TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.075
παρακαλώ Θεά
παρακαλώ Θεά
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !!!
Για τόσες έγραψες κριτική, αλλά για την Nina καμία κριτική ομως φίλε. Δεν είσαι εντάξει.Ας ελπίσουμε ότι θα μας ανταμοιψεις για τη συνδρομή μανάρι μου γιατί η τόση κλεισούρα θα μας χτυπήσει κόκκινο τουλάχιστον να ανεβάζεις τίποτα καλο εδώ μέσα !!!! Και τίποτα καινούργιο !!!! Γιατί αυτά τα είδαμε ξανά τότε που σε βλέπαμε κ live !!!!
δεν χρειάζομαι κριτικές μωρο μου !!Για τόσες έγραψες κριτική, αλλά για την Nina καμία κριτική ομως φίλε. Δεν είσαι εντάξει.
Εσύ Όχι. Αυτοί που θέλουν να έρθουν ομως μπορεί να θελουνδεν χρειάζομαι κριτικές μωρο μου !!
ευχαριστω ....
Γράφτηκα κι εγώ σήμερα, μου άρεσε πολύ το βίντεο με τον βεντουζαρισμένο δονητή στα πλακάκια, πολύ σέξυ!
Περιμένουμε καινούργιο υλικό με κάβλα! Παρέα δεν χρειάζεσαι, τα σόλο βίντεο και φωτογραφίες σου μου αρέσουν ακόμη περισσότερο!
δεν το κόβω να αντέχω μεχρι μαιο πάντως !!! είδη είμαι off απο 25 φεβρουαριου ...
να σε καλα baby !Τρομερό δωράκι το προφίλ και τα βιντεακια. Να χουμε ωραίο υλικό μπαςνκαι την παλέψουμε
Αχαχα! Μου ρίχνεις λίγο! Εγώ από 6 Μαρτίου και σε λίγο με βλέπω να ανοίγω τρύπες στους τοίχους για να το χώσω κάπου!
Φίλε έχω γράψει στο νήμα της ότι η κοπέλα είναι σούπερ ,την έχω συναντήσει πάνω από δέκα φορές πλέων έχω σταματήσει τα τρίγωνα κάθε φορά που πάω στην Θεσσαλονίκη αλλά τη Νίνα μια πίπα την δίνω ,η γκόμενα είναι το υπέρτατο κορμάρα κ τρελή διάθεση ,εδώ κ 6-7 χρόνια την βλέπω να εξελίσσεται συνεχώς και γουστάρω πολύ !!!!Για τόσες έγραψες κριτική, αλλά για την Nina καμία κριτική ομως φίλε. Δεν είσαι εντάξει.
Στο νήμα της μέσα τρέχα γύρευε να βρεις που είναι 1-2 σχόλια που έγραψε κάποιος. Σκοπός είναι να αφιερώσεις 2-3 λεπτάκια για να γράψεις μια,κριτική για 1 από τις 10 φορές που δοκιμασες. Άσε τα τρίγωνα λοιπόν και ξεκινά δουλειά...!Φίλε έχω γράψει στο νήμα της ότι η κοπέλα είναι σούπερ ,την έχω συναντήσει πάνω από δέκα φορές πλέων έχω σταματήσει τα τρίγωνα κάθε φορά που πάω στην Θεσσαλονίκη αλλά τη Νίνα μια πίπα την δίνω ,η γκόμενα είναι το υπέρτατο κορμάρα κ τρελή διάθεση ,εδώ κ 6-7 χρόνια την βλέπω να εξελίσσεται συνεχώς και γουστάρω πολύ !!!!
Στο νήμα της μέσα τρέχα γύρευε να βρεις που είναι 1-2 σχόλια που έγραψε κάποιος. Σκοπός είναι να αφιερώσεις 2-3 λεπτάκια για να γράψεις μια,κριτική για 1 από τις 10 φορές που δοκιμασες. Άσε τα τρίγωνα λοιπόν και ξεκινά δουλειά...!
Φίλε έχω γράψει στο νήμα της ότι η κοπέλα είναι σούπερ ,την έχω συναντήσει πάνω από δέκα φορές πλέων έχω σταματήσει τα τρίγωνα κάθε φορά που πάω στην Θεσσαλονίκη αλλά τη Νίνα μια πίπα την δίνω ,η γκόμενα είναι το υπέρτατο κορμάρα κ τρελή διάθεση ,εδώ κ 6-7 χρόνια την βλέπω να εξελίσσεται συνεχώς και γουστάρω πολύ !!!!
καλησπερα !!!!Καλησπερα πριγκιπησα μου όμορφη!
Ωραίος και μπραβο σου. Ειπα να σε πειράξω λίγο για να αντιδράσεις αλλά πέταξες σωστά. Θα το εκτιμήσει και η μικρή. Σε περιμένουμε λοιπόν.Σωστός δεν είχε να πω τίποτα !!!!!μολις χαλαρώσω θα το κάνω !!!