TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.117
οχι αγορι μου αποχή απο των οκτωμβριο !!!! διακοπες !Καλησπέρα τώρα με τον covid δουλεύεις ;;;
μην μας αφηνεις σε αγωνια...........κατεβα και λιγο πιο κατω
χαχα ουτε για κάτω ειναι τώρα !!!! ούτε για πάνω !!!!!!μην μας αφηνεις σε αγωνια...........κατεβα και λιγο πιο κατω
εχεις δικιο κουκλαραχαχα ουτε για κάτω ειναι τώρα !!!! ούτε για πάνω !!!!!!μην μας αφηνεις σε αγωνια...........κατεβα και λιγο πιο κατω
κανε υπομονή !!!! να έρθει η σειρά μου για το εμβόλιο να το κάνω ..... και θα είμαι πάνω κατω μέσα εξω καθε μέρα !!!!
προς το παρόν μονο θεσσαλονικη !!! σταθερά εδω και χρονια !!!!
υγειά σε όλους !!! προσέχουμε για να έχουμε !!! και για να βγάζουμε γούστα στο μέλλον !!!
υγ (μακριά από βρωμιάρες )
σήμερα μίλησα με πελάτη (παντρεμένο) που δεν με βρήκε εδώ στις γιορτές και πήγε με μια τζαμπατζού για να ξεκαυλοση και κόλλησε κορονα...
και αυτός και κόλλησε και την γυναικά του και τα παιδιά του
και μετα απο 1,5 μηνα που αποφάσισε να κανει ενα τσεκ απ καρδιολογο και πνευμονολο του άφησε ο κορονο μια ωραια περιεκαρδιτιδα(υγρο στην καρδια ) ολα τα λεφτα !!!!
οποτε λιγο μακρια απο το τζαμπα !!!!! γιατι ειναι προσβάσιμο στους παντες .....
δες πριβε μηνυματα
εχεις δικιο κουκλαραχαχα ουτε για κάτω ειναι τώρα !!!! ούτε για πάνω !!!!!!μην μας αφηνεις σε αγωνια...........κατεβα και λιγο πιο κατω
κανε υπομονή !!!! να έρθει η σειρά μου για το εμβόλιο να το κάνω ..... και θα είμαι πάνω κατω μέσα εξω καθε μέρα !!!!
προς το παρόν μονο θεσσαλονικη !!! σταθερά εδω και χρονια !!!!
υγειά σε όλους !!! προσέχουμε για να έχουμε !!! και για να βγάζουμε γούστα στο μέλλον !!!
υγ (μακριά από βρωμιάρες )
σήμερα μίλησα με πελάτη (παντρεμένο) που δεν με βρήκε εδώ στις γιορτές και πήγε με μια τζαμπατζού για να ξεκαυλοση και κόλλησε κορονα...
και αυτός και κόλλησε και την γυναικά του και τα παιδιά του
και μετα απο 1,5 μηνα που αποφάσισε να κανει ενα τσεκ απ καρδιολογο και πνευμονολο του άφησε ο κορονο μια ωραια περιεκαρδιτιδα(υγρο στην καρδια ) ολα τα λεφτα !!!!
οποτε λιγο μακρια απο το τζαμπα !!!!! γιατι ειναι προσβάσιμο στους παντες .....
οχι αγορι μου αποχή απο των οκτωμβριο !!!! διακοπες !Καλησπέρα τώρα με τον covid δουλεύεις ;;;
μονο με κατι σταναρακια .....
ποσο μου εχει λείψει η καθημερινή πιπιλα(πουτσιλα) ..... η μεγαλύτερη αποχή τις ζωής μου !!!!οχι αγορι μου αποχή απο των οκτωμβριο !!!! διακοπες !Καλησπέρα τώρα με τον covid δουλεύεις ;;;
Αααχ μας κανεις και χύνουμε κάθε μέρα με τα τσιμπουκοχειλα σου !!! Είναι απόλαυση
κουκλαρα δες τα μηνυματα σουποσο μου εχει λείψει η καθημερινή πιπιλα(πουτσιλα) ..... η μεγαλύτερη αποχή τις ζωής μου !!!!οχι αγορι μου αποχή απο των οκτωμβριο !!!! διακοπες !Καλησπέρα τώρα με τον covid δουλεύεις ;;;
Αααχ μας κανεις και χύνουμε κάθε μέρα με τα τσιμπουκοχειλα σου !!! Είναι απόλαυση