TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.121
?????
Καλησπέρα προς το παρόν Θεσσαλονίκη σταθερά είμαι καλά εδώ και ακόμη πιο καλά επειδή είναι ένα μισάωρο από Χαλκιδική βγάζω και τα γούστα μου ...Νίνα ποτέ θα έρθεις με το καλό Αθήνα σε περιμένουμε πως και πως
Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθεις έστω για βδομάδα τώρα το καλοκαίρι;;Καλησπέρα προς το παρόν Θεσσαλονίκη σταθερά είμαι καλά εδώ και ακόμη πιο καλά επειδή είναι ένα μισάωρο από Χαλκιδική βγάζω και τα γούστα μου ...
Αν δεν μας κλείσουν χειμώνα .. ξανά λέω αν ... Θα έρθω Αθήνα και θα κάτσω και διάστημα αρκετό για με ψάχνει πολύς κόσμος ..
Εύχομαι να μην μας κλείσουν..
Κάποιους στην Αθήνα βλέπω να τους κλείνουν μέσα επειδή δεν πας .Καλησπέρα προς το παρόν Θεσσαλονίκη σταθερά είμαι καλά εδώ και ακόμη πιο καλά επειδή είναι ένα μισάωρο από Χαλκιδική βγάζω και τα γούστα μου ...
Αν δεν μας κλείσουν χειμώνα .. ξανά λέω αν ... Θα έρθω Αθήνα και θα κάτσω και διάστημα αρκετό για με ψάχνει πολύς κόσμος ..
Καλό καλοκαίρι και περάστε καλά γιατί έρχεται χειρότερος χειμώνας από τον προηγούμενοΚάποιους στην Αθήνα βλέπω να τους κλείνουν μέσα επειδή δεν πας .
Καλό καλοκαίρι.
θα περιμενω πως και πως στην αθήναΚαλησπέρα προς το παρόν Θεσσαλονίκη σταθερά είμαι καλά εδώ και ακόμη πιο καλά επειδή είναι ένα μισάωρο από Χαλκιδική βγάζω και τα γούστα μου ...
????θα περιμενω πως και πως στην αθήνα