Νέα

Nina Deepthroat Queen Thessaloniki-Athens

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

Nina Deepthroat Queen Thessaloniki-Athens

• Η ΠΙΟ ΚΑΥΛΟΦΑΤΣΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ !!!!

Ψήφοι: 39 4,9%
  • ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!!

Ψήφοι: 107 13,5%
  • ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΛΟ ΜΕΣΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟ!!!

Ψήφοι: 63 8,0%
  • ΜΟΥΝΑΡΑ ΝΙΝΑΡΑ!!!!!!!

Ψήφοι: 38 4,8%
  • ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!

Ψήφοι: 77 9,7%
  • ΜΑΤΑΡΕΣ !!

Ψήφοι: 22 2,8%
  • ΚΑΥΛΑ !!!

Ψήφοι: 36 4,6%
  • ΤΟΥΜΠΑΝΟ !!

Ψήφοι: 32 4,0%
  • ΓΑΜΙΟΛΑ ΜΕΓΑΛΗ !!!

Ψήφοι: 62 7,8%
  • ΚΑΥΛΟΤΟΥΜΠΑΝΟ !!!!

Ψήφοι: 28 3,5%
  • ΠΕΤΑΜΕΝΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΕΞΩ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!

Ψήφοι: 29 3,7%
  • ΒΥΖΑΡΕΣ ΓΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟ! !

Ψήφοι: 32 4,0%
  • ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ !!!! ΠΑΛΙΟ ΓΑΜΙΟΛΑ !!

Ψήφοι: 288 36,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    791
OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.177
Ο πυρετός διαρκεί 2μερες...
Το κρύωμα 3 μέρες
Ο πονοκέφαλος 4 μέρες...

Για να συνέλθεις ομως απο την απόλυτη πίπα της νιναρας θες κάμια εβδομαδα... :erection:

Δεν υπάρχουν σχόλια ούτε λέξεις .

Τα λέμε  :knockinb:
να σε καλα !!! την επομενη θα σε κανω να τρεμεις πιο πολύ !!! :pipa1: :pipa1: :pipa1:

τα λεμε ! :smitten: :smitten:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης
Νιναραααα δειξε μας τον πανεμορφο κωλο σου .....

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.177

Συνημμένα

• emoji-face-with-tears-of-Joy.jpg
    emoji-face-with-tears-of-Joy.jpg
    14,9 KB · Εμφανίσεις: 20

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.974
Πόντοι
12.056
Mωρη καυλααααααααααααα  :smitten:

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.177
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα από να θες να δουλεψεις και να χανεις ένα 3 ωρο δουλειας  από το ιδιο σου το αυτοκινητο  :'( :'( :'(

εδώ και δυο εβδομάδες  το εχω παει σε καμια 7  συνεργεια και δεν μπορουν να βρουν τι είναι!!!  όλα τελεια φενονται μου λενε ...
και επιτελους σημερα το βραδυ μετα απο καμια 10αρια φορες που εσβησε.....
αναψε επιτελους  το τσεκ !!
  ελπιζω σημερα το τσεκ που θα πληρωσω στο συνεργειο να μην είναι μεγαλο:'( :'(
    ένα μεγαλο sorry  στα ατομα που σταματησαν για να παμε .. αλλα ηθελα να δω τι γινεται με το καρο  μου  :-

BASKO

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Κριτικές
5
Like
210
Πόντοι
6
εισαι οτι πιο τελειο κυκλοφορεί στον ελλαδικο χωρο ,μια επισκεψη στην συμπροτευουσα μονο για σενα θα την κανουμε

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.177
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα από να θες να δουλεψεις και να χανεις ένα 3 ωρο δουλειας  από το ιδιο σου το αυτοκινητο  :'( :'( :'(

εδώ και δυο εβδομάδες  το εχω παει σε καμια 7  συνεργεια και δεν μπορουν να βρουν τι είναι!!!  όλα τελεια φενονται μου λενε ...
και επιτελους σημερα το βραδυ μετα απο καμια 10αρια φορες που εσβησε.....
αναψε επιτελους  το τσεκ !!
   ελπιζω σημερα το τσεκ που θα πληρωσω στο συνεργειο να μην είναι μεγαλο:'( :'(

ένα μεγαλο sorry  στα ατομα που σταματησαν για να παμε .. αλλα ηθελα να δω τι γινεται με το καρο  μου  :-
και το αποτέλεσμα τελικα ηταν αισθητήρας εκκεντροφορου :rolleyes: :rolleyes:
δεν εχω ιδεα τι είναι βασικα !!! αλλα ετσι εβγαλε το τσεκ !! :rockon:....
τα 75 τα πληρωσα  παντος :sunglasses: :sunglasses:
  συνεργειο μεχρι και τις 1:30 μονο και μονο να δω πως περναει η ωρα τους:rockon: :rockon:
ελπιζω τελικα να είναι οντως αισθητήρας εκκεντροφορου και στο τελος μην κανενας εγκέφαλος γιατι με αυτά που βλεπω τις 20 μερες στο αυτοκινητο εχει καει ο δικος μου εγκέφαλος ! :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.177
και το αποτέλεσμα τελικα ηταν αισθητήρας εκκεντροφορου :rolleyes: :rolleyes:
δεν εχω ιδεα τι είναι βασικα !!! αλλα ετσι εβγαλε το τσεκ !! :rockon:....
τα 75 τα πληρωσα  παντος :sunglasses: :sunglasses:
 συνεργειο μεχρι και τις 1:30 μονο και μονο να δω πως περναει η ωρα τους:rockon: :rockon:
ελπιζω τελικα να είναι οντως αισθητήρας εκκεντροφορου και στο τελος μην κανενας εγκέφαλος γιατι με αυτά που βλεπω τις 20 μερες στο αυτοκινητο εχει καει ο δικος μου εγκέφαλος ! :2funny: :2funny: :2funny:
Προεπιλογή Αισθητηρες στροφάλου και εκκεντροφόρου

--------------------------------------------------------------------------------

Αισθητηρες...ακουραστοι εργατες με εργο ζωτικης σημασιας για την σωστη λειτουργια του κινητηρα.Ταυτοχρονα συνηθισμενη αιτια για διαφορες δυσλειτουργιες ,που φανταζουν τεραστιες, αλλα τελικα ειναι απλες!
Για να ειμαστε σε θεση να καταλαβουμε ποιο ειναι το εκαστοτε προβλημα ,πρεπει να ξερουμε ποιος ο ρολος ορισμενων μερων του αυτοκινητου μας.Αυτο λοιπονθα προσπαθησουμε να κανουμε και σε αυτο το thread.

Καταρχήν θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε το εξής :
Ο αισθητήρας στροφών του κινητήρα και ο αισθητήρας θέσης εκκεντροφόρου αποτελούν τους δύο βασικούς αισθητήρες στο σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης του κινητήρα. Η δυσλειτουργία τους σημαίνει και προβληματική λειτουργία ή σταμάτημα του κινητήρα αντίστοιχα.

Ας κάνουμε λοιπόν την ιστορική αναδρομή λέγοντας οτι σε παλαιότερα συστήματα διαχείρισης του κινητήρα που δεν είχαν αισθητήρα θέσης εκκεντροφόρου σε περίπτωση βλάβης του αισθητήρα στροφών σταματούσε και η λειτουργία του κινητήρα. Σήμερα όμως ο κινητήρας μπορεί να λειτουργήσει καθως η ECU μπορει να χρησιμοποιήσει το σήμα του αισθητήρα του εκκεντροφόρου άξονα, για τον προσδιορισμό της ανάφλεξης και του ψεκασμού.

Στις παρακάτω περιγραφές αναφέρομαι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων.Η ηλεκτρονική δεν ειίναι ακριβώς το αντικείμενο μου, άρα δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τις διαφοροποιήσεις από εταιρια σε εταιρία, με την ραγδαία ανάπτυξη των τελευταίων χρόνων.

Αισθητήρας στροφών του κινητήρα

Ο αισθητήρας μπορεί να είναι τοποθετημένος είτε στο μπροστινό τμήμα του κινητήρα, στην βάση του καθρέφτη, στην τροχαλία του στροφαλοφόρου άξονα, είτε στο κέλυφος του κιβωτίου ταχυτήτων, στο βολάν του κινητήρα. Ο αισθητήρας όταν είναι τοποθετημένος στον καθρέφτη του κινητήρα συνήθως διαβάζει έναν δίσκο παλμών με 60 - 2 δόντια που είναι τοποθετημένος στον στροφαλοφόρο άξονα. Δηλαδή στην περιφέρεια του δίσκου βρίσκονται 58 δόντια και ένα μεγάλο κενό από δύο δόντια σαν σημάδι αναφοράς. Με την βοήθεια του σήματος στροφών του κινητήρα καταγράφεται ο αριθμός των στροφών του κινητήρα και η ακριβής θέση του στροφαλοφόρου άξονα. Με τις πληροφορίες αυτές καθορίζονται από την ηλεκτρονική μονάδα του κινητήρα τα σημεία ψεκασμού και ανάφλεξης.

Αρχή λειτουργίας

Ο αισθητήρας ανήκει στην κατηγορία των μαγνητικών αισθητήρων. Η αρχή λειτουργίας του στηρίζεται στις φυσικές ιδιότητες του μαγνητισμού και του ηλεκτρισμού. Το σήμα παράγεται με βάση την αρχή της ηλεκτρομαγνητικής επαγωγής. Το στοιχείο του αισθητήρα είναι κατασκευασμένο από ένα πηνίο που είναι περιελιγμένο γύρω από ένα μαγνητισμένο πυρήνα. Το σήμα δημιουργείται από την μεταβολή του μαγνητικού πεδίου που προκαλείται από το οδοντωτό γρανάζι καθώς τα δόντια του (κατασκευασμένα από φερομαγνητικό υλικό) περνούν εμπρός από το μαγνητισμένο τύλιγμα και προκαλούν την μεταβολή της μαγνητικής ροής, παράγοντας εναλλασσόμενο ρεύμα στο πηνίο. Η συχνότητα του ρεύματος είναι ανάλογη με την ταχύτητα περιστροφής του γραναζιού.

Ηλεκτρομαγνητική επαγωγή (ή απλώς ηλεκτρική επαγωγή) (Electric Induction) ονομάζεται η εμφάνιση ηλεκτρισμού εξαιτίας μαγνητικού πεδίου. Συγκεκριμένα είναι το φαινόμενο της ανάπτυξης διαφοράς δυναμικού στα άκρα ενός αγωγού, η οποία λαμβάνει χώρα όταν μεταβάλλεται η μαγνητική ροή που διέρχεται από την επιφάνεια που ο συγκεκριμένος αγωγός ορίζει.Η ανακάλυψη του φαινομένου αποδίδεται στον Άγγλο φυσικό  

με εντυπωσιαζεται κατι τετοια ακουγα  ολοι μερα thengs για πμ

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.974
Πόντοι
12.056
Kαλησπερα μωρη καυλααααααααααα  :rockon:

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.177
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

[xvideos]
]

[xvideos]
]

[xvideos]
]

Συνημμένα

• 0.png
    0.png
    10,6 KB · Εμφανίσεις: 13

BASKO

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Κριτικές
5
Like
210
Πόντοι
6
θα ερθω μαναρι μου σιγουρα ,τωρα για το αν περασουμε τελεια αυτο θα δειξει απο την καυλα μας

kokovgios

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
τελικα εγω δεν εχω καταλαβει..η νιναρα ειναι κοριτσι η τρανς?  :think:

OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.177
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

καλημέρα σας ~~~!!!

Συνημμένα

• large.jpg
    large.jpg
    75,6 KB · Εμφανίσεις: 31

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom