TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.339
AYTA EINAI TA ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ !εγώ πάντως με τα πόδια είχα έρθει κ σε ειχα πετάξει στο καπό κ σε πήγα φέρτε....
AYTA EINAI TA ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ !εγώ πάντως με τα πόδια είχα έρθει κ σε ειχα πετάξει στο καπό κ σε πήγα φέρτε....
χα χα έτσι έτσι καλά τα λές εσύ γιαβρι μ τωρα με τα τρακτέρ πανω έχει τπτ έρχεται κανένα παλικάρι από τα μέρη σ..AYTA EINAI TA ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ !
ΧΘΕΣ ΕΙΧΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ....χα χα έτσι έτσι καλά τα λές εσύ γιαβρι μ τωρα με τα τρακτέρ πανω έχει τπτ έρχεται κανένα παλικάρι από τα μέρη σ..
εγω στο χω πει πολλες φορες οτι πρεπειΧΘΕΣ ΕΙΧΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ....
Η ΒΡΑΔΙΑ ΗΤΑΝ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΠΗΡΑ 7 ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ 1 ΑΘΗΝΑΙΟ ....
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΥ ΚΑΥΛΙΑΡΙΔΕΣ
ησουν ενας απο τους 7??εγω στο χω πει πολλες φορες οτι πρεπει
βρε χαρα να δεις ... το καθε αμαξι περναει καμια 10 αρια φορες πανω κατω για ματι !!Έτσι μια γυναικάρα σαν εσένα πρέπει να δίνει χαρά σε όλους!!!
πώς είχε μηδέν κίνηση μετα ρε μωρό μ εε τι είχαν ξεμείνει απο το συλλαλητήριο τα παιδιά κ πέρασαν να σε τιμωρήσουν χε χεΧΘΕΣ ΕΙΧΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ....
Η ΒΡΑΔΙΑ ΗΤΑΝ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΠΗΡΑ 7 ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ 1 ΑΘΗΝΑΙΟ ....
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΥ ΚΑΥΛΙΑΡΙΔΕΣ
βρε χαρα να δεις ... το καθε αμαξι περναει καμια 10 αρια φορες πανω κατω για ματι !!
κατι για την εκθεση μου ειπανπώς είχε μηδέν κίνηση μετα ρε μωρό μ εε τι είχαν ξεμείνει απο το συλλαλητήριο τα παιδιά κ πέρασαν να σε τιμωρήσουν χε χε
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Σημερα -- αυριο ρεπο (λογω γριπουλας) ! καλο σκ καυλακια !
thengs baby !!! οχι ευτυχως πυρετο σημερα δεν εχω κατι ψιλα εχθες ...Δε φτάνει η δικη σου θερμοκρασία που είναι φωτιά, τώρα έχεις και πυρετό;
Φωτιά και λάβρα!!!
Περαστικά Νινα μας
Καλημέρα...περιμενω ακομη την απαντηση σου...φιλια!!!το ειδα θα σου απαντησο σε λιγο
οκΚαλημέρα...περιμενω ακομη την απαντηση σου...φιλια!!!
Ευχαριστώ!!!Σου απάντησα
thengs baby !!! οχι ευτυχως πυρετο σημερα δεν εχω κατι ψιλα εχθες ...
εστι αν δεν ντυνεσαι καλα
στο γυμναστηριο την αρπαξα ειχα εναν τυπο δειπλα μου να φτερνίζεται για κανα μισαωρο