TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.167
καιρος για δυο και για τριο παντα !καλα κανείς εγω πίνω έναν Γιάννη με έναν πάγο γιατί κάνει κρύο κ είναι καιρός για δύο μωρό..
καιρος για δυο και για τριο παντα !καλα κανείς εγω πίνω έναν Γιάννη με έναν πάγο γιατί κάνει κρύο κ είναι καιρός για δύο μωρό..
;) ;) ;) :-* :-* :-*καιρο εχεις να τα δεις !! μεγαλωσαν κ αλλο !!!
;) ;) ;) :-* :-* :-*
τι ειναι πουλακι μου ???Αχχ βρε Νινούλα..
ποπο καυλα μου τι βυζαρες ειναι αυτες????? ποτε κατεβαινεις προς τα κατω?τι ειναι πουλακι μου ???
Έλα στην Κρήτη κοπελιά, απ'τη Θεσσαλονίκη, και εγώ απ το μεροκάματο θα σου πληρώνω νοίκι-Μάνος. Χα χα χατι ειναι πουλακι μου ???
Έλα στην Κρήτη κοπελιά, απ'τη Θεσσαλονίκη, και εγώ απ το μεροκάματο θα σου πληρώνω νοίκι-Μάνος. Χα χα χα
Είδα κάτι βίντεο σου, στο spank wire, αλλά δεν φαίνεσαι καλά..ωραιο !!!
να σε καλα !!!Όπως και να χει, ωραία φωνή...
τι εχουν μωρο η βυζαρες μου !?????ποπο καυλα μου τι βυζαρες ειναι αυτες????? ποτε κατεβαινεις προς τα κατω?
Έλα στην Κρήτη κοπελιά, απ'τη Θεσσαλονίκη, και εγώ απ το μεροκάματο θα σου πληρώνω νοίκι-Μάνος. Χα χα χα
Ναι, κι εγώ βγάζω δικές μου. (είμαι μουσικός). Αν κάποια στιγμή με βγάλει ο δρόμος εκεί, θέλω να σε συναντήσω, το θέμα είναι με τόσα ραντεβού που έχεις, θα βρεις χρόνο και για μένα? Παίζει να έρθεις Κρήτη κάποια στιγμή?προχθες με γαμουσε ενας κρητικος και που ελεγε και μαντιναδες ταυτοχρονα !!
(πολυ κρητη τωρα τελευταια στην θεσσαλονικη )
διακοπες θα ερθω φετος για 10 μερες αλλα διακοπες... οχι δουλέια ..Ναι, κι εγώ βγάζω δικές μου. (είμαι μουσικός). Αν κάποια στιγμή με βγάλει ο δρόμος εκεί, θέλω να σε συναντήσω, το θέμα είναι με τόσα ραντεβού που έχεις, θα βρεις χρόνο και για μένα? Παίζει να έρθεις Κρήτη κάποια στιγμή?
Αν εγώ έρθω εκεί για πέντε μέρες πχ, Θεσσαλονίκη εννοώ, θα μπορέσεις να κανονίσουμε ραντεβού?διακοπες θα ερθω φετος για 10 μερες αλλα διακοπες... οχι δουλέια ..
οταν ερθεις καποια στιγμη !! θα ερθεις να με βρεις στην δουλεια!! και απο εκει και περα οτι θες!!! ραντεβου ετσι στο ασχετο (χωρις να εχω δει τον αλλον ) δεν κανω ..[pre][/pre]Αν εγώ έρθω εκεί για πέντε μέρες πχ, Θεσσαλονίκη εννοώ, θα μπορέσεις να κανονίσουμε ραντεβού?