Νικολ Ντελημαρη βρε! Απο τη Λευκαδα, το λεει κι η ιδια στο φουμπου της πως ηταν εκει στο καφε Μποσκετο πριν λιγες ωρες.
Οι Ντελημαρηδες φιαχνουν τα πιο διασημα σαλαμια αερος τυπου Λευκαδας. Ελπιζω μονο να μην κανανε σαλαμι κι οτι περισεψε απο τον Νικολα οταν εγινε Νικολ!
Θα ειναι 40-45 και πλεον και δεν ειμαι σιγουρος πως βλεπεται, στα νιατα της ομως τριζανε τα πεζοδρόμια της Συγγρου, αλλα και του Κολωνακιου...
ευχαριστω για τις πληροφοριες - τα γνωριζω ολα αυτα... αν εχει κανεις αλλο τροπο επικοινωνιας? η αν ξερει κατι ... πριν μια δεκαετια , την θυμαμαι κι εγω συγγρου- τωρα πως την βρισκει κανεις?
καλησπερα!επειδη ειδα την νικολ ζωντανα και επαθα μουνοπλακα το σαββατο δεν υπαρχει τετοιο πλασμα στην ελλαδα οχι σε τρανς ουτε σε γυναικα!οσο για το αν ειναι ψωνιο και να ναι δεν θα εχει αδικο αλλα με το τροπο που μου φερθηκε μονο αυτο δεν εδειξε απλα οκ οταν κυκλοφορεις μονος σου σε τετοια μερη λογικο ειναι να σαι λιγο απομακρος!εχω δει και τη χαρα και τη βικη και οκ δε λεω ομορφεσ και αυτεσ αλλα η νικολ ενα κλικ παραπανω...