TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.457
σε περιμενουμε με ανυπομονησια καυλα![]()
Τέτοια κόλπα θα σας κάνω μόλις έρθω Αθήνα και όχι μόνο.!!!
Τσέκαρε το βίντεο.....
Το πρόγραμμα μου λέει μια εβδομάδα σάλονικα μια εβδομάδα Αθήνα για όλον τον χειμώνα...σε περιμενουμε με ανυπομονησια καυλα
σοβαρα μιλας μωρο μου?θα εχεις χωρο δικο σου?Το πρόγραμμα μου λέει μια εβδομάδα σάλονικα μια εβδομάδα Αθήνα για όλον τον χειμώνα...
Ναι..... Έναν κέντρο σάλονικα και ένα Αθήνασοβαρα μιλας μωρο μου?θα εχεις χωρο δικο σου?
θα γινω θαμονας σου μωρο μου.σου εχω στειλει μηνυμα αν θες απαντησεΝαι..... Έναν κέντρο σάλονικα και ένα Αθήνα
θα περάσουμε super όλοι μας !!!θα γινω θαμονας σου μωρο μου.σου εχω στειλει μηνυμα αν θες απαντησε
Να τα ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης μείωση στον ΕΝΦΙΑ δυο χώρους θα έχειςΝαι..... Έναν κέντρο σάλονικα και ένα Αθήνα
τι σχεσει εχει ο ενφια με το airbnb ???Να τα ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης μείωση στον ΕΝΦΙΑ δυο χώρους θα έχεις![]()
![]()
![]()
Καλή τύχη σε όποιο νέο ενχείρημα κάνεις.
Η αλήθεια είναι καλό το airbnb στην Αθήνα ( αν και κάνει κακό στο φοιτιτόκοσμο ) το έχω χρεισιμοποιήση και θα το ξανακάνω και εγω.τι σχεσει εχει ο ενφια με το airbnb ???![]()
![]()
![]()
![]()
εγω θα το κανω καθαρά για επαγγελματικούς λογούς και επειδή έχει πάρα πολυ ωραια σπίτια ....Η αλήθεια είναι καλό το airbnb στην Αθήνα ( αν και κάνει κακό στο φοιτιτόκοσμο ) το έχω χρεισιμοποιήση και θα το ξανακάνω και εγω.
Το πρόγραμμα μου λέει μια εβδομάδα σάλονικα μια εβδομάδα Αθήνα για όλον τον χειμώνα...
ποτε ξεκινάς Αθηνα ειναι το θέμα γτ ήταν να κατέβεις Αυγουστο αλλα ακομα τιποτα αναμονη με εχεισ...