relax σπιτι !!! καφεδαρα στην βεραντα με το μαγιο !!!
καλη φαση,,,,,,,,, :o :o :o :o
θα τρελαθει η γειτονια..... :o :o :o
μωρο μου.........
relax σπιτι !!! καφεδαρα στην βεραντα με το μαγιο !!!
γεια σου !!!Γεια σου Νινάρα αστέρι μου!!
Θα κατέβεις αποψε?
τι χρωμα ειναι το μαγιο???relax σπιτι !!! καφεδαρα στην βεραντα με το μαγιο !!!
[τι χρωμα ειναι το μαγιο???
ΝΙΝΑΡΑ μια φορά μπορούσα απόγευμα και έχασα το κιν σου. Τσέκαρε τα σχόλια στο προφιλ σου, δεν μπορώ να στείλω PM και έχασα το κινητό σου! Στείλε PM ! Γιάννης Audi
αυτα τα δυο για φετος !
χαχα μπυρα φυσικα ! το βρωμικο τι ειναι ????(κανενα πιτογυρο ας πουμε !! ) κωστας ???Γεια σου Νίνα.
Μήπως θα μπορούσαμε να βρεθούμε μέσα στην εβδομάδα , να ξεσκιστούμε 2-3 ώρες να με κεράσεις μετά μία μπύρα και ένα βρώμικο και να μου δανείσεις και 1000 ευρώ που μου λείπουν ( ενω εμενα μου περισσευουν χαχαχα ) :Αν ναί πες μου ώρα. Στείλε μνμ στο κιν γιατί δεν πολυμπαίνω εδώ. Ο Κώστας είμαι , κατάλαβες φαντάζομαι.
Ολοι τη συλογη CALZEDONIA θα παρεις???
Βασικά βρώμικο εννοώ μόνο ότι έχει η καντίνα , επομένως ή παντσετούλα ή σουβλάκι (όχι καλαμάκι μ@@@@@ες Αθηναίοι) ή λουκάνικο.χαχα μπυρα φυσικα ! το βρωμικο τι ειναι ????(κανενα πιτογυρο ας πουμε !! ) κωστας ???
χα χα χα οπως δεν παιρνω δανεικα ετσι δεν μου αρεσει και να δινω ! ! ! αλλα με ξανθια περουκιτσα !!! μια βολτα να βρεις παραδειπλα μου ολο και θα το μαζεψεις 1000 στον μηνα πανω !! μονο να τους γαμας φτανει !!! θεα θα σε φωναζουν ολοι μερα !Βασικά βρώμικο εννοώ μόνο ότι έχει η καντίνα , επομένως ή παντσετούλα ή σουβλάκι (όχι καλαμάκι μ@@@@@ες Αθηναίοι) ή λουκάνικο.
Ο Κώστας ο γκαυλιάρης είμαι
Για τα 1000 ευρώ είσαι μέσα?
...το τρολάρισμα το κατέχεις αρκετά βλέπω... .......χα χα χα οπως δεν παιρνω δανεικα ετσι δεν μου αρεσει και να δινω ! ! ! αλλα με ξανθια περουκιτσα !!! μια βολτα να βρεις παραδειπλα μου ολο και θα το μαζεψεις 1000 στον μηνα πανω !! μονο να τους γαμας φτανει !!! θεα θα σε φωναζουν ολοι μερα !
υ.γ ( και μην σε αγχωνει το θεμα εμφανισης .... να ξερεις το μονο που προσεχουν πλεον ειναι το ποσο λιγα φραγκα περνεις οσον πιο λιγα περνεις τοσο ποιο μουναρα εισαι )
...το τρολάρισμα το κατέχεις αρκετά βλέπω... .......
ΕΦΥΓΑ !!! ΠΑΩ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΖΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥΤΣΑΡΟ !!!