TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.345
Ίσως να ήταν και ωτορινολαρυγγολόγος...
Ίσως να ήταν και ωτορινολαρυγγολόγος...
Εγώ ηλεκτρολόγος έλα να σου αλλάξω τα φώτα καύλαπουτσα να υπαρχει και δεν κοιτάω ειδικότητα !
Εγώ ηλεκτρολόγος έλα να σου αλλάξω τα φώτα καύλα
Εγώ ηλεκτρολόγος έλα να σου αλλάξω τα φώτα καύλα
Εμάς παντως στην πιάτσα με καποτα τον ρουφαγες...☹
άλλαξαν τα δεδομένα και τα γούστα μου τα τελευταία 4 χρονιά .......(σε πολλά πράγματα )Εμάς παντως στην πιάτσα με καποτα τον ρουφαγες...☹
Αδικίες...
Ωραια θα ρθω και θα σου πω για ακαποτο αν γίνεταιάλλαξαν τα δεδομένα και τα γούστα μου τα τελευταία 4 χρονιά .......(σε πολλά πράγματα )
τώρα άμα μου ερθεις ο αλλος απλυσια κατω μετα απο ξενυχτι ποτα και κατουρημα φουλ (κτλπ )
οχι απλος καποτα ολοσωμη καποτα .....
κανε μια μπαναρα καλη και ελα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και μετα πανε πιες οσα ποτα θελεις !!! (θα σε χαλαρός )
Οπότε θες πσ κάτω θα με ..Ωραια θα ρθω και θα σου πω για ακαποτο αν γίνεται
Ποιες προάλλες λυπω 23 ημέρες από Θεσσαλονίκη ......σήμερα γύρισαΔεν έχω καταφέρει μωρό μου να καταλάβω που συχνάζεις στην πιάτσα. Και έψαχνα παντού τις προάλλες αλλά τίποτα
Την τελευταία φορά που κατέβηκα . Αρχές Απριλίου.Ποιες προάλλες λυπω 23 ημέρες από Θεσσαλονίκη ......σήμερα γύρισα
σελιδα 01 .... παρασκευη και σαββατο 23:30 - 4:30... μονο οταν λεω οτι θα κατεβώ ( μην με ψαχνει μερες που δεν ειμαι )Την τελευταία φορά που κατέβηκα . Αρχές Απριλίου.
Σου είχα στείλει κ pm εδώ μωρό μου
Οι αμαζόνες διαταζουνσελιδα 01 .... παρασκευη και σαββατο 23:30 - 4:30... μονο οταν λεω οτι θα κατεβώ ,,,
Δεν φορτώνει η εικόνα , Νιναρα. Παίζει να μου την στείλεις πμ?σελιδα 01 .... παρασκευη και σαββατο 23:30 - 4:30... μονο οταν λεω οτι θα κατεβώ ( μην με ψαχνει μερες που δεν ειμαι )
Δεν φορτώνει η εικόνα , Νιναρα. Παίζει να μου την στείλεις πμ?
Ευχαριστώ