Νέα

nikol

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kkkxxx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
ειπα τη γνωμη μου απλα
κοριτσι δε βλεπω εγω ειδικα τα πρωινα που γυρναει στην καλιθεα αλλα τη φτερου χαχαχαχα

και τι με νοιαζει τι κανει στην προσωπικη της ζωη...να γαμησεις θες όχι να συζησεις...δεν θα τη βλέπεις το πρωι,μια ωριτσα στον αγωνα θα τη δεις...δεν εχει τυχει να παω αλλα φαινεται αξιολογη περιπτωση νεαρης ηλικιας...και στο ότι είναι κοριτσι θα επιμείνω!

kostantinos rep

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
και τι με νοιαζει τι κανει στην προσωπικη της ζωη...να γαμησεις θες όχι να συζησεις...δεν θα τη βλέπεις το πρωι,μια ωριτσα στον αγωνα θα τη δεις...δεν εχει τυχει να παω αλλα φαινεται αξιολογη περιπτωση νεαρης ηλικιας...και στο ότι είναι κοριτσι θα επιμείνω!
η εικονα της μερας που εχω  αλλα κ τησ νυχτας για μενα ειναι αδιαφορη
το πως το βλεπει ο καθενας ειναι θεμα δικο του κ εγς τον βλεπω οπωσ ανεφερα

ela moy

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
εχει καμια σχεση με τις φωτο που εχει στο προφιλ της όμως?

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
161
Πόντοι
1
βασικα τι καθεστε και συζητατε? το θεμα ειναι απλο.. ο φιλος μας εδω λογικο να εχει ξενερωσει γιατι πολυ απλα οπως λεει την εχει δει μερα να κυκλοφορει σαν αντρας... και γω στη θεση του το ιδιο θα σιχενομουν μετα μονο στην ιδεα. Αλλα για τους υπολοιπους που βλεπουν απλα μια καυλογκομενα οπως ειναι στα του αγωνα δεν παιζει θεμα... ολα στο μυαλο ειναι. στη τελικη στ αρχιδια μου αν κυκλοφορει τη μερα σαν αντρας (πο τη στιγμη που δε θα το δω με τα ματια μου ετσι) εμενα με νοιαζει στη 1 ωρα του αγωνα να δω αυτο το μωρο που βλεπω στις φωτος .. ειδαμε και τις κανονικες τρανς που κυκλοφορουν μερα-νυχτα ετσι πας να τις γαμησεις και εχουν γενια μεγαλυτερα απο εποπ που ειναι σε αδεια.. ολα σχετικα ειναι.. χαλαρωστε

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
βασικα τι καθεστε και συζητατε? το θεμα ειναι απλο.. ο φιλος μας εδω λογικο να εχει ξενερωσει γιατι πολυ απλα οπως λεει την εχει δει μερα να κυκλοφορει σαν αντρας... και γω στη θεση του το ιδιο θα σιχενομουν μετα μονο στην ιδεα. Αλλα για τους υπολοιπους που βλεπουν απλα μια καυλογκομενα οπως ειναι στα του αγωνα δεν παιζει θεμα... ολα στο μυαλο ειναι. στη τελικη στ αρχιδια μου αν κυκλοφορει τη μερα σαν αντρας (πο τη στιγμη που δε θα το δω με τα ματια μου ετσι) εμενα με νοιαζει στη 1 ωρα του αγωνα να δω αυτο το μωρο που βλεπω στις φωτος .. ειδαμε και τις κανονικες τρανς που κυκλοφορουν μερα-νυχτα ετσι πας να τις γαμησεις και εχουν γενια μεγαλυτερα απο εποπ που ειναι σε αδεια.. ολα σχετικα ειναι.. χαλαρωστε
ετσι

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Απ οτι βλέπω είναι αβυζη ...
εσείς που έχετε πάει μαζί της είναι ωραία από κοντά? αντροφερνει? η είναι όπως τις φώτο γιατί με μπερδέψατε ...Οι απόψεις διίστανται...

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
εχει διαφορα η τρανσ απο την κροσ, κατα την γνωμη μου αμα δεν εχει φτιαγμενο βυζι ειναι κρος και δεν μου αρεσει ακομα και με ορμονες να ειναι δεν μου κανει κατι με ξενερωνει για την συγκεκριμενη δεν λεω αποψη γιατι δεν εχω παει. συνηθος αυτες εχουν καλο σερβις μεχρι να μαζεψουν λεφτα για βυζια κτλ και μετα χαλανε, απλα την αποψη μου λεω τπτ παραπανω

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΓΡΙΜΕΝΜΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΕΛΙ ΑΛΛΑ ΓΚΕΙ
ΤΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΒΕΙΣ? ΤΟ ΤΡΑΒΕΛΛΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΕΤΣΙ  ΕΧΕΙ ΧΩΣΕΙ Κ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΠΟΤΕ ΓΚΕΙ ΔΙΟΤΙ ΠΑΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Κ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΤΡΑΝΣ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ
εχει δικιο ο φιλος...πηγα ...την πατησα...ειναι γκευ καθαρα με σπιρακια και το καυλι δε σηκωνοταν...παντως....περουκα χωρις βυζι και 50ευρω που ζηταει ειναι πολλα 40 μου παιρνει ενα εργαλειο τρανς που παω....μακρυα εγω την πατησα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom