TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.121
Με αυτήν την ζέστη δύσκολο ?Φωτογραφίες με τις καινούργιες σου μπότες θέλουμε
Μέχρι τα κωλομερια ?Μέχρι τα κωλομερια?
Άμα έχει τέτοια παλούκια να καταβροχθίζει το λαρύγγι μου το απατο - λαίμαργο ... Σύντομα !!!Άντε να δούμε αν θα καταφέρεις να κατέβεις καθόλου Αθήνα φέτος
Έχει απ όλα κούκλα … κάνε το πρόγραμμα σου και σε περιμένουμε ! Αρκεί να μην μείνουμε με το καβλι στο χέρι όπως πέρυσι ! ??Άμα έχει τέτοια παλούκια να καταβροχθίζει το λαρύγγι μου το απατο - λαίμαργο ... Σύντομα !!!
Προς το παρόν έχω πήξη δουλειά - διασκέδαση ........ Σε λίγες μέρες λέω να αρχίσω πάλι να την κάνω 3 ημέρα κάθε εβδομάδα χαλκιδικη σε συνδιασμό με δουλειά ..... Και μόλις πιάσει χειμώνας να σας έρθω μια βόλτα αρκεί να μηνας κλείσουν ..... ????
Για πέρσι δεν φταίω στον κορόνα και σε αυτούς που μας κλείσανε πες τα ????Έχει απ όλα κούκλα … κάνε το πρόγραμμα σου και σε περιμένουμε ! Αρκεί να μην μείνουμε με το καβλι στο χέρι όπως πέρυσι ! ??
Είχες φτιαξει σκηνικό πάντως Καβλα μπράβοΓια πέρσι δεν φταίω στον κορόνα και σε αυτούς που μας κλείσανε πες τα ????
Έχασα μισά εισιτήρια aegain a class θέση και τα μισά λεφτά σπίτι Ακρόπολη με τζακουζι βεράντα ...
Να σας περνώ πίπες και να βλέπετε Ακρόπολη??
Πάντα πλάνο και πάντα λουξ σκηνικά ????Είχες φτιαξει σκηνικό πάντως Καβλα μπράβο
Αδημονουμε λοιπόν !!!