TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
06/01/23 έως 06/02/23
Διαθέσιμη .....13:00 εως 00:00 βράδυ !!!
Διακριτικότητα - εχεμύθεια -καθαριότητα το παν για έμενα ... (το ίδιο και θέλω και απ εσάς! -ντουζ διαθέσιμο για όλους και πετσέτες κτλπ )
Για ραντεβού μια ήμερα πριν τηλ η μήνυμα στο βιπερ (πάντα με φώτο προφίλ...) η 2-3 ώρες πριν το ραντεβού !
Άτομα με συμπτώματα γρίπης -κορόνα - η γαστρεντερίτιδας να αναρρώσουν πρώτα και μετά ραντεβού ! γίνεται τις πουτάνας το τελευταίο διάστημα !
(αν και τα πέρασα ολα μαζεμένα δεν θέλω να τα ξανά περάσω !!! )
ΑΘΗΝΆ ΚΑΤΕΒΑΊΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ!!! .... ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΥΛΕΣ !!
.
(1) ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ (ΤΕΡΑΣΤΊΑ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ ) ΣΩΜΑΤΑ - ΚΑΥΛΙΑ - ΑΞΥΡΙΣΤΑ
ΠΑΝΤΟΎ ΠΑΝΤΟΎ !!! ΓΟΎΝΑ !!! (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΥ !)
(2)ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ ΜΕΓΆΛΗ ΓΑΜΙΑΔΕΣ!!!!!! (ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΟΜΊΖΩ )
(3)ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΑΡΙΝΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΟΛΟ ΜΕΣΑ ΜΕ ΩΡΕΣ ......
(4) ΑΔΥΝΑΜΊΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΤΟΜΑ ΆΠΕΙΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΚΙΜΆΣΟΥΝ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΞΥΡΙΣΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΚΑΥΛΑ ......
(5) ΑΔΥΝΑΜΊΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΑ ΓΟΥΣΤΑ
(6)ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΈΡΜΑ ΑΡΡΕΝΩΠΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΆ !
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΤΛΠ ΣΤΑ LINK ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΔΩ ...ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΥΝΗΜΑ .....
ΥΓ ( ΑΝ ΠΑΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΟΣΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΚΑΙ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑ ΑΡΧΗ !)
Διαθέσιμη .....13:00 εως 00:00 βράδυ !!!
Διακριτικότητα - εχεμύθεια -καθαριότητα το παν για έμενα ... (το ίδιο και θέλω και απ εσάς! -ντουζ διαθέσιμο για όλους και πετσέτες κτλπ )
Για ραντεβού μια ήμερα πριν τηλ η μήνυμα στο βιπερ (πάντα με φώτο προφίλ...) η 2-3 ώρες πριν το ραντεβού !
Άτομα με συμπτώματα γρίπης -κορόνα - η γαστρεντερίτιδας να αναρρώσουν πρώτα και μετά ραντεβού ! γίνεται τις πουτάνας το τελευταίο διάστημα !
(αν και τα πέρασα ολα μαζεμένα δεν θέλω να τα ξανά περάσω !!! )
ΑΘΗΝΆ ΚΑΤΕΒΑΊΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ!!! .... ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΥΛΕΣ !!
.
(1) ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ (ΤΕΡΑΣΤΊΑ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ ) ΣΩΜΑΤΑ - ΚΑΥΛΙΑ - ΑΞΥΡΙΣΤΑ
ΠΑΝΤΟΎ ΠΑΝΤΟΎ !!! ΓΟΎΝΑ !!! (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΥ !)
(2)ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ ΜΕΓΆΛΗ ΓΑΜΙΑΔΕΣ!!!!!! (ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΟΜΊΖΩ )
(3)ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΑΡΙΝΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΟΛΟ ΜΕΣΑ ΜΕ ΩΡΕΣ ......
(4) ΑΔΥΝΑΜΊΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΤΟΜΑ ΆΠΕΙΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΚΙΜΆΣΟΥΝ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΞΥΡΙΣΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΚΑΥΛΑ ......
(5) ΑΔΥΝΑΜΊΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΑ ΓΟΥΣΤΑ
(6)ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΈΡΜΑ ΑΡΡΕΝΩΠΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΆ !
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΤΛΠ ΣΤΑ LINK ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΔΩ ...ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΥΝΗΜΑ .....
ΥΓ ( ΑΝ ΠΑΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΟΣΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΚΑΙ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑ ΑΡΧΗ !)