billdoctor
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2010
- Like
- 303
- Πόντοι
- 21
Αστερακι μου τι κανεις;;;
καλησπέρα !! :-* :-* μολις γυρισα από gym και πινω καφεδακι !!!Αστερακι μου τι κανεις;;;
Κοριτσι μου κανα κολο θα μας δειξεις,τι μας ενδιαφερουν τα παπουτσια και οι δονητες σουκαλησπέρα !! :-* :-* μολις γυρισα από gym και πινω καφεδακι !!!
εσυ???
φυσικα μπορω να σου δανείσω μερικα να φορεσεις αν θελεις!!Να ανοιξω και γω κανα θεμα αν ειναι εδω μεσα να δειχνω τα ρουχα μου,εχεις και τους υπολοιπους πιρφορους εδω μεσα να μας τα πρηζουν ολη μερα
φυσικα μπορω να σου δανείσω μερικα να φορεσεις αν θελεις!!
ερχονται και η αποκριες ...δεν θα σε παρεξηγηση κανεις
Κοριτσι μου αν εγω γινομουν γκομενα θα σου παιρνα ολη τη πελατεια οποτε κατσε στα αυγα σου και ασε τους ψωνισμουςφυσικα μπορω να σου δανείσω μερικα να φορεσεις αν θελεις!!
ερχονται και η αποκριες ...δεν θα σε παρεξηγηση κανεις
μια από τα ιδια !
Κοριτσι μου αν εγω γινομουν γκομενα θα σου παιρνα ολη τη πελατεια οποτε κατσε στα αυγα σου και ασε τους ψωνισμους
24 ωρες το 24 ωρο !!! και στον υπνο μου τσιμπούκια ονειρευομαι !!!Τι χειλαρες ειναι αυτες ρε κουκλα!!!Διψανε μου φαινεται...
δεν εχω βρει κατι στα τελευταια 5 χρονια παω 6 φετος που να με πνιγει !!! !!! ( πιστεψε με εχω δει όλα τα μεγεθη -παρα πολύ μικρα - μικρα -μεγαλα - χοντρα - στραβα -τεραστια - μικρα αρχιδεια - μεγαλα αρχιδεια -τεραστια αρχιδεια ) δεν φρακαρα πουθενα !Πως να μη χαμογελαει με αυτα τα χειλη να τον πιπωνουν πρωι πρωι!!Να υποθεσω οτι τον κτεβαζεις βαθεια;;
Τι χειλαρες ειναι αυτες ρε κουκλα!!!Διψανε μου φαινεται...
τον καρφωνω ολο μεσα στο στομα ! και βγαζω την γλωσσα και γλείφω τις μπαλες !!!! :headbang3Ρο κανεις αληθεια αυτο μωρο μου;Να τον παιρνεις στο στομα σου μαζι με τις "μπαλες";;;
Πως να μη χαμογελαει με αυτα τα χειλη να τον πιπωνουν πρωι πρωι!!Να υποθεσω οτι τον κτεβαζεις βαθεια;;24 ωρες το 24 ωρο !!! και στον υπνο μου τσιμπούκια ονειρευομαι !!!
να φανταστείς τον τελευταιο γκομενο που ειχα σταθερο πριν την ξεκινησο την δουλεια αυτή (5 χρονια πριν) τον ξυπνουσα το πρωι με πιπα ! του τον επερνα στο στομα και ξυπνουσε με χαμογελα ;) ;)!!!
πω πρωινιατικα με ξεσήκωσες αν και ειπα δεν θα ξανα ανεβασω ποτε βιντεο ....Μεγαλο απωθημενο το εχω αυτο!!Πρεπει να βρεθουμε μου φαινεται εμεξς οι δυο,θα εεθω θεσ/κη ειδικα για σενα!!Με τα υγρα ρι σου αρεσει να κανεις ομορφια;