Νέα

Νίκος Γκάλης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rory6gal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 604
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antifa_91

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
[move][size=20pt] Κύπελλο Κύπελλο Ευρωπαϊκό κι εσύ μ@λάκα Γκάλη το γάλα το αγνό![/size][/move]

antifa_91

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1

[size=15pt]Γιατί τη σκότωσες ρε Γκάλη την τρελή;
Γιατί τη σκότωσες ρε Γκάλη την τρελή;
τι καλά που όταν ζούσε
και ο Μπάνε τη γαμούσε,
γιατί τη σκότωσες ρε Γκάλη την τρελή;[/size]

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Μαθηματα ήθους απο τον θεό του Μπασκετ.

Τι κέρδισε πιο πολύ: "Κέρδισα πολλά από τον κόσμο που με αγάπησε. Στο πρόσωπό μου ταυτίστηκε και χάρηκε. Αυτό είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή. Αν πήρα ένα παιδί μακριά από τα ναρκωτικά τότε λέω πως είμαι επιτυχημένος".

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
τι καλά που όταν ζούσε
και ο Μπάνε τη γαμούσε,
ρε ηλιθιο προβατο,οπαδε τις πουτσας βλακα και μοσχαρι των γηπεδων.
ο γκαλης δεν ανηκει σε καμια ομαδα,ο γκαλης εμαθε μπασκετ στην ελλαδα,και το αποτελεσμα ειναι οι ευρωπαικοι τιτλοι που ερχοντε στην ελλαδα συνεχως.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Μαθηματα ήθους απο τον θεό του Μπασκετ.

Τι κέρδισε πιο πολύ: "Κέρδισα πολλά από τον κόσμο που με αγάπησε. Στο πρόσωπό μου ταυτίστηκε και χάρηκε. Αυτό είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή. Αν πήρα ένα παιδί μακριά από τα ναρκωτικά τότε λέω πως είμαι επιτυχημένος".
Σωστά.......Το Σάββατο στον Σκάι στην εκπομπή,Goal Χωρίς Σύνορα,είχαν αφιέρωμα στον Γκάλη........(άσχετο με το θρέντ,είχε και στον Μεγάλο Άιρτον Σένα ένα τρομερό αφιέρωμα)........
Σε κάποιες δηλώσεις που έκανε είπε,ότι τον χαιρετάνε στον δρόμο μεγάλοι σε ηλικία άνθρωποι και του λένε ένα μεγάλο ευχαριστώ,γιατί βοήθησε πάρα πολύ στο να βγουν τα παιδιά τους στα γήπεδα της γειτονιάς παίζοντας  μπάσκετ,με αποτέλεσμα να μην μπλέξουν με διάφορα άσχημα "πράγματα" της εποχής........Εστω και ένα παιδί είπε..........όπως σωστά αναφέρεις........
Δάκρυσα σήμερα,μεγάλη συγκίνηση.......ένα σουτάκι να έκανε......

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
Οτι και να πουμε για τον Νικο Γκαλη ειναι λιγο...
Θυμαμαι οταν πηδουσε για να βαρεσει σουτ η να κανει λει απ.
Εμεις καναμε μια τζουρα τσιγαρο, μια τζουρα καφε, και μετα ο γκαλης πατουσε στο παρκε...:)

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Οτι και να πουμε για τον Νικο Γκαλη ειναι λιγο...
Θυμαμαι οταν πηδουσε για να βαρεσει σουτ η να κανει λει απ.
Εμεις καναμε μια τζουρα τσιγαρο, μια τζουρα καφε, και μετα ο γκαλης πατουσε στο παρκε...:)
Ετσι,έτσι..........Ηταν τρομερά γυμνασμένος,γι' αυτό αν δεν κάνω λάθος,δεν είχε ποτέ κανέναν τραυματισμό...

drifter72

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το περίμενε...19 χρονια...το εβλεπες στα ματια του,διψουσε γι'αυτο.
Το χάρηκε κι ας αργησε.
Ετσι οπως επρεπε να γινει,στο σπιτι του,με τους δικους του αλλα και ολους τους άλλους,οπως τοτε...
Ενα ευχαριστω απο τον κοσμο στον Γκαλη.
Η επιβραβευση , η δικαιωση ,το χειροκροτημα.
Ολα τα λεφτα του κοσμου δεν το αγοραζουν αυτο.Και Αυτος ο Αθλητης το ηξερε παντα.
Γι'αυτο και το περιμενε και το χάρηκε.
Ειχα χρονια να νιωσω ετσι,οπως τοτε.
Έκλαψα απο συγκινηση...
Νικο σ'ευχαριστω για τις τοσες ωραιες αναμνησεις που εχω βλεπωντας και πανηγυριζοντας τις νικες και τις επυτιχιες σε ομαδικο και εθνικο επιπεδο με τον συγχωρεμενο τον πατερα μου.
Σ'ευχαριστω για τα παιδια(πολλα στη γειτονια μου),που εσωσες απο τα ναρκωτικα .
Σ'ευχαριστω που μας εμαθες να πιστευουμε και να παλευουμε(γιατι εφτιαξες μια νοοτροπια).
Σ'ευχαριστω που δεν εγινες μαϊντανος κανενος σωου και συστηματος...
:rockon: :rockon: :rockon:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
Αν θυμαμαι καλα ο Michael Jordan ειχε δηλωσει τον Νικο Γκαλη ως τον πιο δυσκολο αντιπαλο που ειχε στην καρριερα του παγκοσμιως...

midevil

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
τι καλά που όταν ζούσε
και ο Μπάνε τη γαμούσε,

Απωθημένα έχουμε όλοι μας . Κομπλεξικοί όμως λέγονται αυτοί που ζούνε με αυτά και δεν τα ξεπερνάνε ποτέ ποτέ ποτέ .

Και δεν χρειάζεται καν να μάθουμε ποια ομάδα υποστηρίζεις . Είναι πρόδηλο και έκδηλο

drifter72

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μην ασχολειστε μαζι του,ειναι λαθος.Αγνοειστε τον...

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Αν θυμαμαι καλα ο Michael Jordan ειχε δηλωσει τον Νικο Γκαλη ως τον πιο δυσκολο αντιπαλο που ειχε στην καρριερα του παγκοσμιως...
Αυτό δεν το θυμάμαι.....  :think:
Δεν το ήξερα κιόλας,για να είμαι ειλικρινής......
Αν ξέρει κάποιος,ας μας πει.....

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
244
Πόντοι
36
Το περίμενε...19 χρονια...το εβλεπες στα ματια του,διψουσε γι'αυτο.
Το χάρηκε κι ας αργησε.
Ετσι οπως επρεπε να γινει,στο σπιτι του,με τους δικους του αλλα και ολους τους άλλους,οπως τοτε...
Ενα ευχαριστω απο τον κοσμο στον Γκαλη.
Η επιβραβευση , η δικαιωση ,το χειροκροτημα.
Ολα τα λεφτα του κοσμου δεν το αγοραζουν αυτο.Και Αυτος ο Αθλητης το ηξερε παντα.
Γι'αυτο και το περιμενε και το χάρηκε.
Ειχα χρονια να νιωσω ετσι,οπως τοτε.
Έκλαψα απο συγκινηση...
Νικο σ'ευχαριστω για τις τοσες ωραιες αναμνησεις που εχω βλεπωντας και πανηγυριζοντας τις νικες και τις επυτιχιες σε ομαδικο και εθνικο επιπεδο με τον συγχωρεμενο τον πατερα μου.
Σ'ευχαριστω για τα παιδια(πολλα στη γειτονια μου),που εσωσες απο τα ναρκωτικα .
Σ'ευχαριστω που μας εμαθες να πιστευουμε και να παλευουμε(γιατι εφτιαξες μια νοοτροπια).
Σ'ευχαριστω που δεν εγινες μαϊντανος κανενος σωου και συστηματος...
:rockon: :rockon: :rockon:
Ποσα μπραβο παλλικαρι μου.......Δεν ηταν περιεργο που εκλαψες ....Δεν εκλαψε και Εκεινος μοναχός του....Ποσος κόσμος σήμερα μεσα εκλαψε μαζι του....Η Αρειανη υπερηφανεια.....Αλλα δεν ειναι οπαδικο θεμα...Ειναι η ΕΘΝΙΚΗ μας υπερηφανεια...Ανηκει σε όλους τους Ελληνες...Στιγματισε το αθλημα,μια εποχη,η ΜΟΝΗ υγιης νοοτροπια της Ελλαδος της Μεταπολιτευσης...Και ο ΜΟΝΟΣ που ενωσε τους Ελληνες τόσο πολύ...Χαρακτηριστικό ότι έτσι,τοσο μονιασμενοι οι Ελληνες είχαν να βγουν στους δρόμους (το 1987) από τον Οκτώβριο του 1944 που υπεσταλη η σημαια με τη σβαστιγγα απο την Ακρόπολη.....Ενα ευχαριστω για τις αναμνησεις,για τη ζωη που μας χαρισε,για τις αξιες και τα ιδανικα που υπηρετησε σαν συγχρονος Σπαρτιατης...Λιτα,σιωπηλά και ταπεινά

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
244
Πόντοι
36
Αυτό δεν το θυμάμαι.....  :think:
Δεν το ήξερα κιόλας,για να είμαι ειλικρινής......
Αν ξέρει κάποιος,ας μας πει.....
Ειναι αληθεια.."Δεν περιμενα να βρω τοσο καλό επιθετικό παικτη στην Ευρώπη,και ειδικά στην Ελλάδα" (Εκδήλωση στα Δημητρεια του 1982)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε με οπλα και χειρομβομβιδες τον ειχα τσαλακωσει αυτον νομιζω.
με τον βλαστο μαζι θα ειναι αυτος.
1407286-thumb-large.jpg

%CE%9B%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%AC+%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD+%CE%9C%CE%B9%CF%83%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%BF%CF%861.jpg

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
παντως εγω πιστευω τυποι οτι οι ελληνες πιο πολυ γουσταρουν και χαιροντε οταν θυμουντε το 1987 με το μπασκετ και το γκαλη και τα αλλα παιδια,παρα με την επιτυχια τις εθνικης το 2004 με τον ζαγορακη και τα τους υπολοιπους προποτζιδες τις παρεας.

drifter72

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εχει μια λογικη αυτο...
Το 2004 δεν ηρθε ως αποτελεσμα κορυφαιου πρωταθληματος,παρα μαλλον ως συνδυασμος συγκυριων.(καλες μοναδες, εξυπνος-μεθοδικος προπονητης ,λιγη τυχη.)
Αντιθετα το μπασκετ βγηκε απο ενα επιθετικα αναπτυσσομενο πρωταθλημα.(εστω με δυο κυριως δυνατες ομάδες)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom