TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.173
οποτε θελετε κυριε τολη !!!Καλησπερα...Διαβαζω εδω για τρελο τσιμπουκι...Για να σε επισκεφτω.........
οποτε θελετε κυριε τολη !!!Καλησπερα...Διαβαζω εδω για τρελο τσιμπουκι...Για να σε επισκεφτω.........
Οχι κυριε....Οταν θα μου γλυφεις το καυλι κυριο θα με λες...???οποτε θελετε κυριε τολη !!!
στα τσιμπουκια μιλαω μονο στην πουτσα !Οχι κυριε....Οταν θα μου γλυφεις το καυλι κυριο θα με λες...???
Χαιρομαι...Ο πουτσος μου εχει αναγκη απο ενα καλο βαθυ τσιμπουκι.....Με σαλιο και φτυσιμο πολυ..στα τσιμπουκια μιλαω μονο στην πουτσα !
θα σε περιμενω !Χαιρομαι...Ο πουτσος μου εχει αναγκη απο ενα καλο βαθυ τσιμπουκι.....Με σαλιο και φτυσιμο πολυ..
θες πολλους μαζιιι, σαρεσουν τα ομαδικα βλεπω...
ομαδικα με μεγαλα φιδια !!!θες πολλους μαζιιι, σαρεσουν τα ομαδικα βλεπω...
σημερα αυριο αποχη !!! πολυ φαγητο και υπνο !!!καλο καρφωμα το πασχα ,ε σορρυ σουβλισμα ηθελα να πω . κ αγαπη μονο ιεραποστολικα να διωχνουμε τις αμαρτιες χαχα
τα δακρυα μου τρεχουν και δεν σταματαν να τρεχουν που ειμαι τοσο μακρυα ουτε καν αθηνα ειμαι τωρα για να σε χαρωσημερα αυριο αποχη !!! πολυ φαγητο και υπνο !!!
και απο κυριακη λιωμα στο ποτο λιωμα στο γαμησει μεχρι και τριτη βραδυ θα το λιωσω!!!!!
τα δακρυα μου τρεχουν και δεν σταματαν να τρεχουν που ειμαι τοσο μακρυα ουτε καν αθηνα ειμαι τωρα για να σε χαρω
εγω απο σεπτεμβρη ειμαι φρεε ελα το νοεμβρη να παμε εκτος ελλαδος !!εγω θα με σαλονικα μεχρι και οκτωμβρη και μετα λεω μεχρι να ερθει και το επομενο καλοκαιρι κανω ταξιδακια καθε εβδομαδα και σε αλλη πολη θα γυρισω ολοι την ελλαδα με βαση την αθηνα
Καλημέρα και καλό πασχα !!! Καλοκαίρι σε ποιες παραλίες σε βρίσκουμε ;εγω θα με σαλονικα μεχρι και οκτωμβρη και μετα λεω μεχρι να ερθει και το επομενο καλοκαιρι κανω ταξιδακια καθε εβδομαδα και σε αλλη πολη θα γυρισω ολοι την ελλαδα με βαση την αθηνα
επισης !!!Καλημέρα και καλό πασχα !!! Καλοκαίρι σε ποιες παραλίες σε βρίσκουμε ;
εδώ Θεσσαλονίκη ; Μα γιατί δεν θα ήταν ωραίο να στηναμε μια σκηνή και να μας ρουφουσες ; Να μαζευτούμε μια παρέα ; Έχω και μεγάλη σκηνή !!!επισης !!!
καλοκαιρι με βρισκεται στην παραλια που εχω μπροστα στο σπιτι μου 7 μετρα απο το κυμα !!!! αλλα δεν θα πω που !!!!
ειδη εχουν μαζευτεί η μιση ψαροντουφεκαδες της περιοχης μου φτανουν !!!
Μ αρεσεις !!!Δωσε μας ρε καυλιαρα κανενα στοιχειο αλλα για δυνατους λυτες
Να μην μπορει να το βρει ο καθε γλιτσας
Να θελει και λιγο μυαλο
Μην μας πεις τιποτα τυπου ¨εχω σπιτι το καλοκαιρι εκει που χτυπαει ο ηλιος¨
Βασανισε μας με τροπο