Σε ευχαριστώ που υπαρχεις!φτιαχνεις την διαθεση πολλών αντρών! Μου αρέσει πού είσαι μια γυναίκα ανοιχτή, σε τέτοιες συζητήσεις..ετσι μαναρι μου !!! το καλυτερο μου !!! ελα να τις δωσω να θυλασεις με τις ωρες !
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nina Deepthroat Queen Thessaloniki-Athens
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TRANS_NINA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 2M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
Σε ευχαριστώ που υπαρχεις!φτιαχνεις την διαθεση πολλών αντρών! Μου αρέσει πού είσαι μια γυναίκα ανοιχτή, σε τέτοιες συζητήσεις..
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
σημερα ρεπο ( λογω διακοπης νερου ) κατω απο πεμπτη εως και κυριακη !
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
;) ;) ;) ;)
ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ .....
- «Μην τα παρατάς. Ας υποφέρεις τώρα για να ζήσεις την υπόλοιπη ζωή σου σαν πρωταθλητής.» – Μοχάμεντ Άλι
- «Εμείς καθορίζουμε αν θα βυθιστούμε στη μιζέρια ή αν θα γίνουμε δυνατοί. Χρειάζεται ο ίδιος κόπος για να πετύχουμε είτε το ένα είτε το άλλο.» – Κάρλος Καστανέντα
- «Είμαστε ό,τι κάνουμε ξανά και ξανά.» – Αριστοτέλης
- «Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι πόσο καλά περπατάμε μέσα από τη φωτιά.» – Τσαρλς Μπουκόφσκι
- «Στο τέλος, μόνο τρία πράγματα μετράνε: πόσο αγάπησες, με πόση ευγένεια έζησες και με πόση χάρη απελευθερώθηκες από όλα όσα δεν σου ταίριαζαν.» – Βούδας
- «Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν πόσο καλά είναι σχεδιασμένο το σώμα τους να νιώθει.» – Kevin Trudeau
- «Πάντα μοιάζει αδύνατο, μέχρι να το πετύχεις.» – Νέλσον Μαντέλα
- «Ένας λόγος που αντιστεκόμαστε στην αλλαγή είναι επειδή εστιάζουμε σε όλα όσα έχουμε να χάσουμε και όχι σε όλα όσα έχουμε να κερδίσουμε.» – Rick Godwin
- «Ποτέ δεν είμαστε πολύ μεγάλοι για να βάλουμε έναν ακόμη στόχο ή να κάνουμε ένα ακόμη όνειρο.» – Κλάιβ Στέιπλς Λιούις
ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ .....
- «Μην τα παρατάς. Ας υποφέρεις τώρα για να ζήσεις την υπόλοιπη ζωή σου σαν πρωταθλητής.» – Μοχάμεντ Άλι
- «Εμείς καθορίζουμε αν θα βυθιστούμε στη μιζέρια ή αν θα γίνουμε δυνατοί. Χρειάζεται ο ίδιος κόπος για να πετύχουμε είτε το ένα είτε το άλλο.» – Κάρλος Καστανέντα
- «Είμαστε ό,τι κάνουμε ξανά και ξανά.» – Αριστοτέλης
- «Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι πόσο καλά περπατάμε μέσα από τη φωτιά.» – Τσαρλς Μπουκόφσκι
- «Στο τέλος, μόνο τρία πράγματα μετράνε: πόσο αγάπησες, με πόση ευγένεια έζησες και με πόση χάρη απελευθερώθηκες από όλα όσα δεν σου ταίριαζαν.» – Βούδας
- «Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν πόσο καλά είναι σχεδιασμένο το σώμα τους να νιώθει.» – Kevin Trudeau
- «Πάντα μοιάζει αδύνατο, μέχρι να το πετύχεις.» – Νέλσον Μαντέλα
- «Ένας λόγος που αντιστεκόμαστε στην αλλαγή είναι επειδή εστιάζουμε σε όλα όσα έχουμε να χάσουμε και όχι σε όλα όσα έχουμε να κερδίσουμε.» – Rick Godwin
- «Ποτέ δεν είμαστε πολύ μεγάλοι για να βάλουμε έναν ακόμη στόχο ή να κάνουμε ένα ακόμη όνειρο.» – Κλάιβ Στέιπλς Λιούις
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
"Με σάλιο και υπομονή, ο κώλος γίνεται μουνί"
"Παρακαλετό μουνί, ξινό γαμήσι"
"Τι να την κάνεις την φεράρι, άμα έχεις παλαμάρι"
"Ότι βγάζουμε στα ξένα,πάνε στο μουνί και στην ταβέρνα"
το τριτο ξαναπεστο ! ! ! ! ! !
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
Και τρελό γκαυλόμουνο, και τρελό ατομάκι!!
Δεν έχω φεράρι.. ;)
προτιμώ το ντατσουν και ενα καυλι 24 ποντο να με σκιζει στην καροτσα στα χωραφια ...
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
καλα θα κανεις και εγω θα γουσταρα τωρα ενα καλο γαμησει ....Καύλα ατελείωτη.....τετοια λες και θα ωαρλεσω μια παχιά για πάρτη σου
αλλα χωρις νερο- μπανακι δυσκολα !
καλα θα κανεις και εγω θα γουσταρα τωρα ενα καλο γαμησει ....
αλλα χωρις νερο- μπανακι δυσκολα !
Υπομονή..
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
Έχω λιώσει στη μαλακία για πάρτη απόψε...μου τις έχεις αδειάσει τις αρχιδάρες μου...
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
και εγω βρωμιαρα και ψωλοχυμενη απο πανω μεχρι κατω απο εχθες το βραδυ ....αντε να ερθει το νερο ...Έχω λιώσει στη μαλακία για πάρτη απόψε...μου τις έχεις αδειάσει τις αρχιδάρες μου...
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
ΑΔΕΙΑΣΕΣ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ???Έχω λιώσει στη μαλακία για πάρτη απόψε...μου τις έχεις αδειάσει τις αρχιδάρες μου...
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
:-* :-* :-* :-* :-* :-*
[vimeo]]
[vimeo]]
[vimeo]]
TRANS_NINA
Trans