Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.590
- Πόντοι
- 29.667
Κορμάρα μου
Γυναικάρα μου εσύ
Υπάρχει περίπτωση να κάνετε κάνα διπλό;;;
Κορμάρα μου
Γυναικάρα μου εσύ
Εγώ στην Νικολ αναφέρομαι. Δεν ξέρω πως προέκυψε το άλλο όνομα.Για Νικόλ ή Ιωάννα το έλεγαν αυτό?
Δεν μπορεσες να βγαλεις την ταπα;....αυτο το κωλαρακι γιατι μου ξεφυγε την τελευταια φορα?!?!?!
...το διορθωσα το λαθος μουΔεν μπορεσες να βγαλεις την ταπα;
Για μένα πήγαινε το δεύτερο κομμάτι του σχολίου σου ε?Για τους φίλους της κούκλας εδώ, ένας σύνδεσμος στον τρέχοντα διαγωνισμό. Ευκαιρία να την ψηφίσουν ως μια από τις καλύτερες. Λίγη προσοχή με το όνομα, επειδή είναι περισσότερες οι κοπέλες στη λίστα με παρόμοιο ονοματάκι.
•
Κορυφαία Ανεξάρτητη Συνοδός 2024 - bourdela.com forum
Μέχρι και 5 επιλογές για την κορυφαία κατά την γνώμη μας Ανεξάρτητη Συνοδό για το 2024 ανεξαρτήτως κόστους, η ψηφοφορία τελειώνει στις 15/12/2024 Για διευκόλυνση λόγο αρκετών συμμετοχών, δίπλα στα ονόματα μερικών κοριτσιών σε παρένθεση αναγράφεται το nickname που έχουν στο προφίλ τους καλή...www.bourdela.com
•
Και σήμερα off θα είσαι;Καλησπέρα θα απουσιάζω μέχρι Τετάρτη Οπότε θα είναι κλειστό και το κινητό μου Να περνάτε όμορφα
Κι εσύ να περάσεις όμορφα!Καλησπέρα θα απουσιάζω μέχρι Τετάρτη Οπότε θα είναι κλειστό και το κινητό μου Να περνάτε όμορφα
NaiΚαι σήμερα off θα είσαι;
Καλησπέρα
Καλή ξεκούραση και καλά να περάσεις
....μαγκα μου νομιζω οτι κανουν ηδη διπλο παρεα!!!Υπάρχει περίπτωση να κάνετε κάνα διπλό;;;
Ιωάννα με Νικόλ?....μαγκα μου νομιζω οτι κανουν ηδη διπλο παρεα!!!
....οχι ρε Τασο, ποιος ασχολειται με ιωαννεςΙωάννα με Νικόλ?
Οκ... πολύ παράξενο που δεν σου αρέσει η Ιωάννα πάντως...!!....οχι ρε Τασο, ποιος ασχολειται με ιωαννες
Για την PaolaUK & την Νikol ρωτησε κ παρεθεσε ο μαγκας παραπανω!
σε ολους αρεσει η Ιωανναρα !!!!!!!!!!!!!!Οκ... πολύ παράξενο που δεν σου αρέσει η Ιωάννα πάντως...!!
Οκ... πολύ παράξενο που δεν σου αρέσει η Ιωάννα πάντως...!!
....ρε μαγκες το βρισκετε σωστο κ πρεπον να προμοταρετε αλλη κοπελα στο νημα που αφορα την Νικολ (κ κατ'επεκταση στην καθε Νικολ)?!?!σε ολους αρεσει η Ιωανναρα !!!!!!!!!!!!!!
Καμία δεν προμοταρα εγώ μια ερώτηση έκανα!!!!....ρε μαγκες το βρισκετε σωστο κ πρεπον να προμοταρετε αλλη κοπελα στο νημα που αφορα την Νικολ (κ κατ'επεκταση στην καθε Νικολ)?!?!
Γουσταρετε αλλη κοπελα, μαγκια σας, εκφραστε τον θαυμασμο σας στο νημα της!
χαβαλε κανουμε....χαλαρα λοιπον...........ρε μαγκες το βρισκετε σωστο κ πρεπον να προμοταρετε αλλη κοπελα στο νημα που αφορα την Νικολ (κ κατ'επεκταση στην καθε Νικολ)?!?!
Γουσταρετε αλλη κοπελα, μαγκια σας, εκφραστε τον θαυμασμο σας στο νημα της!
Θυμάμαι σε κριτικές, όσοι έγραφαν για anal, ότι η Νικολ το έδινε μόνο μια φορά ανά ραντεβού.
Ισχύει ακόμα;