TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.047
σε απλα ελληνικα ..... δυο μυνηματα πιο πανω ειναι η μερες και η ωρεςΣε απλα ελληνικα, ποιες μερες και ωρες? Κινητο δεν παιζει? φιλια τσιμπουκαρα μου..καμια δε μπορεσε να μου κανει βαθυ λαρυγγι ακομη...και δεν ξερω αν εσυ βμπορουσες..Φιλια
γαματα πολυμήχανημα φαξ εκτυπωτής φωτοτυπικό κτλπ ... 300 ευρωπουλα πρέπει να δώσω ... άλλα τι να κάνω πρέπει να εκτυπώνω εργασίες και προγράμματα για μαθητουδια μου !!!
Ο εκτυπωτής είναι καλός και πρέπει να είναι και οικονομικός
Το μοντελο του μονιτορ δεν βλέπω καθαρα
Μαθήματα; Μαθητές; ΠΟΥ;;; ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙ!!!γαματα πολυμήχανημα φαξ εκτυπωτής φωτοτυπικό κτλπ ... 300 ευρωπουλα πρέπει να δώσω ... άλλα τι να κάνω πρέπει να εκτυπώνω εργασίες και προγράμματα για μαθητουδια μου !!!
μοντελο HP LASER JET PRO MFP M281FDW
κάνω μια αρπαχτή πρωινή για ένα 6μηνο .... τώρα τελειώνουμε ....Μαθήματα; Μαθητές; ΠΟΥ;;; ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙ!!!
σελιδα 01 μόνο τις μέρες που αναφέρω πάντα εδώΣτηλε μουpm....σε ψάχνω οπότε έρχομαι θες..αλλά τπτ....κ καμία φωτό αννσουβειναι εύκολο
σου στηλα στο φβσελιδα 01 μόνο τις μέρες που αναφέρω πάντα εδώ
φώτο μου μπορείς ....μπορείς να δεις χιλιάδες εδώ στις προηγούμενες σελίδες και στο ινσταγκραμ και στο φβ
insta queenninaofficial
fb Queennina(ninara)
αν έννοιες φώτο πρόσωπο δεν ανεβάζω ακόμη στο ίντερνετ .. γενικός πουθενά προς το παρόν τουλάχιστον απο χειμώνα που θα το γυρίσω σε escost βλέπουμε
άλλα τι να κάνω πρέπει να εκτυπώνω εργασίες και προγράμματα για μαθητουδια μου !!!
Καλησπέρα εχω βέβαια μια απορία σε αυτο
Για τα μαθητούδια
Δεν απόκυλπτουμε όλα τα μυστικά μαςΓια τα μαθητούδια
ΟΚ καταλαβαίνω είναι προσωπικά απλή περιέργια ήταν αλλά σέβομαι την επιλογή σου.Δεν απόκυλπτουμε όλα τα μυστικά μας
μάθε τέχνη κι άστηνε κι αν πεινάσεις πιάστηνε
με λίγα λόγια τα αρπάζω !!! και τον αρπάζω απο παντού !!! φιλιά κάλο βράδυ !!!ΟΚ καταλαβαίνω είναι προσωπικά απλή περιέργια ήταν αλλά σέβομαι την επιλογή σου.
Συμφωνώ και επαυξάνω για το λαικό γνωμικό από προσωπική εμπειρεία σε πολλές στιγμές της ζωής μου.
Φιλιά