TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.073
Στειλε στο ινστα γιατί μου το ξανά μπλοκαρανε το φβΦιλιά κουκλάρα όμορφη μιλάμε αν είναιfb ευχαριστώ πολύ!!!!!
Στειλε στο ινστα γιατί μου το ξανά μπλοκαρανε το φβΦιλιά κουκλάρα όμορφη μιλάμε αν είναιfb ευχαριστώ πολύ!!!!!
:-* :-* :-* :-*Χαχα αχ κούκλα μου δεν το έχει η μοίρα μας να τα πούμε!!!! Δεν έχω ινστα δεν τν γουστάρω αυτή την φιλοσοφία νά ανεβάζω συνέχεια φωτό να δείχνω καί να κάνω πράγματα έτσι για να τα κάνω αλλά τεςπα μπορεί για εσένα να κάνω μπας και μιλήσουμε χαχαχαχα φιλιά πολλά τά λέμε!!!
Μόλις συμπληρώσεις 10 μηνύματα εδώ θα μπορείς να της στείλεις pm. Άλλο ένα θες.Χαχα αχ κούκλα μου δεν το έχει η μοίρα μας να τα πούμε!!!! Δεν έχω ινστα δεν τν γουστάρω αυτή την φιλοσοφία νά ανεβάζω συνέχεια φωτό να δείχνω καί να κάνω πράγματα έτσι για να τα κάνω αλλά τεςπα μπορεί για εσένα να κάνω μπας και μιλήσουμε χαχαχαχα φιλιά πολλά τά λέμε!!!
απο σημερα έως και κυριακη κάτω 01:00 έως 5:30 - 6:00 κατω......[/b][/color]:-* :-*
καλημερουδια .... καλή εβδομάδα .... !!!
σήμερα αύριο ρεπό ..... τρίτη δεκτά ραντεβού από 3 το μεσημέρι μέχρι 10 το βράδυ ...
απο τετάρτη έως και κυριακη κάτω 01:00 έως 5:30 - 6:00 κατω......
θα στο κανω παραγγελια
να το κάνεις να το κάνεις !!!θα στο κανω παραγγελια
καλημερα !!!Καλημέρα. Μιλάμε μοιράζεις πολύ πόνο στο IG .συνέχισε έτσι καύλα
IG ?καλημερα !!!
ετσι πρεπει !!!!
που να αρχίσω να ανεβάζω βίντεο και με φάτσα !
????????
IG φιλος ? Σελίδα είναι?Καλημέρα. Μιλάμε μοιράζεις πολύ πόνο στο IG .συνέχισε έτσι καύλα