SheFucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.685
- Πόντοι
- 746
Ήταν ερώτηση όχι ενημέρωση. Υπάρχει ?????
Ήταν ερώτηση όχι ενημέρωση. Υπάρχει ?????
Ναι, ναι, έχεις δίκαιο, αλλά πρέπει να είναι καταγραμμένη, διαφορετικά είναι ποινικό αδίκημα.κρουαζιέρα Γενεύη Λωζάνη χαζεύεις ωραία θέα και πυργακια παραλίμνια. Το παλιότερο εργοστάσιο σοκολάτας του κόσμου με Μουσείο της callieur και μεγάλη σακούλα να πάρεις καμμιά δεκαριά συνδιασμούς γεύσεων που δεν βρίσκεις Ελλάδα. Στην Γενεύη που έζησα μήνες μουσείο πατεκ Φελιπε για ρολόγια βασιλιάδων. Γενικά η Γενεύη είναι πολύ μουσείων αν γουστάρεις. Η ντισκο της το petit palais παίζει καλό παιχνίδι με φλερτ και έχει και ελληνικό χρώμα στην διακόσμηση και έναν Έλληνα σερβιτόρο από την Τούμπα τότε πριν χρόνια. Το evian για τα νερά του κλπ παραλίμνια αξίζουν σε καλοκαιρινη εκδρομή για μπάνιο και τόπλες γυμνισμους κλπ όχι τώρα με το κρύο.
Και βολταρε στην συνοικία paquis κάτω από τον σιδηροδρομικό της Γενεύης Πηγαίνοντας προς την λίμνη είναι πολυποίκιλη πιάτσα με τρανς και γυναίκες από όλο τον κόσμο. Εκεί εγώ είχα ψωνισει μια Ιταλίδα μιλφ με βυζιά μισό νούμερο πιο κάτω από τα δικά σου. Επίσης α κλας Ουγγαρέζα και εκεί πέτυχα και λεηντυμποη που δυσκολευοσουν να καταλάβεις. Ίσως σε συμφέρει να κάτσεις επαγγελματικά εκεί. Η ταρίφα είναι γύρω στα 100 φράγκα, περίπου 100 ευρώ και η πιάτσα νόμιμα στο δρόμο μέρα μεσημέρι με ασφάλεια. Όταν λέω από όλο τον κόσμο το εννοώ από όλες τις ηπείρους , δεν χρειάζεται να ταξιδέψεις αλλού, και υψηλά εισοδήματα υψηλά πορτοφόλια.
υπάρχει παιδί μου στο insta !Ήταν ερώτηση όχι ενημέρωση. Υπάρχει ?????
Έχασα, πρέπει να έρθω προσωπικά για σένα, κοίταξα για πτήσεις και δεν βολεύουν. Κάτι πρέπει να κάνω, θα δούμε.υπάρχει παιδί μου στο insta !
κανε υπομονή να πάω αθηνα πρώτα.............Έχασα, πρέπει να έρθω προσωπικά για σένα, κοίταξα για πτήσεις και δεν βολεύουν. Κάτι πρέπει να κάνω, θα δούμε.
καλησπερα !!!!Καυλωμέρα
Καλή όρεξη!!!
κατι μου λεει αυτο !! φραπέ χωρις ζάχαρη !!!!Φτιάξε μου ένα φραπέ και μη βάζεις ζάχαρη...
ΠΡΩΤΑ ΑΘΗΝΑ ΜΥΚΟΝΟ ΑΘΗΝΑ ...... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ .... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ
γαματα!!!!όντως μύθος για τους μαύρους δλδ?
χαχα ....καλημερα
Ακούστηκε κουβέντα, ότι τώρα θα ακυρωθούν όλες πτήσεις από Ελβετία για Ελλάδα κατευθείαν και θα γίνουν μέσο Κύπρου. ΧΑΧΑΧΑ, τι λες???
ποτε ερχεσαι αθηνα?κανε υπομονή να πάω αθηνα πρώτα.............
σύντομα....ποτε ερχεσαι αθηνα?
Οκτώ άνδρες, μάλιστα, θέλεις να κάνεις και εσύ μία τέτοια τσόντα με δέκα άνδρες, εγώ είμαι υπέρ. Ζητώ συμμετοχή. Please! Πάντως κατά την άποψη μου δεν είναι τόσο καλή σαν εσύ. Σωματικά σίγουρα, ηχητικά δεν ξέρω . Στείλε τη Anna de Ville ένα ε-μαιλ για να έρθει κοντά σου για να πάρει μαθήματα.
τι ειναι 8αδα ρε καυλακι !!! εδω εχω πάρει 15αδα ταυτόχρονα πιπίλα στην 8αδα θα κολλήσουμε !Οκτώ άνδρες, μάλιστα, θέλεις να κάνεις και εσύ μία τέτοια τσόντα με δέκα άνδρες, εγώ είμαι υπέρ. Ζητώ συμμετοχή. Please! Πάντως κατά την άποψη μου δεν είναι τόσο καλή σαν εσύ. Σωματικά σίγουρα, ηχητικά δεν ξέρω . Στείλε τη Anna de Ville ένα ε-μαιλ για να έρθει κοντά σου για να πάρει μαθήματα.