TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.011
Μες την καυλα εισαι
Μες την καυλα εισαι
καλησπερα τα μυνηματα τα ειδα το πρωι που πηγα σπιτι και σου απαντησα τοτε !! ελπιζω να περασατε καλαΓεια σου μωρο...
Όταν ξυπνησα ειδα το μνμ σου...
Παντως εχασες!!!!!χθες βραδυ....
ΜΑΚΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ναιΚαλησπερα κουκλα....σκεφτομαι το σκηνικο σημερα και γελαω μονος... χαχαχαχα....σου εστειλα και ενα πμ το πηρες ??
ετοιμαζομαι να λούσω τις βυζαρες μου !!!δουλεια 12:30okkkkkk χααχαχααα.....τι λεει ετοιμαζεσαι για δουλεια ???
ετοιμαζομαι να λούσω τις βυζαρες μου !!!δουλεια 12:30
αδυναμια μου τα τριχωτα σωματα ( τονιζω το παντου )Εαν τα χερια σου ειναι απασχολημενα και θελεις τριτο χερι να στις τριψει τα δικα μου ειναι διαθεσιμα!!!
αδυναμια μου τα τριχωτα σωματα ( τονιζω το παντου )
εννοειται !! αλλα πανω' απο ολα το εχεις πλυμενο τελεια !!Τριχωτα σωματα εεε ?? καλο.....μμμμμ.....Για αυτο ειχα την τιμη να απολαυσω αυτο το τελειο ακ. τσιμπουκι....
εννοειται !! αλλα πανω' απο ολα το εχεις πλυμενο τελεια !!
εννοειτε πανω απο ολα!!! αλλα οταν βλεπω γυαλισμενα τσουτσουνακια-καθαρα κτλπ !τρελενομαι να τα ρουφαω γυμνα !!Πανω απο ολα η υγιεινη...αλλα και σαν πρωτη γνωριμια ηθελα να μην σε διασαρεστησω!! για να το απολαυσω και εγω
εννοειτε πανω απο ολα!!! αλλα οταν βλεπω γυαλισμενα τσουτσουνακια-καθαρα κτλπ !τρελενομαι να τα ρουφαω γυμνα !!
χαχα οχι και τσουτσουνακι !!!! μια χαρα ησουν!! δεν εχεις διει πως ειναι τα τσουτσουνακια!!!λεγοντας τσουτσουνακι υπονοεις κατι αχαχχαχα !!!!!
μονο που δν το ρουφας απλα το καταβροχθιζεις.....
χαχα οχι και τσουτσουνακι !!!! μια χαρα ησουν!! δεν εχεις διει πως ειναι τα τσουτσουνακια!!!
;) ;) ;) ;)πλακα κανω...ουτε θελω να δω ....!!!
ελουζες και αρωματισες τις βυζαρες σου ??