blueredworld
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
την δευτερη την πετυχα χτες balux cafe.και μονο που την βλεπεις καταλαβαινεις αμεσως περι τινος προκειται.
και η φωτο εχει τραβηχτει 11-5-2010
Λετε κακιες βραδυνιατικα!!. Η Σαλλη ειναι μεν αλητησα αλλα οτι πρεπει για ενα καλο μαμησι, θα ελεγα πολυ βαρβατο μαμηση.
"One good fuck" και τιποτα παραπανω. Πηδιεται σαν κουνελι, και για μενα σταθερη αξια! Δεν ειναι για ερωτυλους
Τσιμπουκι μεχρι το μεδουλι και σε τιμες που συμφερουν!!
Λετε κακιες βραδυνιατικα!!. Η Σαλλη ειναι μεν αλητησα αλλα οτι πρεπει για ενα καλο μαμησι, θα ελεγα πολυ βαρβατο μαμηση.
"One good fuck" και τιποτα παραπανω. Πηδιεται σαν κουνελι, και για μενα σταθερη αξια! Δεν ειναι για ερωτυλους
επειδή μεγάλωσα με γαλλικά και πιάνο και δεν είμαι από χωριό,πώς πηδιούνται τα κουνέλια?
Για αυτό μας λέει όχι σε εμάς?
Ναι αλλα εμφανησιακα δεν συνγκρινονται!! Με την Σαλλη δεν εχει πολυ συζητηση..............κατευθειαν στο ψητο!!
αααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Εμενα δεν μου λεει οχι [size=30pt]Της στελνω ΣΜΣ [/size] "I need a good fuck. Are you available?"
εισαι ωραιος..δεν χρειάζεται τα πατσαβουράκια να γίνονται και φίρμες!
Εμενα δεν μου λεει οχι Της στελνω ΣΜΣ "I need a good fuck. Are you available?"
Βρε Λατινε λες να εισαι ανηλικος??
εισαι ωραιος..
αααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
παρε τ αρχιδια μου τωρα..
θα φρακαρει το συστημα απο τα pm για το τηλεφωνο της..
οχι ρε παιχτη..Ευχαριστώ!
Εσύ δεν είσαι αυτός που κάνει ιδιαίτερα Αγγλικά στα κορίτσια στο Κίνκυ?
Ή σε μπέρδεψα με άλλον?
οχι ρε παιχτη..
2 φορες εχω παει..
μαπα το καρπουζι για τα γουστα μου..
ο μαζντα ειναι ο αγαπουλης του κινκυ..
το λυπαμαι το κοριτσακι..εγω οταν θελω ενα δυνατο γαμησι αυτη περνω !!
Πατσαβουρι ξεπατσαβουρι αυτο που ξερω ειναι οτι η Ρουμανα κατεχει το τσιμμπουκι οσο λιγες και το γαμησι επισης !!!
Sorry Λατινε αλλα και εγω οταν θελω ενα δυνατο γαμησι αυτη περνω !!
Σιγουρα υπαρχουν και καλυτερες αλλα εδω λεμε για τουτη !!