TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.167
;) ;) ;) Σε αναμονη!!
;) ;) ;) Σε αναμονη!!
:-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-*
[move] ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΛΕ !!!!! !!!!! [/move]
μωρο μου δεν εχω ιδέα από ποδόσφαιρο !Ναί, αλλά στην αρχή της φάσης υπάρχει πεντακάθαρο πέναλτυ στον Κρέσπο. Και φυσικά τα ΜΜΕ το έκαναν γαργάρα... Δείτε τη φάση όσες φορές θέλετε.
Πρώτα επιθετικό τπυ Κρέσπο. μετά πέναλτι και στο τέλος offside που βγάζει μάτι. Και επειδή είχες το θράσος να απαντήσεις, στο 7 κόκκινη ο leo matos για αγκωνιά στο patito....Ναί, αλλά στην αρχή της φάσης υπάρχει πεντακάθαρο πέναλτυ στον Κρέσπο. Και φυσικά τα ΜΜΕ το έκαναν γαργάρα... Δείτε τη φάση όσες φορές θέλετε.
:- :- :- :-Πρώτα επιθετικό τπυ Κρέσπο. μετά πέναλτι και στο τέλος offside που βγάζει μάτι. Και επειδή είχες το θράσος να απαντήσεις, στο 7 κόκκινη ο leo matos για αγκωνιά στο patito....
Ευτυχώς δε σας αρμόζει η κλάψα...Πρώτα επιθετικό τπυ Κρέσπο. μετά πέναλτι και στο τέλος offside που βγάζει μάτι. Και επειδή είχες το θράσος να απαντήσεις, στο 7 κόκκινη ο leo matos για αγκωνιά στο patito....
Άλλο κλάψα και άλλο η σωστή παράθεση των γεγονότων. Να κλαφτώ γιατί, επειδή πήρε ο ΠΑΟΚ το 5ο κύπελλο του και δεν πήρα εγώ το 16ο? Είναι λίγο αστείο δε νομίζεις? Ας το κλείσουμε εδώ όμως, γιατί στο παρόν θέμα μια κοπέλα διαφημίζει τη δουλεία της και επικοινωνεί με τους φίλους της. Οτιδήποτε θες, θα χαρώ να τα πούμε με pm.Ευτυχώς δε σας αρμόζει η κλάψα...
Πολύ ωραίοςΑς το κλείσουμε εδώ όμως, γιατί στο παρόν θέμα μια κοπέλα διαφημίζει τη δουλεία της και επικοινωνεί με τους φίλους της. Οτιδήποτε θες, θα χαρώ να τα πούμε με pm.
Υ.Γ. Ό,τι και να λένε οι ΑΕΚτζήδες, γονιδιακά, είναι γεννημένοι για την κλάψα... (για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη)
λεω να την κουρασο και σημερα ~~~!!!.... αυριο ρεπο ... !Ninara καλη ξεκούραση στη κορμάρα σου
Ναί, αλλά στην αρχή της φάσης υπάρχει πεντακάθαρο πέναλτυ στον Κρέσπο. Και φυσικά τα ΜΜΕ το έκαναν γαργάρα... Δείτε τη φάση όσες φορές θέλετε.
Και από το 7' υπάρχει κόκκινη κάρτα στον κάμπος αλλά το κάναν γαργάρα τα ΜΜΕ...
θες να γνωρισεις και εσυ μια τοση???λεω να την κουρασο και σημερα ~~~!!!.... αυριο ρεπο ... !
διάθεση να κατεβώ για δουλειά !!
εχω γνωρίσει πολλές τέτοιες !! αλλά δεν θα με χαλούσε και μια νεα στην λίστα μου !!!θες να γνωρισεις και εσυ μια τοση???