You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nina Deepthroat Queen Thessaloniki-Athens
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TRANS_NINA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 2M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.121
ετσι ολο μεσα ! και η μπαλες μεσα ![xhamster]] πολυ φιλη σου το κοριτσι !!
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.121
παντα ολος μεσα !Μορε όλος μέσα κι αυτός!!!
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.121
:-* :-* :-* :-*
απο αυριο εως και κυριακη κατω !!!
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.121
και σημερα ρεπο .......... κατω Π Σ Κ ...... ΦΙΛΑΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΛ ....:-* :-* :-* :-*
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.121
μετα τις 1 σιγουρα μεχρι το 5 - 5:30καυλιαρα απο τι ωρα θα εισαι κατω σημερα για να στον πεταξω?
υπαρχει ενδεχόμενο να μου ερθει ενα ραντεβου απευθείας στο σπιτι στις 1 οποτε αν ερθει 2
αν ακυρωση στις 1 νταν
μετα τις 1 σιγουρα μεχρι το 5 - 5:30
υπαρχει ενδεχόμενο να μου ερθει ενα ραντεβου απευθείας στο σπιτι στις 1 οποτε αν ερθει 2
αν ακυρωση στις 1 νταν
τελικα θα ερθει το ραντεβου σου?
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.121
ειμαι κατω σε 15 λεπτατελικα θα ερθει το ραντεβου σου?
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.121
θελω να μου πεις !!!! τι διάφορα εχει το τσιμπούκι μου με καπότα ! με το ακαποτο??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????καυλιαρα απο τι ωρα θα εισαι κατω σημερα για να στον πεταξω?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
χειροτερη αισθηση καλυτερη ασφαλεια.
εγω αρπαξα ουρολοιμωξη πριν χρονια από ακαποτη πιπα, όχι από σενα βεβαια.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.316
- Πόντοι
- 606
όλο κ κατυ άρπας κ απ' την ακαποτη δυστυχώς για μας....θέλει προσοχή μεγαλη... καλημέρα στο βοραχειροτερη αισθηση καλυτερη ασφαλεια.
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.121
περαστικα σου ... ετσι ειναι αμα πας σε βρωμιάρες και με βρωμιαριδες ....χειροτερη αισθηση καλυτερη ασφαλεια.
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.121
καλησπερα αγορι .... !( προσοχή θέλει και να επιλέγεις τα ατομα που πας )όλο κ κατυ άρπας κ απ' την ακαποτη δυστυχώς για μας....θέλει προσοχή μεγαλη... καλημέρα στο βορα
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.316
- Πόντοι
- 606
η αλήθεια είναι από τρανς δεν έχω αρπάξει ποτέ τίποτα από πουτανα όμως ναι εγώ θα συμβουλευα την αποφιγη ατόμων που έρχονται σ επαφή συνεχώς Μ άλλους και που αναφέρουν στ πρόγραμματα τους ελεύθερα τελειώματα σ στόμα και τ σχετικά...καλησπερα αγορι .... !( προσοχή θέλει και να επιλέγεις τα ατομα που πας )
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.121
η αλήθεια είναι από τρανς δεν έχω αρπάξει ποτέ τίποτα από πουτανα όμως ναι εγώ θα συμβουλευα την αποφιγη ατόμων που έρχονται σ επαφή συνεχώς Μ άλλους και που αναφέρουν στ πρόγραμματα τους ελεύθερα τελειώματα σ στόμα και τ σχετικά...
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.316
- Πόντοι
- 606
η αληθεια ειναι πως στο ακαποτο δεν τελειωσα ενω με καποτα εχω τελειωσει.Για απαντησε μου γιατι συνεβει αυτο(οταν μου επερνες πιπα δεν ειχαν ερθει ακομα τα αμαξια)θελω να μου πεις !!!! τι διάφορα εχει το τσιμπούκι μου με καπότα ! με το ακαποτο??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.121
χαχα στο μυαλο ειναι ολα ! (το μεσα σου το ξερει αυτο )η αληθεια ειναι πως στο ακαποτο δεν τελειωσα ενω με καποτα εχω τελειωσει.Για απαντησε μου γιατι συνεβει αυτο(οταν μου επερνες πιπα δεν ειχαν ερθει ακομα τα αμαξια)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 161
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 13K