giwrgosaudi
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 66
- Πόντοι
- 1
Αθηνα ποτε????
Όταν ξέρω ημερομηνίες θα τις ανεβάσω όλες εδώ.... ΚαλημέραΑθηνα ποτε????
Τα έχω δει...Σου χω στειλει και εγω καυλιαρα μου ....κοιτα τα μυνηματα σου εδω μεσα ;)
Τα έχω δει...
Δεν δέχομαι ψεύτικα προφίλ ούτε φβ ούτε ινσταγραμ... Δεν κάνω τις ίδιες μαλακιες που έκανα παλιά..
Όχι δεν θα το κάνα ποτέ..NINARA εχεις σκεφτει να παιξεις σε ταινια πορνο? σιρινα κλπ...
Δεκτο και σεβαστο και καταλαβαινω.....δεν ειναι ψευτικα δικα μου ειναι.....απλα γνωμη μου ειναι πως δεν χρειαζεται να γνωριζουν φιλοι και γνωστοι και να φαινονται "δραστηριοτητες" μας (καταλαβαινεις)...και γιαυτο υπαρχουν αυτα τα προφιλ,τουλαχιστον απο δικη μου πλευρα ;) Ευχομαι να αλλαξεις γνωμη
Δεκτο και σεβαστο και καταλαβαινω.....δεν ειναι ψευτικα δικα μου ειναι.....απλα γνωμη μου ειναι πως δεν χρειαζεται να γνωριζουν φιλοι και γνωστοι και να φαινονται "δραστηριοτητες" μας (καταλαβαινεις)...και γιαυτο υπαρχουν αυτα τα προφιλ,τουλαχιστον απο δικη μου πλευρα ;) Ευχομαι να αλλαξεις γνωμη
/Ματαρες!!!! :-* :-* :-* :-*
Επέστρεψα εχθές το βράδυ οπότε θέλεις πάρε με τηλ 1 μεσημέρι έως 1 βράδυΚαλημερα ματαρες τωρα που εχεις πιο νορμαλ προγραμμα μπορω να σε γνωρισω απο κοντα.........
Thengs!!/Ματαρες!!!! :-* :-* :-* :-*
απίστευτη θυληκια φωνουλα. και μονο που την ακους να σου μιλά. αναμενοντας το ταξιδι σου στον νοτο...
τον παιζω:
Τσιμπουκοχειλαρες!!!