teo8267
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2011
- Like
- 146
- Πόντοι
- 6
Καλή χρονιά!! Χρονια πολλα!! Υγεία! :-* :-* :-* :-*
Χρονια πολλα καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάντα...!
Καλή χρονιά!! Χρονια πολλα!! Υγεία! :-* :-* :-* :-*
Χρονια πολλα καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάντα...!
Χρονια πολλα.. Με υγεία...Καλή χρονιά!! Χρονια πολλα!! Υγεία! :-* :-* :-* :-*
NINA ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ! το τηλ σου μωρο μου το δινεις γιατι το εχασα λογο κλοπης κινητου !εχω ερθει και στον χωρο σου ! για περισοτερες πληροφοριες μπορω να σου πω λέπτομεριες για το σπιτι σου για να δεις οτι δεν το ζηταω ετσι !!
Καλη χρόνια.. Στείλε μου το τηλέφωνο σου σε προσωπικό μυνημα και θα επικοινωνισο μαζί σου μόλις γυρίσο από διακοπές.. ΦιλάκιαNINA ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ! το τηλ σου μωρο μου το δινεις γιατι το εχασα λογο κλοπης κινητου !εχω ερθει και στον χωρο σου ! για περισοτερες πληροφοριες μπορω να σου πω λέπτομεριες για το σπιτι σου για να δεις οτι δεν το ζηταω ετσι !!
πως στέλνεις προσωπικό μήνυμα?Καλη χρόνια.. Στείλε μου το τηλέφωνο σου σε προσωπικό μυνημα και θα επικοινωνισο μαζί σου μόλις γυρίσο από διακοπές.. Φιλάκια
Αριστερά κάτω από την εικόνα προφίλ μου πατάς το συννεφάκιπως στέλνεις προσωπικό μήνυμα?
Έναν φάκελο βλέπω και λέει κρυμμένο δεν βγάζω άκρηΑριστερά κάτω από την εικόνα προφίλ μου πατάς το συννεφάκι
Έναν φάκελο βλέπω και λέει κρυμμένο δεν βγάζω άκρη
Καθημερινή σκέψη...!!καλημερα με μια σκεψη μου !!
Καλησπερα.. Μολις γυρίσο από διακοπές...καλησπερα για ραντεβου????
Καλή χρονιά με υγεία..... Babyκαλη χρονια ερωτα με υγεια κ πολυ καυλα
:-* :-* :-* :-* :-*Κάνεις διακοπές και "άσπρισε" ο τόπος!φημες λενε οτι δεν ειναι χιονια!
επιτρεπεται να χυσουμε γιαυτο το βιντεο ,ειναι που εχουμε να ριξουμε πραμα μπολικο
δωσε χιονι μωρο μου !!επιτρεπεται να χυσουμε γιαυτο το βιντεο ,ειναι που εχουμε να ριξουμε πραμα μπολικο