Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.801
- Πόντοι
- 3.665
den ksero gia rota tus an ine
kai pios perimemis ke den erxese na disΑφου κανεις δεν μιλαει, μουγκα...τι πρεπει να ερθω εγω να το διαπιστωσω.???
αμα ησουν στα 30 ευρω θα περνουσε για μια δοκιμη.kai pios perimemis ke den erxese na dis
να υποθέσω ότι τα ίδια που λες εδώ τα λες και κατ ιδίαν στο τηλέφωνο μπας και γαμήσεις φθηνότερα...αμα ησουν στα 30 ευρω θα περνουσε για μια δοκιμη.
ειπαμε με 80 θα σε δοκιμαζουν τα αμερικανακια στο Σαν Φραντσισκο οχι οι ελληνες των 1000 ευρω μισθο.
αμα ησουν στα 30 ευρω θα περνουσε για μια δοκιμη.
ειπαμε με 80 θα σε δοκιμαζουν τα αμερικανακια στο Σαν Φραντσισκο οχι οι ελληνες των 1000 ευρω μισθο.
να ιμυνα αλα δεν ιμε οποτε τι να κανοαμα ησουν στα 30 ευρω θα περνουσε για μια δοκιμη.
Tί θα γαμήσεις ρε κακομοίρη με 30 ευρώ; χαχαχααχαχαα. Call girl 1 ώρα με 30 ευρώ;; χαχααμα ησουν στα 30 ευρω θα περνουσε για μια δοκιμη.
simfonoTί θα γαμήσεις ρε κακομοίρη με 30 ευρώ; χαχαχααχαχαα. Call girl 1 ώρα με 30 ευρώ;; χαχα
Εδώ άλλοι δίνουν 50 ευρώ για 15 λεπτά συνεδρίας σε studio και εσένα αυτό σε πείραξε; Δώσε ένα 20αρικο και πήγαινε φυλής για μια πίπα και είσαι έτοιμος.
ΥΓ. Είπαμε τα call girls δεν είναι για όλους. Μόνο για αυτούς που το αντέχει η τσεπούλα τους.
ασε τον ανθρωπακο,φορτια κουβαλαει ;)Tί θα γαμήσεις ρε κακομοίρη με 30 ευρώ; χαχαχααχαχαα. Call girl 1 ώρα με 30 ευρώ;; χαχα
Εδώ άλλοι δίνουν 50 ευρώ για 15 λεπτά συνεδρίας σε studio και εσένα αυτό σε πείραξε; Δώσε ένα 20αρικο και πήγαινε φυλής για μια πίπα και είσαι έτοιμος.
ΥΓ. Είπαμε τα call girls δεν είναι για όλους. Μόνο για αυτούς που το αντέχει η τσεπούλα τους.
ego aporo pos kapios apo putena omozi pos mbori na kani komando se ksena portofolia aporo pps tolmai na tho kani ??????ασε τον ανθρωπακο,φορτια κουβαλαει ;)
γαμαω ηδη στα μπουρδελα φθηνοτερα,να υποθέσω ότι τα ίδια που λες εδώ τα λες και κατ ιδίαν στο τηλέφωνο μπας και γαμήσεις φθηνότερα...
ke parapano apo 80 xaxaxa o nai sinexise maresis ala oso ke na prospatis dzamba den tha gamisisγαμαω ηδη στα μπουρδελα φθηνοτερα,
και την σχεση μου τζαμπα,
αν δεν προκαλουσε να ανοιξει θρεντ για ανατιμηση στην ηδη ανατιμημενη θεσσαλονικη δεν θα ασχολιομουν.
κραζω αυτους που συντηρουν τέτοιες και οδηγουν σε ανοδο τιμων.
φανταζεσαι αυριο η μιρελα η μοντελισια, η εβελινα, η αφροδιτη
να πουν αφου εμεις ειμαστε πιο ωραιες και πιο ψηλες και πιο ανοικτόχρωμες γιατι να παιρνουμε μονο 30????
αδικο θα εχουν αφου στην ιδια πολη καποιοι δινουν 80 για την … νικη???
αντε ξου κοπελα μου
Δώσε ένα 20αρικο και πήγαινε φυλής
για δες τις 90 κριτικες που εχω με 3 προφιλ και αν βρεις 1 να είναι χειροτερη από την νικη πες εμενα κοροιδο που δινω 30 και όχι οσους δινουν 80 για κλασης γιαννιτσων σκουρη βουλγαραTί θα γαμήσεις ρε κακομοίρη με 30 ευρώ;