Νέα

Nina Deepthroat Queen Thessaloniki-Athens

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Nina Deepthroat Queen Thessaloniki-Athens

• Η ΠΙΟ ΚΑΥΛΟΦΑΤΣΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ !!!!

Ψήφοι: 38 4,8%
  • ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!!

Ψήφοι: 106 13,5%
  • ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΛΟ ΜΕΣΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟ!!!

Ψήφοι: 62 7,9%
  • ΜΟΥΝΑΡΑ ΝΙΝΑΡΑ!!!!!!!

Ψήφοι: 37 4,7%
  • ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!

Ψήφοι: 75 9,5%
  • ΜΑΤΑΡΕΣ !!

Ψήφοι: 21 2,7%
  • ΚΑΥΛΑ !!!

Ψήφοι: 35 4,4%
  • ΤΟΥΜΠΑΝΟ !!

Ψήφοι: 31 3,9%
  • ΓΑΜΙΟΛΑ ΜΕΓΑΛΗ !!!

Ψήφοι: 61 7,8%
  • ΚΑΥΛΟΤΟΥΜΠΑΝΟ !!!!

Ψήφοι: 27 3,4%
  • ΠΕΤΑΜΕΝΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΕΞΩ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!

Ψήφοι: 28 3,6%
  • ΒΥΖΑΡΕΣ ΓΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟ! !

Ψήφοι: 31 3,9%
  • ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ !!!! ΠΑΛΙΟ ΓΑΜΙΟΛΑ !!

Ψήφοι: 285 36,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    787
OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
8.997

Συνημμένα

• adsasd.jpg
    adsasd.jpg
    9,3 KB · Εμφανίσεις: 22
  • sdasdasda.jpg
    sdasdasda.jpg
    11,3 KB · Εμφανίσεις: 20

G_Audi_69

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2015
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
ΝΙΝΑΡΑ μια φορά μπορούσα απόγευμα και έχασα το κιν σου. Τσέκαρε τα σχόλια στο προφιλ σου, δεν μπορώ να στείλω PM και έχασα το κινητό σου! Στείλε PM ! Γιάννης Audi  :kissass: :pipa1:

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
8.997
ΝΙΝΑΡΑ μια φορά μπορούσα απόγευμα και έχασα το κιν σου. Τσέκαρε τα σχόλια στο προφιλ σου, δεν μπορώ να στείλω PM και έχασα το κινητό σου! Στείλε PM ! Γιάννης Audi  :kissass: :pipa1:
:rockon: :rockon:
και το πιο πετυχημενο ειναι οτι εχω πολλους γιαννιδες με audi !!

kkaramich2015

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0
Γεια σου Νίνα. :hi:
Μήπως θα μπορούσαμε να βρεθούμε μέσα στην εβδομάδα , να ξεσκιστούμε 2-3 ώρες να με κεράσεις μετά μία μπύρα και ένα βρώμικο και να μου δανείσεις και 1000 ευρώ που μου λείπουν; :Αν ναί πες μου ώρα. Στείλε μνμ στο κιν γιατί δεν πολυμπαίνω εδώ. Ο Κώστας είμαι , κατάλαβες φαντάζομαι.

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
8.997
Γεια σου Νίνα. :hi:
Μήπως θα μπορούσαμε να βρεθούμε μέσα στην εβδομάδα , να ξεσκιστούμε 2-3 ώρες να με κεράσεις μετά μία μπύρα και ένα βρώμικο και να μου δανείσεις και 1000 ευρώ που μου λείπουν ( ενω εμενα μου περισσευουν χαχαχα :rockon: :rockon: :rockon:) :Αν ναί πες μου ώρα. Στείλε μνμ στο κιν γιατί δεν πολυμπαίνω εδώ. Ο Κώστας είμαι , κατάλαβες φαντάζομαι.
χαχα μπυρα φυσικα ! το βρωμικο τι ειναι ????(κανενα πιτογυρο ας πουμε !! :rockon: :rockon:)  κωστας ???

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
8.997
:tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

καλησπερουδια σε ολους !!! !!!! !!!! !!!!  :-* :-* :-* :-* :-* :-*

απο σημερα  μεχρι και παρασκευη βραδυ κατω  12:30 - 5 :30 !!!!! !!! !!! !!! !!!

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
8.997
Ολοι τη συλογη CALZEDONIA θα παρεις???   :rockon:

οχι και ολα τα 2 καλα κομματια !! αλλες τα φορανε να πανε στο nammos στην μυκονο ... εχω τα βαζω οταν καθομαι στην βεραντα ! αν και θα τα  τιμησο στο 3ημερο στην μυκονο  :rockon: :rockon: :rockon:

kkaramich2015

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0
χαχα μπυρα φυσικα ! το βρωμικο τι ειναι ????(κανενα πιτογυρο ας πουμε !! :rockon: :rockon:)  κωστας ???
Βασικά βρώμικο εννοώ μόνο ότι έχει η καντίνα , επομένως ή παντσετούλα ή σουβλάκι (όχι καλαμάκι μ@@@@@ες Αθηναίοι) ή λουκάνικο.
Ο Κώστας ο γκαυλιάρης είμαι  :grin:
Για τα 1000 ευρώ είσαι μέσα?

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
8.997
Βασικά βρώμικο εννοώ μόνο ότι έχει η καντίνα , επομένως ή παντσετούλα ή σουβλάκι (όχι καλαμάκι μ@@@@@ες Αθηναίοι) ή λουκάνικο.
Ο Κώστας ο γκαυλιάρης είμαι  :grin:
Για τα 1000 ευρώ είσαι μέσα?
χα χα χα οπως δεν παιρνω δανεικα ετσι δεν μου αρεσει και να δινω ! ! ! αλλα με ξανθια περουκιτσα !!! μια βολτα να βρεις παραδειπλα μου ολο και θα το μαζεψεις 1000 στον μηνα πανω !! μονο να τους γαμας φτανει :rockon: :rockon: :rockon: !!! θεα θα σε φωναζουν ολοι μερα !

υ.γ ( και μην σε αγχωνει το θεμα εμφανισης .... να ξερεις το μονο που προσεχουν πλεον ειναι το ποσο λιγα φραγκα περνεις οσον πιο λιγα περνεις τοσο ποιο μουναρα εισαι )

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
χα χα χα οπως δεν παιρνω δανεικα ετσι δεν μου αρεσει και να δινω ! ! ! αλλα με ξανθια περουκιτσα !!! μια βολτα να βρεις παραδειπλα μου ολο και θα το μαζεψεις 1000 στον μηνα πανω !! μονο να τους γαμας φτανει :rockon: :rockon: :rockon: !!! θεα θα σε φωναζουν ολοι μερα !

υ.γ ( και μην σε αγχωνει το θεμα εμφανισης .... να ξερεις το μονο που προσεχουν πλεον ειναι το ποσο λιγα φραγκα περνεις οσον πιο λιγα περνεις τοσο ποιο μουναρα εισαι )
...το τρολάρισμα το κατέχεις αρκετά βλέπω... :dancing: :dancing: :dancing:.......

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
8.997
:pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

ΕΦΥΓΑ !!!    ΠΑΩ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ  ΚΑΝΕΝΑ ΖΟΥΜΕΡΟ  ΠΟΥΤΣΑΡΟ    !!!  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom