TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
μάντεψε τι κανω τωρα ??
μάντεψε τι κανω τωρα ??
μόλις γύρισα απο gym ! εχω πετάξει 3 διαφορετικές τσόνταρες σε 3 διαφορετικές tv και περιμένω 4 ψωλαρες στην σειρά να την ξεζουμίσω !!
Kάτι τέτοιο!!!
πάντα ...Καλοπερνας Νινάρα!!!!!!
καβλαρα μ το καλύτερο τσιμπούκι στην β Ελλάδα αχ αχ ακόμη το θυμάμαι στό καπό τέντα εγω κ εσύ μπροστά στόν πούτσο μ έδινες μάχηπιπετο τρομποναριστο !!!
γεια σου soho
ετσι ολο μεσα !!!καβλαρα μ το καλύτερο τσιμπούκι στην β Ελλάδα αχ αχ ακόμη το θυμάμαι στό καπό τέντα εγω κ εσύ μπροστά στόν πούτσο μ έδινες μάχη
δεν με βγάζει ο δρόμος μ μπρός στά πάνω μωρό μ τώρα κρίμα γιατί ακόμη τήν θυμάμαι αν κ πέρασαν μερικά χρόνιαετσι ολο μεσα !!!
βρήκα τρελή χειμερινή στάση για πίπες μέσα στο αμάξι τα σπάει !!!
θα μας ξεζουμιασεις!!!αυτό το διάστημα κάνω εκπαίδευση σε αυτη την στάση !!
γιατι δεν λες στο κοινό ποσο αντέχεις στην πιπα μου σε λεπτα ??θα μας ξεζουμιασεις!!!
χαχα ναι οντως!! Σε πολυ λιγα λεπτα.. με αδειαζεις σαν ρουφηχτρα!! :-* :-*γιατι δεν λες στο κοινό ποσο αντέχεις στην πιπα μου σε λεπτα ??
Τι να τις κάνεις αυτές; Δες το ΠΜ. Για πάρτυ σου και μόνο λέμε!μόλις γύρισα απο gym ! εχω πετάξει 3 διαφορετικές τσόνταρες σε 3 διαφορετικές tv και περιμένω 4 ψωλαρες στην σειρά να την ξεζουμίσω !!
ΜΕΓΆΛΗ !!
Τρελααααααααααααααααααααααααααααααααααα
οταν τον βάλω στο στοματάκι μου θα μου πεις !Δηλαδή είσαι το νέο spinner?
καυλιάρη !Τι να τις κάνεις αυτές; Δες το ΠΜ. Για πάρτυ σου και μόνο λέμε!
ετσι η το έχεις η δεν το εχεις !χαχα ναι οντως!! Σε πολυ λιγα λεπτα.. με αδειαζεις σαν ρουφηχτρα!! :-* :-*