TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.051
ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΚΑΙ 5-6 ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ ...ΚΑΙ ΛΙΩΣΟ ΣΤΟ ΥΠΝΟνα σου ετοιμασουμε κρεμουλα για αλοιφη για να χαλαρωσεις
ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΚΑΙ 5-6 ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ ...ΚΑΙ ΛΙΩΣΟ ΣΤΟ ΥΠΝΟνα σου ετοιμασουμε κρεμουλα για αλοιφη για να χαλαρωσεις
ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΚΑΙ 5-6 ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ ...ΚΑΙ ΛΙΩΣΟ ΣΤΟ ΥΠΝΟ
νταξει οταν συναντηθουμε θα κανουμε ενα καλο μασαζακι ,θα φερω κ τα λαδια μουΠΙΣΤΕΨΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΚΑΙ 5-6 ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ ...ΚΑΙ ΛΙΩΣΟ ΣΤΟ ΥΠΝΟ
Λάδια κρέμες να θες... Η μάνα μου λέει εσύ μου παιδί στο τέλος όταν δεν έχεις να φας θα τρως τις κρέμες σου τα ρούχα σου και τα παπούτσια σουνταξει οταν συναντηθουμε θα κανουμε ενα καλο μασαζακι ,θα φερω κ τα λαδια μου
Γοβα στυλέτο με κρέμα ημέρας γκουρμεδια σαν να λεμε παπουτσακια αλα ΝιναΛάδια κρέμες να θες... Η μάνα μου λέει εσύ μου παιδί στο τέλος όταν δεν έχεις να φας θα τρως τις κρέμες σου τα ρούχα σου και τα παπούτσια σου
ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΚΑΙ 5-6 ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ ...ΚΑΙ ΛΙΩΣΟ ΣΤΟ ΥΠΝΟ
θα σε φροντισω εγω αγαπηΛάδια κρέμες να θες... Η μάνα μου λέει εσύ μου παιδί στο τέλος όταν δεν έχεις να φας θα τρως τις κρέμες σου τα ρούχα σου και τα παπούτσια σου
Θέλω μασάζακι.θα σε φροντισω εγω αγαπη
Αμα σου κανω παπουτσάκια θα πάθεις ζημιά...! Το μόνο αρνητικό βαζω πολύ σκόρδο.. Γιατί το γουσταρο τρελάΓοβα στυλέτο με κρέμα ημέρας γκουρμεδια σαν να λεμε παπουτσακια αλα Νινα
Θέλω μασάζακι.
Ο,τι θελεις κουκλα!!!Θέλω μασάζακι.
Το πεντακάθαρη μου αρκεί... (μακάρι να μπορούσες να δεις με τα μάτια μου τι γαμαει κάθε μέρα ο κόσμος για να ξεκαυλοση)ΝΙΝΑΡΑ είσαι οτι καλύτερο κυκλοφορεί στην πιάτσα,επίσης είσαι πεντακαθαρη!
Το πεντακάθαρη μου αρκεί... (μακάρι να μπορούσες να δεις με τα μάτια μου τι γαμαει κάθε μέρα ο κόσμος για να ξεκαυλοση)
Όσον αφορά το κομμάτι πιάτσα μετρω μήνες.. Πάνε για αλλά..! Είδη τα ξεκίνησα
Να σιγά σιγά.δώσε ίνφο.να σε παίρνουμε πριβέ σπιτι!τι εννοείς ?φευγεις απο πίατσα?
Νινα καλημερα. Ποσο κοστισε η εξεταση αν επιτρεπεται;:coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:
Αμα σου κανω παπουτσάκια θα πάθεις ζημιά...! Το μόνο αρνητικό βαζω πολύ σκόρδο.. Γιατί το γουσταρο τρελά
τακτικός έλεγχος 6 μηνου + ουρά 40,00 ευρωΝινα καλημερα. Ποσο κοστισε η εξεταση αν επιτρεπεται;
και υγειά και πολύ νόστιμο ...το σκόρδο είναι υγεία!!!
καλημεραγια σου Νινα
και υγειά και πολύ νόστιμο ...
εχθές τραβηξα κατι ουζαρες με μπακαλιάρο σκορδαλιά ....όλα τα λεφτά !!!