder έκπληξη.........
Θα είναι μεγαλύτερη η καύλα ...:sunglasses:
Επίσης ..Δεν είμαι από τα άτομα που φωνάζει το τι είμαι
ούτε την ημέρα
ούτε την νύχτα
ούτε στην προσωπική μου ζωή .....
Ούτε στην επαγγελματική...

Πας.... βλεπεις ...
και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξανά πας θα ξανά πας και θα ξανά πας ........................................................... .................................
.........................
Τώρα άμα εισαι τέρμα γυναίκα ...(
Πετουγια πεταλουδιτσα κτλπ ...
Τρύφωνας φάση )
Μην με πλησιάσεις ούτε στο χιλιόμετρο ....
Μόνο αρσενικά και σε όλους τους ρόλους ....
Υγ
Δεν αναφέρομαι σε εσένα μιλάω γενικά ..........
Καλό σκ καύλες
Άστα ξέχασα υγ στο υγ ...
Αθήνα ξανά από χειμώνα για κάνα 6 μηνο σερί..
Εκτός αν μου καυλοση και σκάσω κάνα 15 ήμερο για κάνα μποτε και ψώνια και κάτσω και για δουλειά ....

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.321
:shower::shower::shower::shower::shower::shower::shower:
να θες να πλυθείς να κάνεις μπάνιο και να μην εχει νερο απο τα ξημερώματα ....:angry:
:angry:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom