Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Δεν φταιει η παραπανω ξινομουρα που το εχει κοστολογησει χρυσαφι αλλα οσοι της εδωσαν την εντυπωση οτι αξιζει τοσο ;)
Γλίτωσε η τέχνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαπολυ καλυτερα ετσι
Πρώτοι είστε στο κουτσομπολιό, προεξάρχοντος του Πιστόλια
Πείτε ρε ένα...... να ζήσουνε και καλούς απογόνους, ρεμάλια της κοινωνίας.
Συνειδητοποιήσα πως δεν υπάρχει άλλος χώρος με καλλιτέχνες σαν τον Τσιμιτσέλη,τον Μπεγνή κ τον Αϊβάζη.γιατι τα παρατησες μαν απο το θεατρικο εργαστηρι?
Συνειδητοποιήσα πως δεν υπάρχει άλλος χώρος με καλλιτέχνες σαν τον Τσιμιτσέλη,τον Μπεγνή κ τον Αϊβάζη.
http://[URL unfurl="true"]www.joywood.gr/wp-content/uploads/2011/10/i.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ναι αυτόν τον ξέχασα...έχεις δίκιο.
Πού να βρεθεί χώρος με τέτοια θηρία....
[MEDIA=youtube]G7bf4_15OMI[/MEDIA]
Στο σώμα είναι καλύτερη αλλά στο πρόσωπο με την καμία...100 φορές καλύτερη η Καρρά απ την Τριανταφύλλου πως την λένε πάντως
Αν κ κάπως έχει σκατέψει η μάπα της στις τελευταίες φωτός :- αλλά ντάξ κορυφή είναι
Συνειδητοποιήσα πως δεν υπάρχει άλλος χώρος με καλλιτέχνες σαν τον Τσιμιτσέλη,τον Μπεγνή κ τον Αϊβάζη.
'Γενικά έχω υπάρξει προσβλητική με άντρες. Θυμάμαι μια φάση που είμαι με μια φίλη μου σε ένα μπαρ και με πλησιάζει ένας πολύ άσχημος άντρας, που είχε ωστόσο πολύ ωραία μάτια. Οπότε τον κοιτάζω, πάω βάζω το χέρι στην μύτη του και λέω στην φίλη μου 'ρε συ, από εδώ και πάνω δεν είναι κούκλος;''
Ευτυχως που αργοτερα παντρευτηκες τον κυπριο παιδαρο (με τις κουρεμενες καταθεσεις πλεον) μωρη ψοφια
ψωνισμένη!
Ντυμενη θαναι σπασαρχιδω, αλλα μαs ενδιαφερει γυμνηΑλλη μια γλαστρα με ανυπαρκτη καριερα που το παιζει γκομενα
Αει χάσο μωρή που θα προσβάλλεις έτσι τον άνθρωπο επειδή έτυχε να γεννηθεί άσχημος...'Γενικά έχω υπάρξει προσβλητική με άντρες. Θυμάμαι μια φάση που είμαι με μια φίλη μου σε ένα μπαρ και με πλησιάζει ένας πολύ άσχημος άντρας, που είχε ωστόσο πολύ ωραία μάτια. Οπότε τον κοιτάζω, πάω βάζω το χέρι στην μύτη του και λέω στην φίλη μου 'ρε συ, από εδώ και πάνω δεν είναι κούκλος;''
Ευτυχως που αργοτερα παντρευτηκες τον κυπριο παιδαρο (με τις κουρεμενες καταθεσεις πλεον) μωρη ψοφια