Νέα

Nina Deepthroat Queen Thessaloniki-Athens

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Nina Deepthroat Queen Thessaloniki-Athens

• Η ΠΙΟ ΚΑΥΛΟΦΑΤΣΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ !!!!

Ψήφοι: 38 4,8%
  • ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!!

Ψήφοι: 106 13,4%
  • ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΛΟ ΜΕΣΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟ!!!

Ψήφοι: 62 7,9%
  • ΜΟΥΝΑΡΑ ΝΙΝΑΡΑ!!!!!!!

Ψήφοι: 37 4,7%
  • ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!

Ψήφοι: 75 9,5%
  • ΜΑΤΑΡΕΣ !!

Ψήφοι: 21 2,7%
  • ΚΑΥΛΑ !!!

Ψήφοι: 35 4,4%
  • ΤΟΥΜΠΑΝΟ !!

Ψήφοι: 31 3,9%
  • ΓΑΜΙΟΛΑ ΜΕΓΑΛΗ !!!

Ψήφοι: 61 7,7%
  • ΚΑΥΛΟΤΟΥΜΠΑΝΟ !!!!

Ψήφοι: 27 3,4%
  • ΠΕΤΑΜΕΝΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΕΞΩ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!

Ψήφοι: 28 3,5%
  • ΒΥΖΑΡΕΣ ΓΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟ! !

Ψήφοι: 31 3,9%
  • ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ !!!! ΠΑΛΙΟ ΓΑΜΙΟΛΑ !!

Ψήφοι: 287 36,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    789

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
κρουαζιέρα Γενεύη Λωζάνη χαζεύεις ωραία θέα και πυργακια παραλίμνια. Το παλιότερο εργοστάσιο σοκολάτας του κόσμου με Μουσείο της callieur και μεγάλη σακούλα να πάρεις καμμιά δεκαριά συνδιασμούς γεύσεων που δεν βρίσκεις Ελλάδα. Στην Γενεύη που έζησα μήνες μουσείο πατεκ Φελιπε για ρολόγια βασιλιάδων. Γενικά η Γενεύη είναι πολύ μουσείων αν γουστάρεις. Η ντισκο της το petit palais  παίζει καλό παιχνίδι με φλερτ και έχει και ελληνικό χρώμα στην διακόσμηση και έναν Έλληνα σερβιτόρο από την Τούμπα τότε πριν χρόνια. Το evian  για τα νερά του κλπ παραλίμνια αξίζουν σε καλοκαιρινη εκδρομή για μπάνιο και τόπλες γυμνισμους κλπ όχι τώρα με το κρύο.

Και βολταρε στην συνοικία paquis κάτω από τον σιδηροδρομικό της Γενεύης Πηγαίνοντας προς την λίμνη είναι πολυποίκιλη πιάτσα με τρανς και γυναίκες από όλο τον κόσμο. Εκεί εγώ είχα ψωνισει μια Ιταλίδα μιλφ με βυζιά μισό νούμερο πιο κάτω από τα δικά σου. Επίσης α κλας Ουγγαρέζα και εκεί πέτυχα και λεηντυμποη που δυσκολευοσουν να καταλάβεις. Ίσως σε συμφέρει να κάτσεις επαγγελματικά εκεί. Η ταρίφα είναι γύρω στα 100 φράγκα, περίπου 100 ευρώ και η πιάτσα νόμιμα στο δρόμο μέρα μεσημέρι με ασφάλεια. Όταν λέω από όλο τον κόσμο το εννοώ από όλες τις ηπείρους , δεν χρειάζεται να ταξιδέψεις αλλού, και υψηλά εισοδήματα υψηλά πορτοφόλια.
Ναι, ναι, έχεις δίκαιο, αλλά πρέπει να είναι καταγραμμένη, διαφορετικά είναι ποινικό αδίκημα.

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.101
:booty:

Συνημμένα

• IMG_20200217_005409.jpg
    IMG_20200217_005409.jpg
    293,2 KB · Εμφανίσεις: 56

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Καυλωμέρα
:jade: :jade: :jade:
v6w5ueN.jpg

Καλή όρεξη!!!
:cum:  :pipa2: :cum: :pipa2:

ronaldo7

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
όντως μύθος για τους μαύρους δλδ?

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
ΠΡΩΤΑ ΑΘΗΝΑ ΜΥΚΟΝΟ ΑΘΗΝΑ ...... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ .... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ

:cum: :cum: :cum:
Ακούστηκε κουβέντα, ότι τώρα θα ακυρωθούν όλες πτήσεις από Ελβετία για Ελλάδα κατευθείαν και θα γίνουν μέσο Κύπρου. ΧΑΧΑΧΑ, τι λες???
:jade: :jade: :jade:

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Οκτώ άνδρες, μάλιστα, θέλεις να κάνεις και εσύ μία τέτοια τσόντα με δέκα άνδρες, εγώ είμαι υπέρ. Ζητώ συμμετοχή. Please! Πάντως κατά την άποψη μου δεν είναι τόσο καλή σαν εσύ. Σωματικά σίγουρα, ηχητικά δεν ξέρω . Στείλε τη Anna de Ville ένα ε-μαιλ για να έρθει κοντά σου για να πάρει μαθήματα.

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.101
Οκτώ άνδρες, μάλιστα, θέλεις να κάνεις και εσύ μία τέτοια τσόντα με δέκα άνδρες, εγώ είμαι υπέρ. Ζητώ συμμετοχή. Please! Πάντως κατά την άποψη μου δεν είναι τόσο καλή σαν εσύ. Σωματικά σίγουρα, ηχητικά δεν ξέρω . Στείλε τη Anna de Ville ένα ε-μαιλ για να έρθει κοντά σου για να πάρει μαθήματα.
τι ειναι 8αδα ρε καυλακι !!! εδω εχω πάρει 15αδα ταυτόχρονα πιπίλα στην 8αδα θα κολλήσουμε !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom