Νέα

Nina Deepthroat Queen Thessaloniki-Athens

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nina Deepthroat Queen Thessaloniki-Athens

• Η ΠΙΟ ΚΑΥΛΟΦΑΤΣΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ !!!!

Ψήφοι: 39 4,9%
  • ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!!

Ψήφοι: 107 13,5%
  • ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΛΟ ΜΕΣΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟ!!!

Ψήφοι: 63 8,0%
  • ΜΟΥΝΑΡΑ ΝΙΝΑΡΑ!!!!!!!

Ψήφοι: 38 4,8%
  • ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!

Ψήφοι: 77 9,7%
  • ΜΑΤΑΡΕΣ !!

Ψήφοι: 22 2,8%
  • ΚΑΥΛΑ !!!

Ψήφοι: 36 4,6%
  • ΤΟΥΜΠΑΝΟ !!

Ψήφοι: 32 4,0%
  • ΓΑΜΙΟΛΑ ΜΕΓΑΛΗ !!!

Ψήφοι: 62 7,8%
  • ΚΑΥΛΟΤΟΥΜΠΑΝΟ !!!!

Ψήφοι: 28 3,5%
  • ΠΕΤΑΜΕΝΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΕΞΩ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!

Ψήφοι: 29 3,7%
  • ΒΥΖΑΡΕΣ ΓΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟ! !

Ψήφοι: 32 4,0%
  • ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ !!!! ΠΑΛΙΟ ΓΑΜΙΟΛΑ !!

Ψήφοι: 288 36,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    791
OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.177

Συνημμένα

• νιναρα259.jpg
    νιναρα259.jpg
    60,8 KB · Εμφανίσεις: 29

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
εισαι θεα αλλα να αφιερωνεις λιγο περισσοτερο χρονο στους πελατες σου :-

teo8267

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
146
Πόντοι
6
φιλτρα - photoshop - ρετους κτλ  ....
αα οκ! χαχαχα τωρα το καταλαβα.. δεν πιστευω οτι  χρειαζεσαι κατι τετοιο..και νομιζω θα συμφωνησουν οσοι σε γνωριζουν...
Τα αγαλματενια σωματα  δεν χρειαζονται επεξεργασια!! :-* :-* :-* :-*

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.177
καύλα - θηλυκό (χυδαίο)
1.κορυφαίο σημείο της σεξουαλικής ευχαρίστησης συνώνυμα: οργασμός
2.έντονη στύση, σεξουαλική διέγερση Χθές το βράδυ είχα μία τρελή καύλα. Αυνανίστηκα τρείς φορές πριν κοιμηθώ.συνώνυμα: σηκωμάρα
3.προκλητική γυναικεία (ή ανδρική) παρουσία ή γενικότερα ο,τιδήποτε προκαλεί έντονη (σεξουαλική) διάθεση. Η γραμματέας μου είναι σκέτη καύλα, φοράει κάτι μίνι φούστες, έχει και μεγάλο στήθος.Είδες το απίστευτο τέρμα που σημείωσε ο Φρατζέσκος στον αγώνα με τον Ολυμπιακό; Ήταν καύλα!

Συνημμένα

• large.jpg
    large.jpg
    75,6 KB · Εμφανίσεις: 67

teo8267

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
146
Πόντοι
6
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=218103.0;attach=664696[/img[/URL]]
εμεις να δεις!!! :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: ;) ;) ;) ;) ;)

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.177
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=218103.0;attach=664696[/img[/URL]]
εμεις να δεις!!! :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: ;) ;) ;) ;) ;)
[/quote]
[color=black][b]πες αληθεια τωρα ???δεν σου ελειψαν καθολου τα τσιμπούκια μου  ????? να στον παιρνω ολο μεσα στο στομα και να μου λες την κλασικη ατακα που λενε ολοι μη μη θα χύσω :headbang3: :headbang3:[/b][/color]

teo8267

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
146
Πόντοι
6
πες αληθεια τωρα ???δεν σου ελειψαν καθολου τα τσιμπούκια μου  ????? να στον παιρνω ολο μεσα στο στομα και να μου λες την κλασικη ατακα που λενε ολοι μη μη θα χύσω :rockon: :rockon:
χρειαζεται και ρωτημα φυσικα και μου ελειψε το βαθυ τσιμπουκι σου και η τελεια κορμαρα σου ,(φανταζομαι πως θα ειναι τωρα και μαυρισμενη) :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:!! Απλα δεν βρηκα ευκαιρια να σε ξανα επισκευθω!!!!   :- :- :-

don_crhis

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
2
Πόντοι
0
τι κορμαρα εισαι ρε Νινα-Θεα.!!

εχω περασει παρα πολλες φορες με το αυτοκινητο απ το σημειο που εισαι σταματημενη με το κιτρινο fox, ποτε δεν τολμησα να σταματησω μην περασει κανας γνωστος και γινω ρομπα... παρολα αυτα δν εχω ξαναπαει με κοπελα σαν εσενα καποια στιγμη θα σπασω φραγμους και θα το δοκιμασω.!!! μεχρι τοτε φιλακια πολλα στο αγαλματενιο σου κορμι.!!!

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.177
τι κορμαρα εισαι ρε Νινα-Θεα.!!

εχω περασει παρα πολλες φορες με το αυτοκινητο απ το σημειο που εισαι σταματημενη με το κιτρινο fox, ποτε δεν τολμησα να σταματησω μην περασει κανας γνωστος και γινω ρομπα... παρολα αυτα δν εχω ξαναπαει με κοπελα σαν εσενα καποια στιγμη θα σπασω φραγμους και θα το δοκιμασω.!!! μεχρι τοτε φιλακια πολλα στο αγαλματενιο σου κορμι.!!!
όταν το παρεις αποφαση τα λεμε ! αρκει να είμαι ακομη εγω εκει κατω ....
υγ (σταμπάρω  αυτοκίνητα που κινουνται πανω κατω  με τις ωρες να το θυμασαι  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:)

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
που να σας τσιμπούκωσει δηλαδη....για λευκό μανδυα σας βλέπω στην σταυρούπολη...

:2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny:

BASKO

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Κριτικές
5
Like
210
Πόντοι
6
να εισαι πεσμενος και να βλεπεις τη νινα να ερχεσαι στα ισια σου να τραβας μια  :cum: :cum: και μετα να περιμενεις τη στιγμη που θα σε γλυψειιι :rockon: :rockon:

hunter5

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
0
εχεις κορμι για γλειψιμο εσυ, πουτσα για γλειψιμο εγω...οκ θα τα βρουμε μια χαρα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom