TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.121
ποτε μην λες ποτε !!! ποτε δεν ξερεις !!!!Η φώτο περιέχει υπονοούμενο???? ;) ;) ;) :-* :-* :-*
επίσης τα γούστα με τα χρονιά εξελίσσονται !!!!
ποτε μην λες ποτε !!! ποτε δεν ξερεις !!!!Η φώτο περιέχει υπονοούμενο???? ;) ;) ;) :-* :-* :-*
Συμφωνω! Ετσι ειναι..ποτε μην λες ποτε! ;)ποτε μην λες ποτε !!! ποτε δεν ξερεις !!!!
επίσης τα γούστα με τα χρονιά εξελίσσονται !!!!
απελευθερωμένη εκει που πρέπει !Συμπαθητικη γυναικα, καβλιαρα και με μεγαλη αισθηση του χιουμορ..σε οσα μηνυματα σου εχω στειλει και τα εχεις διαβασει..μου εχεις απαντησει και με εχεις συμβουλεψει..γυναικα αρκετα απελευθερωμενη για τα δεδομενα της χωρας,πιστευω οτι καταλαβαινεις τους αντρες περισσοτερο απο οτι πολλες αλλες γυναικες.Μου αρεσεις..θελω να σε κανω φιλη μου να μου μαθεις ολα τα μυστικα για την γυναικεια ευχαριστηση στο σεξ.
ΕΝΝΟΕΊΤΕΣυμφωνω! Ετσι ειναι..ποτε μην λες ποτε! ;)
Ωραιο αυτο που ειπες..οτι αγαπας τους αντρες.απελευθερωμένη εκει που πρέπει !
μαζεμένη εκει που πρέπει γιατι ζουμε στην Ελλάδα και οσα χρονιά και αν περάσουν δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι .........
αγαπάω τους άνδρες (τρελά) και με καυλώνουν μόνο η άντρες .....
και είμαι τρελα ξηγημένη μονο με τους ξηγημένα άτομα .....
ΤΑ ΕΊΔΑ ...δες πμ μωρο μου..
Ωραιο αυτο που ειπες..οτι αγαπας τους αντρες.
αντε ρε μωρο κατεβα επιτελους και σε εμαςοχι ακομη αθηνα ..... απο οκτωμβρη και μετα
τα αισθηματα ειναι αμοιβαια.ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ
οχιΝίνα αναλαμβάνεις πρωτάρηδες..;
ελα για ενα τσιμπουκακι μετα τις 1 να γνωριστούμε ...... και βλέπουμε ....κριμα κι είσαι ότι καλύτερο είδα. Πιστεύω θα άλλαζες γνώμη αν με έβλεπες αλλά...